Wybory Miss Świata

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

katarzyna14
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: katarzyna14 » 14 cze 2008, 23:30

Ja jak bralam udzial w wyborach miss wielkopolski to wygrala dziewczyna ktorej ojciec zasponsorowal bankiet po wyborach! I gdzie tu sprawiedliwosc ! A dwa kolejne miejsca zajely laski z agencj ktora organizowala konkurs wiadomo ze tytuly nie wyjda poza agencje wiec ogolnie strata czasu!
Dr Kubasik- Jest 450vhp...i reszta... :)

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 14 cze 2008, 23:50

katarzynaograbisz pisze:Ja jak bralam udzial w wyborach miss wielkopolski to wygrala dziewczyna ktorej ojciec zasponsorowal bankiet po wyborach! I gdzie tu sprawiedliwosc !
to teraz juz wiadomo dlaczego wygrywaja dziewczyny, ktore niekoniecznie sa najladniejsze....

czasami sie zastanawialam, dlaczego wybory wygrala ta, a nie inna dziewczyna, jezeli byly duzo ladniejsze od niej....
teraz juz wiem dlaczego :roll:
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
izabella25
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany
Kontakt:

Post autor: izabella25 » 15 cze 2008, 10:58

Po wyborach Miss Śląska zakwalifikowałam się na wybory miss Polski przeżyłam horror,pomijając ciężkie treningi od rana do wieczora ze sponsorami w tle czytaj obleśne spojżenia starych facetów,(regulamin zabrania uczestniczenia sponsorów w przygotowaniach do konkursu, a oni poprostu mieszkali z nami w hotelu).Będąc na takim zgrupowaniu usłyszałam kiedyś po kolacji takie słowa " umyj się i w pokuju 7 za pół godziny",jakie piętno zostawia to na psychice dziewczynki bo miałam wtedy 16 lat a do dzisiejszego dnia pamiętam jakby to było wczoraj.Niestety mnóstwo tam dziewczyn było posłusznych panom i korzystały z ich propozycji.Myślę że niestety to nasza wina kobiet ponieważ gdyby dziewczyny nie były takie sprzedajne panowie nie mieliby odwagi proponować takiej zapłaty za wygrany konkurs.

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 15 cze 2008, 11:23

izabella25 pisze:.Niestety mnóstwo tam dziewczyn było posłusznych panom i korzystały z ich propozycji.Myślę że niestety to nasza wina kobiet ponieważ gdyby dziewczyny nie były takie sprzedajne panowie nie mieliby odwagi proponować takiej zapłaty za wygrany konkurs.
Zgadzam sie z Toba, uwazam,ze takze jest to po czesci wina nas kobiet, ze sie dawalysmy i robili z nas slodkie idiotki. Moja znajoma takze opowiadala mi opowiesci tego typu , niestety jest to cholernie smutne,tymbardziej, ze sa to w wiekszosci mlodziutkie dziewczyny :-? .

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 15 cze 2008, 11:32

wstretne stare dziady :-?

oni sa okropni i czesto zeruja na mlodych i jeszcze naiwnych dziewczynach :-?
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
izabella25
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany
Kontakt:

Post autor: izabella25 » 15 cze 2008, 12:08

Vodia, Poli, tak jak piszecie smutne to jest że tak dojrzali męszczyźni wykorzystują młode dziewczyny.Kolejną istotną sprawą jest fakt że nigdy nie wygrywa ta która na to zasługuje, wygrywa znajomość, pieniądze i układy.

katarzyna14
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: katarzyna14 » 15 cze 2008, 13:15

izabella25, dokladnie zgadzam sie z toba ze wygrwa kasa znajomosci itp!!!!!!!!
Dr Kubasik- Jest 450vhp...i reszta... :)

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 15 cze 2008, 14:26

dlatego nie powinno byc takich konkursów, to czysty burdel na kółkach, dobrze wypromowany na elitarny konkurs piękności. Nie dobrze mi sie robi.....od takiej obłudy i rozpusty. PRZYKRO mi Izabella25 ze musiałaś coś takiego przejść.

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 15 cze 2008, 20:06

ale przeciez to wiadomo od zawsze ze tak jest... to co tu napisalyscie nie zaskoczylo mnie ani troszke.. pytanie tylko skoro wiadomo jest o tym wszem i wobec dlaczego pozwala sie na to... :roll:

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 15 cze 2008, 20:30

Fodle też mnie to dziwi....czemu sie z tym nie skończy :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”