Kwiatuszku! Jak można mieć za dużo włosów!? Toż to skarb masz na głowie! Ja mam rzadkie i drutowate ale ratuję się pianką Nivea nadającą objętość, trochę pomaga.
No chociaż jedna rzecz mam ładną i bez zarzutu, to są włosy. Chociaż kiedyś było ich jeszcze wiecej. Każdy włos mam gruby i mocny. U mnie układanie fryzury trwa 10 minut gora. Ale włosy mam dość krótkie, to prawda. A co do wysokich obcasow to prawda, rowerek, pies, działka, grzybki i adidaski. No i wysokie obcasy ida w odstawkie. Potem jak sie załozy katastrofa, normalnie bola nogi. Tez ostatnio wystroiłam sie w szpileczki bo stoja bezuzyteczne bidule, jak wrociłam nogi bolały niemiosiernie. Pomyslałam., no koniec z Toba kwiatku. Ale dobrze piszecie nogi sie zwyczajnie odzwyczaiły Pocieszyłyscie mnie.

Dziewczyny musze Wam to opisać, bo normalnie w duchu pekam ze śmiechu. Dzis były u mnie cztery koleżanki. Rozrzut wiekowy w granicach pieciu lat. No i jedna mowi tak. Słyszałam,że powieki mozna podnieść jakims kwasem dalej opowiada cyt. mowiła mi ta kosmetyczka co ma gabinet koło Biedronki / taki tam osiedlowy gabinecik/,że można tylko ona niezbyt dokładnie jeszcze wie, ma sie dowiedzieć i mi powiedzieć. Na co ta druga mowi do niej tak. To co smaruja tym kwasem czy jak. Ona jej odpowiada, no nie wiem jeszcze. No i dalej dyskusja. A wy dziewczyny robilyscie sobie coś, pyta jedna drugą, ja oczywiscie dzób trzymam zamkniety i nic. No to tam gadaja,ze one nic i kieruja do mnie pytanie? A ja mowie a tam raz mezoterapie robiłam. No i co, co Ci robili, pytają. No takim aparatem po twarzy i preparat wprowadzają przez skorę. Nawet nie chciało mi się nic gadac, bo widze,że zielone. Może tylko jedna sie nie przyznała, bo fajna babka ładna zawsze była i jest mimo wieku. Nawet powiek nie ma opadajacych, moze tylko takie małe poduszeczki pod oczyma. Jednak ta swiadomośc nt. zabiegów kosmetycznych u niektorych babek jest naprawde na poziomie zerowym. Juz nie wiem czy je przerastam, czy mam kuku na muniu na tle swego wygladu.