Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 10 wrz 2008, 19:25

A nie! Al Pacino nie.
Jego nie będę botoxować.:-) jest nawet lepszy niż Brudny Harry.
Carlito to przeciez twardziel nad twardziele. Gdzie mu do botoxu?

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 11 wrz 2008, 15:37

Dziewczyny ,śledze temat "hotel spa" i poprosiłam o polecenie dobrego spa w Nałeczowie. Savanna napisała w trym watku,ze była w bardzo fajnym spa w Nałeczowie ale nie napisała jak on sie nazywa. Spa jest w Nałeczowie dużo, prawie przy każdym hotelu. Dziewczyny czego szukamy. Ma być w centrum, czy na uboczu . Czy cena jest istotna. Czy tak,żeby mozna było się zabawić, czy tylko spokoj i cisza i leżenie w gabinetach, każda tam gdzie lubi. Przecież chodzi o to abysmy razem gdzies sie spotkały przy jakimś wspólnym stole na jakiejs kolacji najlepiej z muzyka a jeszcze lepiej z tańcami. Więc wydaje mi się,że to nie może byc jakaś mała willa z kilkoma gabinetami, bo chodzi o to że my chcemy sie poznać pogadać. Czy dobrze kumam, napiszcie. Jak długi ma byc pobyt, rozumiem,że weckendowy wypad tzn od piatku popołudnia do niedzieli popołudniu czyli dwa dni, ale to za krótko chyba. Ale dziewczyny pracuja, mnie wsio ryba zaakceptuję decyzje większości. Wypowiedzcie się nt temat. Oto co znalazłam o Nałeczowie, wklejam więc, Wybieram się do SPA w Nałęczowie -
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Lola1 Wysłany: Sob Lut 04, 2006 7:22 pm
Wybieram się do SPA w Nałęczowie

czy ktoś mi może polecić jakiś hotel albo pensjonat. czy opłaca się być w hotelu Spa Nałęczów czy może w jakimś pensjonacie i dochodzić na zabiegi? Słyszałam, że tam jest wiele gabinetów SPA.
Lola

valdek Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 1:19 pm

Lolu,

Znam dobrze obiekty SPA Nałęczów

SPA Nałęczów stanowi kompleks obiektów należących do Uzdrowiska Nałęczów S.A.
(Jest to pierwsze i jak na razie jedyne sprywatyzowane uzdrowisko w Polsce - należy do grupy NESTLE WATERS).

Na kompleks SPA Nałeczów składają się obiekty: Termy Pałacowe, Atrium oraz Pawilon Angielski.
Dokładnie możesz je obejrzeć na stronach:
www.uzdrowisko-naleczow.com.pl

Najbardziej prestiżowym obiektem są Termy Pałacowe.
Moim zdaniem nie gorszy standard a dodatkowo bardzo miłą kameralną atmosferę oferuje Pawilon Angielski (z włoską restauracją oraz własna bazą zabiegową). Dodatkowo jest prawie o połowę tańszy niż termy Pałacowe.

Moja rada: korzystaj z obiektów SPA należących do uzdrowiska. Wiele prywatnych pensjonatów prubuje podszywać się pod hasło SPA Nałęczów ale to absolutnie nie to samo.

Pozdrawiam

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 11 wrz 2008, 17:08

http://www.infhotel.pl/naleczow/pawilonangielski. A to jest link do tego pawilonu angielskiego, nie wiem jakie sa tam ceny. Jeszcze nie doszłam do tego. Wieczorkiem odezwijcie sie nt. temat. Oj, chyba sie nie otwiera ten link. Albo może tu, też Nałeczow, tylko te linki jakieś zaszyfrowane http://www.vitaligs.pl/index.php?page=cennik

-----------------------------

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 11 wrz 2008, 17:59

Mnie sie podoba ten hotelik w drugim linku. Cena przystępna. Nie wiem czy skorzystam z jakiegoś zabiegu,bo potwornie nie lubie zadnych masaży,ale może sie przekonam. Ja wolała bym jechac latem jak jest ciepło i tylko na weekend. :-D
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 11 wrz 2008, 20:10

Jest tak:
dziewczyny z pólnocy lub środka Polski pewnie by te 3-4 dni zostały, bo trudno byc 2 dni w podrózy i 2 pobytu. Z drugiej strony np. tydzień to straszna kasa jest. Myslę, że przy tym łikendowym pobycie zostanie (i tak trzeba miec piatek wolny).
Pawilon angielski jest OK. Trudno powiedziec, który pakiet wziąć. Może najtańszy i reszte ew. na miejscu dokupić?
Też mi się wydaje, że cieplejsza pora byłaby lepsza. kwiecień, maj?
Może skreślić długi majowy likend bo tradycyjnie wszędzie tłok i kłopoty z urlopami w robocie?

No, kurczę, żeby nie te ceny to bym tam się machnęła na tydzień...
No trudno. To będziemy 2,5 dnia balować :-)

A tak BTW - oglądacie sex w wielkim mieście? dobrze sie bawie, tylko cholera pod koniec zasypiam, bo troche późno jest jak na osobę pracującą :-)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 12 wrz 2008, 11:53

Obejrzalam link.Ceny takie w miare,ani drogo ani tanio.
Najpredzej nam wyjdzie mysle taki wyjazd weekendowy.Od piatku do niedzieli.
Ja spokojnie za takim optuje ,dla mnie odleglosc nie gra zadnej roli.
Na tyle jestem stuknieta i lubie podroze ze moge dwa dni jechac zeby kawe wypic przez godzine ..hehe, a co dopiero pobyczyc sie w SPA.
Nigdy nie bylam w Naleczowie,ciekawe jak tam z dansami,jakos Naleczow nie kojarzy sie rozrywkowo .
Kolezanke musze bardziej wypytac ktora byla w wili Raj,Juz chyba o tym pisalam .I tam ceny cos kolo 600 stow za 5 dni za sam pobyt.

Pora roku oczywiscie maj ,nie dlugie weekendy tylko ,ktorys zwykly.
Po co zwlekac az do wakacji??Efekty liftow zanikna :badgrin:
mamy jeszcze czas na zastanawianie i wybieranie pensjonatu.
Babine cos wcielo po pogrzebie psiaka.Babina gdzie jestes???

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 12 wrz 2008, 13:21

Babina własnie co Ty już sie zniecheciłas do forum. Miałam nadzieje,że Ty nastepna bedziesz liftingowa bo kurcze nam sie watek po Turkusie skończy. Czekamy na Twojego długiego posta. Po lifcie może bede na dworcu w Katowicach i możemy sie nawet przy dobrych checiach spotkać. Możesz przyjechac na dworzec i pogadamy. Zobaczysz jak to sie po lifcie wyglada, cha, cha.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 12 wrz 2008, 13:32

Moze watek liftingowy tak szybko nie ucichnie,po Turkusie :-D
Sa w dalszej kolejce Fengari ,Gdonna ,tylko malo takich ekshibicjonistek jak my ze chce sie nam rozmawiac i wszytsko opisywac.

Ja jutro baluje,impreze integracyjna mam w pracy.
Bal przebierancow ,za dzieci kwiaty. Epoka hippisow ,szalone tala 60-70 i Woodstok.
Oj i muzyka jak z filmu Mamamija:)
To sie wytancze applaus
Bedzie moj ulubiony tancerz..haha.
Mam plan sie tak przebrac nie do rozpoznania ,ze moze Wam tu nawet jakies zdjatko z tej
imprezy wkleje :-D

Pomyslalam wlasnie co bedzie jak mnie ten ulubiony tancerz nie rozpozna :roll:
juz raz tak bylo, :badgrin: na zabawie lata dwudzieste lata trzydzieste pod koniec zabawy zajarzyl ze ja to JA 8-)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 wrz 2008, 14:47

Oj zdjęcia koniecznie!!!
Dziewczyny co do Nałęczowa,ja szczerze sie przyznam,ze bardzo nie lubię dansingów typu "Ciechocinek",bo widziałam nie raz na polskich filmach jak to wyglada. Stare dziadki w białych marynarkach i białych butach z grzywką i wytapirowane Mis Lata 1940 i piosenki typu "Chałupy łelkam tu"albo "U babci na imieninach' :roll:
Jak najbardziej jestem za wyskoczeniem gdzieś do pabu i tańcami tylko nie wiem czy w Nałęczowie znajdziemy jakiś lokal taki normalny?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 12 wrz 2008, 15:06

Sabrina pisze: bardzo nie lubię dansingów typu "Ciechocinek",bo widziałam nie raz na polskich filmach jak to wyglada. Stare dziadki w białych marynarkach i białych butach z grzywką i wytapirowane Mis Lata 1940 i piosenki typu "Chałupy łelkam tu"albo "U babci na imieninach'

Sabrina
tu Ci przyznam racje,bo to dokladnie tak jest.Postacie jak z groteski albo z filmu Rejs.Do tego wszytsko pograzone w oparach dymu,a muzyka...ja zapamietalam "bara bara bara riki tiki tak,jesli masz ochote daj mi jakis znak :badgrin: " [smilie=to funny.gif]
Wiem ze to smieszne,jak jestem na takim dansingu ,mysle kurcze co ja tu robie! 8-)
A z drugiej strony mam ochote czasem na taka wlasnie plebejska rozrywke.
Traktujac z przymruzeniem oka,wszytsko jest dla ludzi.Popatrzec na kuracyjny folklor ,czy to nie fajne i wesole doswiadczenie?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”