gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
janko2
- Uzytkownik zbanowany

clarisss pisze:wiem wiem, kazdy robi to co lubi. ale chodzilo mi o to, ze masz janko dosc extremalne poglady (zostanie prawiczkiem do slubu robi z ciebie w moich oczach sympatycznego kosmite :)
.
.Może moje poglądy są extremalne,ale nie do końca mnie znasz...To co ja mysle na niektóre sprawy,to jest rzeczywiście mój pogląd ,ale wbrew pozorom jestem bardzo tolerancyjny i daje innym swobodny wybór swojej drogi przez zycie...Poglądy to jedno,a tolerancja to drugie...Nie narzucam innym swego sposobu pojmowania swiata i nie zamierzałem nigdy nikogo nawracać...Sam zreszta też mam kilka grzeszków na sumieniu więc może łatwiej mi zrozumiec zbłąkane owieczki....

..Każdy robi to co uważa za słuszne..A ocenę wystawi nam życie....
--------------nosek u dr.Bieleckiego
''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''
-
clarisss
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
no i nie odpowiedziales na pytanie. a o to mi tylko chodzilo, zeby sie dowiedziec jak bardzo tolerancyjny badz nietolerancyjny jestes
a za zbladana owieczke sie w zadnym stopniu nie uwazam jesli mnie przez przypadek miales na mysli

280cc eurosilicon low profile
13.08.2008
-
janko2
- Uzytkownik zbanowany

clarisss pisze:a za zbladana owieczke sie w zadnym stopniu nie uwazam jesli mnie przez przypadek miales na mysli

Nie..nie miałem ciebie na myśli...W żadnym wypadku...A to czy jestem tolerancyjny czy nie,nie rozpoznasz po jednostkowych przykładach....Czy ktos jest kulturalny ,tylko dlatego,że ustąpi miejsca w tramwaju.....Zresztą dla jednych byłby kulturalny ,dla innych po prostu głupi..To chyba subiektywne odczucia... ;-)
--------------nosek u dr.Bieleckiego
''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''
-
clarisss
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
czy tolerancyjny jestes czy nie najwyrazniej sie nie dowiem. ale za to jestes mistrzem w unikaniu odpowiedzi na konkretne pytania :)
13.08.2008
-
Lunka
- TOP Beauty

-
Kontakt:
janko2, to zamknieta ksiega ;-)
-
clarisss
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
hehehehe dobre lunka

13.08.2008
-
niebieski
- Rozmowna Beauty

Jesli chodzi o takie związki z przyjacielem do łózka os czasu do czasu.....to jak tam kto chcę, ale istota tych związków polega na tym ze ludzie musza tego chcieć jak.
Ja sie nie nadaje to takich związków, bo dla mnie przyjaźń lub koleżeństwo z facetem nie ma nic wspólnego z seksem, od tego mam kochanka lub faceta na jedna noc ale nie przyjaciela.
Nie podoba mi sie te równouprawnienie w seksie kobiet, bo to wypacza sens i istotę równouprawnienia płci w ogóle. Ludzie co to za równouprawnienie kiedy się je tylko sprowadza do łóżka.....
Wielu moich kumpli na bija się z tego, ze babki zachowują się w łóżku jak faceci, czyli im wiecej tym lepiej....w ten sposób my kobiety osłabiamy swoją pozycję, którą tak ciężko wywalczyłyśmy przez ostatnie lata w Pl, a do tego jest jeszcze tyle rzeczy do zrobienia... jest bardzo cienka granica miedzy kobietą wyzwoloną, a zwykła latawicą, puszczalską - nie mieszajmy tych rzeczy razem.....bo to błąd.
-
clarisss
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
"jest bardzo cienka granica miedzy kobieta wyzwolona, a zwykla latawica, puszczalska"
no wlasnie. tak na dobra sprawe 90% spoleczenstwa tego nie rozroznia i niesprawiedliwie wrzucaja wszystkie do jednej szufladki. i tak samo dla 90% spoleczenstwa cos takiego jak "meska latawica" nie istnieje. bo przeciez "taka jest ich natura"
mysle ze po prostu nie potrafia zrozumiec ze kobieta moze tak samo (lub nawet bardziej) lubic seks jak mezczyzna. i wydaje mi sie ze jest to kwestia dosc wazna jesli chodzi o "walke" o rownouprawnienie. bo tak naprawde duzo kobiet musi sie kryc ze swoimi opiniami i przekonaniami z obawy przed okrutna dyskryminacja. a tak byc nie powinno...
13.08.2008
-
clarisss
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
i powiedz mi niebieski jeszcze co masz na mysli mowiac ze
"oslabiamy swoja pozycje, ktora tak ciezko wywalczylysmy przez ostatnie lata w Pl"
bo mi to za nic do kontekstu nie pasuje
13.08.2008
-
Lunka
- TOP Beauty

-
Kontakt:
ale dziewczyny mozna LUBIC sex i miec jednego partnera a nie skakac z kwiatka na kwiatek
widze ze nie wszyscy tu sie chyba zrozumielismy, mozna byc wyzwolonym ,bawic sie sexem i spac tylko z jednym facetem
a co do wieku to wiadomo zycie niesie niespodzianki ale zyczylabym sobie by moja corka zbyt szybko tego nie robila.