Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 01 paź 2008, 23:09

bede stara babcia :roll:

Beatko, zrobisz lifting i bedziesz młoda babcia.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 paź 2008, 23:20

Moja córka sama zdecydowała, że jak chłopak, to Mateusz {wie, że tata chciał takie nadać imie gdyby się urodziła chłopakiem} . Drugie Mariusz - po tacie. Tata jest najważniejszy. A jak córka to Emilia Izabella, po babci {tej która ją kąpała} .Mama taty, więc jest to też taki ukłon dla niego za to, że zmieniła nazwisko :cry: . Dawniej też chciała Julke, ale wszystkie koleżanki jej "podkradły " to imie. Ruskie imiona są ładne!! Moja sąsiadka ma bliźniaki :Borys {Godunow?} i Igor {kniaź?} mi się podoba. Dla dziewczynki podoba mi sie też Róża, ale wszyscy kręcą nosem :(

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 02 paź 2008, 17:37

Róża czy Gabrysia to za parę lat będzie przebój. Bedą oryginalne. Juz teraz jest sporo Maryś na przykład

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 02 paź 2008, 19:21

Ja trzecie dziecko urodziłam w wieku 32,to dopiero będę stara jak córcia urodzi :? Ma dopiero 14 lat wiec jeszcze to troche potrwa. ;)
Fajny był,nie? Kurcze taki przystojny facet!! Oj starość jest paskudna i nikt mi nie przegada.
Mówie o walorach wizualnych.
http://www.pudelek.pl/artykul/12772/ame ... nt_5277523
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

2ama
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: 2ama » 02 paź 2008, 19:58

Ja mam dwóch synów ...jeden ma 18 lat a drugi dopiero siedem i chodzi
do pierwszej klasy ....zapomniałabym ...jest jeszcze jeden . Ten ma wprawdzie
45 lat ale czasem to z nim są największe problemy wychowawcze :badgrin:

Imię Róża bardzo mi się podoba a Gabrysia jeszcze bardziej .

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 02 paź 2008, 20:28

Sabrina pisze:Fajny był,nie?

Oj fajny, fajny i jaki magnetyzm w oczach, no i te usta.

Wszystkie zaproponowane imiona beda przedyskutowane, ale Róża kojarzy mi sie z siostra zakonną.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 02 paź 2008, 21:19

2ama, to je doskonałe. Wszystkieśmy zapomniały, że mamy jeszcze jednego najstarszego syna. Tego co jest najmarudniejszy, bałaganiarz najwiekszy i jeszcze problemy wychowawcze stwarza. Dobrze, kurcze że na wywiadówki za nimi nie trza... :-)

Nie martw się Sabrina na zapas, co ma byc to będzie. Oczywiście, jak trzeba będzie to sie córkom pomoże. Ale może nas nie uraczą tymi maluchami na stałe pilnowanie :|
Newman fajny był. Najbardziej mi odpowiadal tak koło 40.(znaczy jak on miał koło 40. :badgrin:

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 02 paź 2008, 22:53

Newman, to moja pierwsza miłość. Później zdradziłam go dla Redforda {miałam Ci ja :badgrin: tych kochanków!!}. Jak poznałam męża, wydał mi się kopią Newmana i zaraz poznałam go z moją śliczną koleżanką, bo uznałam, że takie bóstwo mną się nie zainteresuje.
Jaki samokrytycyzm 8-) !!

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 02 paź 2008, 23:11

Oz kurcze, dopiero zerknelam w link i widze ze umarlo sie Newmanowi :( ,w nim akurat nigdy sie nie kochalam.Tak jakos wyszlo ,ale faktycznie do zakochania mial te oczy.
Baardzo przystojny facet ,i nie Konkong jak mowi Kwiatek,bo wiecie ze Newman byl facet niezbyt wysoki???

Ja bede pozna babcia ,moja corcie najmlodsza urodzilam w wieku 36 lat.A najstarsza ma dzieciowstret ,tak sie teraz deklaruje,wiec mysle ze predko mnie babcia nie zrobi :badgrin:

Co do imionek malych Gabrys jest teraz dosc sporo,Zuzie wykuczylabym z uwagi na popularnosc.
Poprostu oklepane imie ktore podoba sie wszytskim ,i pol klasy pozniej to Julie chocby bylo najladniejsze dla mnie to dyskwalifikacja.
Dla dziewczynki imie powinno byc w miare rzadkie ladne ,nieudziwnione i wdzieczne.
Moja corcia ma na imie Łucja Milena hehe :-D

A tu dla przyszlych babc link do nadawanaych aktualnie imion,trend jest taki zeby wybierac imie nie z pierwszej 50
Czasem rodzicowm wydaje sie ze sa tacy szalenie oryginalni a pozniej pol przedszkola i piaskownicy to przyslowiowe Julki albo Kubusie

http://gorny.edu.pl/imiona/index.php?rok=2007

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 04 paź 2008, 01:57

ullrike pisze:Lianka ,czys ty kobieto zwariowala? :-D
przeciez Twoj syn ma 18 lat :o

Ull, czy on wiecznie bedzie mial dla Ciebie 18? :-D W lutym skonczy 20
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Zablokowany