Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 sie 2008, 18:30

Mąż w południe zadzwonił i mnie przeprosił za wczoraj. Dodał
- nie kłócimy sie o pierdoły.
Obiecał,ze w weekend zrobi w ogrodzi porządek :-D
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

2ama
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: 2ama » 04 sie 2008, 18:46

Czasami trzeba się pokłócić ...ale godzenie też może być przyjemne :-D
Sabrinko może mąz się przestraszył , że teraz odmłodzona laska wymieni
go sobie na nowy model :badgrin:
Cieszę się , że juz zapanowała u Was zgoda .

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 04 sie 2008, 18:57

I dlatego miłe panie trzeba sobie znaleźć coś własnego. Hobby, niszę, zainteresowania. Babskie towarzystwo wreszcie. Możecie się śmiać,ale mnie na starość tego babskiego towarzystwa brakuje, dlatego tak w to forum wsiąkłam. Takich zwyczajnych gadek o szmatkach, kosmetykach i wreszcie o tym jak nie dać się czasowi. Całe życie pracowałam z mężczyznami. Teraz to sie zmieniło, ale w pracy to nie ten feeling. Przymusowe towarzystwo a nie nie z wyboru jak na forum. Nigdy za wiele o babskich sprawach nie rozmawiałam, towarzystwa damskiego tez za wiele nie miałam. I teraz to nadrabiam :-D Wyskakuję z męskiego świata (no, nie całkiem) i wchodzę w babski. I całkiem fajnie się w nim czuję
:-D

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 04 sie 2008, 19:49

dobrze zauwazylas Muflon z tym wsiaknieciem w babskie towarzystwo, zdalam sobie sprawe ze tak samo mi tego brakuje, w domu to nawet szwagierka tylko o autach, tvn turbo i takie tam meskie pierdoly... niby pobajcze z sasiadka ale nie da sie tak otwarcie jak tu o wszystkim :-D
Sabrina, trzymaj meza za słowo, do weekendu prawie tydzien jeszcze, bedziesz znow zatroskana to porzadek w ogrodzie pojdzie w niepamiec ;)
Tak sobie teraz mysle nad soba... doszlam do wniosku, że owszem kazdy robi w domu to co do niego nalezy ale bardzo czesto zapomina i mąż i syn o rzeczach ktore kazdy z nas robi przykładowo wyczysczenie chociazby popielniczki, nie rusze jej przez kilka dni, chociaz kazdy w domu wie ze skreca mnie jak widze nawet 2 pety w popielniczce, ale przypominam o wyczysczeniu tak długo az znudzi sie mnie słuchac i zrobia to :badgrin: juz wytresowalam swoich i wystarczy raz powiedziec ale do cholery dlaczego ja mam mowic? Czy jestem z ochrony srodowiska? Nie ma idealnego zycia, syn mi powiedzial i chyba ma racje, ze nawet jakby wszystko bylo sterylne i wyczyszczone przez niego to i tak sie przyczepie do czegos.... no i ma racje :oops:
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 04 sie 2008, 21:11

Z wymiana meza na nowszy model,chyba nie jest tak latwo.Bo nowszy wcale nie oznacza lepszy.Poza tym zacnych facetow,takich dla kobiet po czterdziestce jak na lekarstwo,sami zonaci :badgrin: jesli juz.
A kobiet wolnych zatrzesienie.Mialam okazje przejsc sie z kolezanka stanu wolnego i jej towarzystwem na typowy dansing.No tak zeby sobie potanczyc.A wiec na jednego Pana srednio przypadalo 5 Pan :badgrin: i jakich Panow :!: im portki bardziej wiszace pod brzuszkiem tym mniemanie o sobie wyzsze :badgrin: ,a kobietki calkiem calkiem :!:
Pomyslalam sobie w pewnym momencie "co ja tutaj robie?" wsrod tych ludzi!!'
Na dluzszy czas mam chec na taniec z glowy.
Ja zawsze wolalam damskie towarzystwo,mozna na luzie o wszytskim pogadac,a z facetami tak sie nie da.
No chyba ze to jest taki rodzaj facetow-kobiet.Spotyka sie czasem w biurze ten rodzaj mezczyzn,pracuja w damskim towarzystwie i maja wiecej cech kobiecych niz meskich :-)

Sabrina,dzieci mialam pozno tak wiec mlode mam jeszcze dzieci :18,15,10 lat.
Moze za pozno te dzieci? Tak, ze teraz nie mam juz cierpliwosci,po raz kolejny w lekcjach siedziec ,zeszyty sprawdzac.
Nie chce mi sie poprostu,chcialoby sie w koncu cos dla siebie.A to jest odbierane przez rodzine jako moj egoizm,..operacje np :-D
Echh....

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 04 sie 2008, 23:03

Faktycznie ,faceci strasznie dziadzieją. Ja mam dużo koleżanek w wieku 50+.Często spotykamy się na weselach naszych dzieci i ,wiecie co? Koło północy panowie są "zmęczeni" a babki się bawią i szaleją na równi z młodymi. Od kilku lat robimy sobie babski comber {ostatki}.Jest to wymarzona sytuacja : 40 kobiet, jeden mężczyzna usługujący {kelner} i jeden młody didżej.Bawimy się do 3-4 rano i zawsze jest super.
zadowolona

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 04 sie 2008, 23:13

babina7 pisze:Koło północy panowie są "zmęczeni" a babki się bawią i szaleją na równi z młodymi
mysle, ze panowie wola sie napic niz sie bawic ;) (moze nie wszyscy ale wiekszosc ;) )

a potem sie dziwic, ze o polnocy sa juz zmeczeni :badgrin:

ogolnie to kobiety sa bardziej sklonne do zabawy, a panowie najczesciej siedza po katach w swoim meskim towarzystwie.... :roll: ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
olka39
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: olka39 » 05 sie 2008, 17:52

oni lubia tylko zabawy we dwoje ;) do samego rana ;)
Dr Kasprzyk 6.08.2008 juz po :) i swiat stal sie piekniejszy :)
Mc Ghan 410 FX 410 gr

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 05 sie 2008, 22:02

"chcialoby sie w koncu cos dla siebie", jak napisała Ulli. No właśnie. I to je to. mamy dość życia dla innych, chcemy żyć dla siebie. Tylko wszyscy skubańcy tak sie naokoło przyzwyczaili, że im trzeba uświadamiać, żeś też człowiek :-(

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 05 sie 2008, 23:22

bardzo mnie ciekawi męski punkt widzenia, jak nas postrzegaja
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”