mhmm...

a ja mam 25 lat i jak razie zachowałam swój wianuszek... chociaż niedługo mam zamiar go stracić

patrząc z mojej perspektywy zbyt długie czekanie też nie jest za dobre. Nie dość, że presja... komentarze większości facetów, że jak dziewczyna ma więcej niż 20 lat, jest dziwna itp. też nie pomagają. Najważniejsze by przestać szukać księcia z bajki, poza tym w wieku 18 lat do tych spraw podchodzi się bardziej na luzie

Ja osobiście nie uważam by dziewictwo było czymś mega wyjątkowym, a nie robiłam tego z szacunku do siebie. Jeśli chłopak myśli, że po miesiącu chodzenia od razu by do łóżka chciał... to też nie jest ok

Najlepsze jest stopniowe przyzwyczajanie się do bliskości, a nie jak niektórzy myślą - 10 minut i po sprawie :lol: . Najważniejsze by się czuć z tą osobą bezpiecznie i nie chodzi tu tylko o zabezpieczenie ;-) i trzeba mieć do siebie zaufanie, inaczej moim zdaniem jest to bez sensu. Jaa w pewnym sensie rozumiem Ciebie, większość chłopaków, którzy nie podrywała myślała sobie... dziewczyna szalona i wesoła... to może się uda, a jak ja widziałam te ich podchody, to czasami aż niedobrze się robiło od ich szczeniackich zachowań

Widocznie poznawałam samych ...