Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 18 sie 2008, 01:18

virrielsloneczko tak mi przykro!!!ja tez sie modle za mamusie oby wszycho bylo ok!!!!pisz nam jak sie czegos dowiesz!!!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 18 sie 2008, 04:22

Sam....mnie wlasnie tez takie dzieci odpychaja od bycia mama....ja zajmowalam sie rozwydrzona dwojka w Holandii a jedno 4 letnie mialo ADHD...i powiedzialam sobie ze po tym roku tam w H- swoich nie bede miala przez 10 lat- bo musze odpoczac psychicznie :evil:
10 lat wlasnie minelo i ten prospekt posiadania dzieci wyglada na bardziej przyjazny...ale tak jak juz tutaj dzieczyny wspomnialy swoje dzieci wychowuje sie inaczej a ponadto sie je kocha a nie jak obce ktorym najwyzej ciotkujesz ;) Nosek i brzuszek do gory...

Moj Mis mowi ze ja chyba dzieci nie lubie bo sie nimi nie zachwycam....ale ja oszczedzam energie na wlasne....co innego jak jakiegos psiaka zobacze...do takiego to lece pierwsza :badgrin:

Virriel- Slonce bedzie dobrze!!! Moja Mamunia tez miala pooperacyjne zapalenie pluc i wszystko po antybiotykach przeszlo. Najwazniejsze by byc z Mamcia i sie nia opiekowac.

Booziam Zagraniczki PDT_Love_01
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 18 sie 2008, 09:18

katarzynaograbisz pisze:virriel, Trzymam kciuki za mame i modle sie o jej zdrowie informuj jak sie mama czuje! Pozdrow ja
podlaczam sie pod slowa kasi...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... apside.gif
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 sie 2008, 13:21

dziewczynki... dzieki za pocieszenie ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 20jest.gif
mam nadzieje ,ze macie racje..

ghostdog: bardzo spodobal mi sie tekst o oszczedzaniu energii... :-D ;)

viriiel- ja tez trzymam kciuki za twoja mame...!
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/0034.gif
mam nadzieje, ze szybciutko wroci do zdrowia ! buziaki !

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 19 sie 2008, 14:49

Dziewczyny widzialyscie :? :
Polskie dzieci ofiarami segregacji w Irlandii

Irlandczycy nie chcą, by dzieci emigrantów - w tym mali Polacy - uczyły się razem z rodowitymi mieszkańcami tej wyspy. Dlatego nauczyciele chcą odseparować dzieci mówiące słabo po angielsku od ich rówieśników. Argumentują, że mali Irlandczycy gorzej się uczą, odkąd w szkołach zaroiło się od emigrantów.
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/artic ... andii.html

Awatar użytkownika
kama265
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kama265 » 20 sie 2008, 09:30

Cześć Kobietki! ja już po ślubie :-D
Powiem Wam że wszystko się udało-było dokładnie tak jak sobie wymarzyłam!!!
Pogoda nam dopisała-był to jedyny słoneczny dzień bez deszczu w Dublinie!!!
jestem bardzo szczęśliwa i uważam że po ślubie jest dużo lepiej niż przed-nie umiem tego określić ale jakoś bardziej się starasz i opiekujesz druga połówką -w końcu jest się. odpowiedzialnym rowniez za druga osobe. Stresu troszkę było ale minął jak ręką odjal po ceremonii-jednak do tej pory nie pamiętam słow przysięgi hihihi. Teraz z niecierpliwością czekamy na podróż poślubną-już za tydzień :-D

Niestety nie umiem wstawić zdjęć wiec jeśli mogłabym prosić którąś z Was o ich wstawienie byłabym wdzięczna -wyśle na maila.

Buziaki
zmniejszenie+podniesienie-Dr Stañczyk-30.05.2007-ju¿ po :-)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 20 sie 2008, 16:44

kama265 pisze:Niestety nie umiem wstawić zdjęć wiec jeśli mogłabym prosić którąś z Was o ich wstawienie byłabym wdzięczna -wyśle na maila.
chetnie wrzuce twe fotoski hihihi maila wysle ci na pm ;-)

super ze wsio sie udalo...rzucalas kwiatami czy tam welonem???? :-D
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 21 sie 2008, 00:12

Poli, taaaaaaaaaaaak slyszalam o tym ktoregos dnia w radiu,no coz i tak zrobia co zechca....
ale powiem szczerze ze sie im nie dziwie..bo sama nie chcialabym bym moje dziecko sie cofalo ....moim zdaniem najpierw powinni nauczyc dzieci angielskiego, a potem stopniowo przenosic je do klas jedynie z angielskim,np mojej siostry dzieci (w szwecji)najpierw chodzily do klasy z dziecmi ktore nie mowily po szwedzku ,a dopiero po jakims czasie przeniesli ich do wlasciwych klas.i teraz juz sobie radza!bo dla takiego irlandzkiego dziecka to tylko strata czasu kiedy nauczyciel powtarza wszystko po sto razy...
kama265, witaj !dawaj fotki!!!
ach no zapomnialam wam napisac ze w UK bawilam sie swietnie!niestety nic nie kupilam :evil: ale zobaczylam swojego starego przyjaciela wiec bylo warto ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
kama265
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kama265 » 21 sie 2008, 09:55

zmniejszenie+podniesienie-Dr Stañczyk-30.05.2007-ju¿ po :-)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 21 sie 2008, 10:28

kama sliczne fotki!!!
wygladalas jak ksiezniczka...
pisalas wczesniej ze jestes teraz szczesliwa....wiesz jak na moje oko to WIDAC!!!
gratuuulacje :-D

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”