Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 wrz 2008, 00:12

Pokazuję ,pokazuję.... A,co się będę szczypać???????????Ale bez bluzki nie będę przecież łazić!

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 wrz 2008, 10:33

babina7 pisze:Pokazuję ,pokazuję.... A,co się będę szczypać???????????Ale bez bluzki nie będę przecież łazić!
Hah ha nie moge!! :badgrin: :badgrin:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 14 wrz 2008, 11:01

Hej Dziewczyny :-D
Babina jak najbardziej laz bez bluzki :!: Toples i cala plaza jest Twoja :badgrin:
Tudziez inne miejsca gdzie nie trzeba sie skrywac ,basen, sauna.

A ja wrocilam o 4 nad ranem .Leb mi teraz peka i gardlo mam zdarte.Ale jaka szczesliwa ,wytanczona,dowartosciowana :-D Naprawde tance sa super dla poprawienia humoru ,kondycji i ogolnie zadowolenia z zycia.
Co za wspaniala impreza.Z 200 osob i ludzie co sie potrafia wesolo bawic,nawet bez morza alkoholu!
Zwazylam sie ,schudlam 80 dkg 8-)
Komplimentow nasluchalam mnostwo z kazdej strony.Nawet kolezanka z ktora sie nie widzilam dwa lata ,a bylysmy wlasnie razem w sanatorium,mowi no cholerka ty coraz mlodsza ,zamiast sie starzec ..haha.
Powiedzcie ,trafilyscie Kochane w zyciu na takiego tancerza z ktorym taniec to mega przyjemnosc? Taki ktory tak Wami pokieruje chocbys byla kolkiem ,ze wyczujesz kazdy jego ruch i zatanczysz nie gorzej niz W tancu z Gwiazdami?
Tancerzy roznych mnostwo ,na wczorajszej zabawie dwoch takich co faktycznie ,czuje sie ze facet trzyma prowadzi i tanczy .Reszta szarpanka.
No a z takim jednym rozumie sie nawet jego male kiwniecie palcem,ze wcale tez nie musi mocno sciskac.
No ale powiedzcie czy jesli sie tak zgra w tancu ,jakas chemia wlacza ,...w lozku moze byc tak samo?? :roll:
Strasznie mnie to ciekawi.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 14 wrz 2008, 12:14

Zawsze mialam partnerow ktorzy nie tanczyli, to i ja nie tancze. Ale cos w tym musi byc. Mnie sie chemia wlaczala jak facet dobrze calowal. Nawet duzo tej chemii mi sie wlaczalo
:badgrin:A co to za impra o tak nietypowej porze roku i do tego na tyle osób? firmowy sped?

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 14 wrz 2008, 12:38

ullrike pisze:Powiedzcie ,trafilyscie Kochane w zyciu na takiego tancerza z ktorym taniec to mega przyjemnosc? Taki ktory tak Wami pokieruje chocbys byl
Tak trafiłam na takiego, ale niestety wcale mi sie nie podobał, chociaż ani nie był stary, ani gruby, ani głupi. Nie, :badgrin: nie było żadnej chemii i tyle. A tańczył bosko, tak jak piszesz, wyczuwałam kazdy jego ruch. No w życiu może spotkałam takich ze trzech facetów. Uli zazdroszcze Ci tych imprez to cos dla mnie. Och szkoda,że mnie tam nie było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Muflon kochana jak można życ bez tańca

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 14 wrz 2008, 12:48

Kwiatuszek ,to jest tak.Facet moze byc technicznie dobry,dobrze tanczyc ,prowadzic ..to akurat mozna wycwiczyc.
Ale jest jeszcze cos wewnetrzengo taki dryg, no i wlacza sie chemia choc facet przeciez brzydal.No widze lysawy wizualnie nic ciekawego.To nie ma znaczenia.No czyli trafic faceta z chemia i drygiem do tanca to jak w totka :badgrin:
Imprezka Firmowa,jak najbardziej u nas kilka w sezonie takich.Poki zdjec nie ma,bo ja swoich nie mialam czasu robic ,mam moze aparatem ze 4 zrobione.
Posle Wam na priv link do zdjec z zabawy lata 20 lata 30.Niektore z Was juz je widzialy :-D

No chyba mnie tam rozpoznacie ;)
Aha jeszcze Ps.Zabawa ta z linku ,odbywala sie w hotelu Faltom ktory wygral konkurs na najlepsze SPA w Polsce 8-)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 wrz 2008, 15:12

Pooglądałam.Fajnie wyglądałaś , nawet przed liftem. A ja mam tak, że nie umiem tańczyć, ale tańczę! Nawet przed telewizorem jak leci fajny kawałek. Uwielbiam skakać i ruszać się, jestem wyjątkowa, bo ja tańczę nie do muzyki tylko do słów i nigdy nie mogę się zgrać z partnerem.Tańczę więc sama i się nie przejmuję. W tym karnawale był jakiś facet {całkiem obcy} z którym tańczyłam duuuuużo razy i było fajnie.Wiem, że był po szkole tańca i pasował mi wzrostem. Umówiliśmysię za rok w tym samym lokalu. Było tak, że wszyscy już szli do domów, mój mąż stał z płaszczami a my i chyba dwie pary tańczyły. Gorsze mam to, że też nie umiem śpiewać i ciągle śpiewam na głos. Jak córka się uczyła, to zawsze błagała "mamo przestań śpiewać". Mąż jakoś dziwnie nie narzeka? Głuchy czy co???

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 wrz 2008, 15:16

ullrike pisze:Toples i cala plaza jest Twoja
Myślisz, że wszyscy uciekną??
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 14 wrz 2008, 16:00

Nie wiem, Ulli jak to jest, że ludzie z pracy potrafią sie tak lubić, aby sie razem bawić . U mnie w robocie (bo to tylko robota), każdy spieprza do siebie, aby tylko szefów i kolegów wreszcie nie oglądać. W stosunkach - zwykła poprawność, żadnych bliższych kontaktów. A bawić się razem????
Chciałabym w takiej firmie pracować. U Was jest faktycznie taka spontaniczna atmosfera?
Jesli macie takie imprezy, to sądzą, że firma nie jest polska. Albo jakaś absolutnie wyjątkowa.
Zazdroszczę.
A wyglądasz FANTASTYCZNIE.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 wrz 2008, 17:35

Ullrike jeden facet z którym masz zdjecie,był nawet całkiem całkiem,ten w białej koszuli i okularach.Okulary bym mu zdjeła :-)
Fajne foteczki. Skąd wzięłas taka kiecke i dodatki?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”