Moderator: Zespół I

wiesz co MichitkaMichitka pisze: Okłamywał mnie, wyłaczał komórke jak szedł na imprezy, kumpel podstawiali mu inna dziewczynę --ja zawsze najgorsza, że zawsze się przypieprzam
nawet sie nie zastanawiaj nad rozstaniem, znam ten typ facetów i powiem Ci ze będzie tylko gorzej nie ma co liczyć na poprawę :?Michitka pisze:Okłamywał mnie, wyłaczał komórke jak szedł na imprezy, kumpel podstawiali mu inna dziewczynę --ja zawsze najgorsza, że zawsze się przypieprzam
On ma 28lat i nic, nie umie się usamodzielnić, a ja chcę faceta na poziomie, dla którego ja będe najważniejsza a nie kumpel, który zawsze będzie
Niespecjalnie.Michitka pisze:A miałyście kiedyś cos takie, że jestescie z facetem już jakiś czas --a ciagnie was do innych, by spróbować coś innego, poczuć "nową świeżą krew" te zauroczenie?
Samanthii pisze:KALISTO, ty jestes jak moj maz....
...on cale zycie byl (jest) taki kochany i porzadny....![]()
(co innego Sam...
za duzy mam po prostu temperament.... Obrazek )

slonko moja siostra byla taka jak ty...trwala w zwiazku bez przyszlosci...oszukiwala sie ze moze bedzie lepiej ,ze on sie moze zmieni...ze musi z nim byc ze nikt jej nie zechce(on tak jej gadalMichitka pisze:Miśku, ja nawet nie mam jakoś nadziei, że poznam takiego przy którym będe szczęsliwa---tak zniechęcona jestem i wymęczona...psychicznie, znerwicowana