Co Was obrzydza?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 02 maja 2008, 12:09

No,dlubanie w nosie to naprawde przegiecie :roll: :| ;)
Ja nie wiem jak to sie ludziom wydaje,ze nikt nie widzi wlasnie,czy co??? :roll: :evil:
Obrzydza mnie tez jak faceci sie nie myja, a znam takich gagatkow. Tutaj robia z siebie nie wiadomo kogo,a brudne to,albo niedomyte,albo smierdzace:/ wrrr:/ grrr....
Kur....
No i odstraszaja mnie faceci,ktorzy nie maja pojecia co to honor. Takie dzieci,albo nie wiadomo co to jest, a nie mezczyzni:/ Istna masakra :| Jak im za siebie nie wstyd,to nie mam pojecia:/
Zapasc pod ziemie sie powinni, a nie lazic po swiecie,bo sie odechciewa na takich patrzec:/
Nie rozumiem braku szacunku do kobiety. Nieby to wyksztalcone, a nie ma pojecia co to szacunek do kobiety:/ Czasami zdarzaja sie faceci cholera po podstawowce (zeby nie przesadzic),a traktujacy kobiety,tak,jak sie powinno to robic. A takie gogusie z dyplomami,nieraz maja z tym problem:/
Obrzydza mnie tez brzydki zapach z ust. Nawpierdzielaja sie czegos, a potem jak chuchna,to czlowiekowi slabo sie robi od tego smrodu:/ Masakra..... :evil: :roll:
(by the way-mysle jednak,ze to wina generalnej diety i zanieczyszczenia organizmu,bo wiadomo,ze kazdemu z nas z gardziolka czuc bedzie np.cebule po jej zjedzeniu.Ale sa tacy delikwenci,co to im non stop z mordy jedzie:/ buuuu:/) :roll: ;)

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 02 maja 2008, 12:25

she, co to niemycia popieram,ale jesli chodzi o zapach z buzi to niestety ludzie z chora tarczyca albo watroba maja tez takie prblemy i to juz nie jest zalezne od nich. A jesli chodzi o innych ktorzy nie dbaja o zeby to fakt.Ale co do choroby to nalezy tylko wspolczuc takim osoba bo napewno chcialy by tego nie miec.
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 02 maja 2008, 12:37

Sylwiach-przyznaje Ci racje:)
Pozdrawiam:):):)

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 02 maja 2008, 12:47

;)
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

bianka15
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: bianka15 » 02 maja 2008, 22:01

Mojej szefowej smierdzi z buzi codziennie watpie zeby byla chora, jak rozmawia z klientami z bliska to mi sie glupio robi normalnie wstydze sie za nia..... :badgrin: :roll:
11.01.2010 - nos chrzestny dr. Łątkowski....

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 03 maja 2008, 10:08

bianka, wspolczuje takiej szefowej :roll:

mam nadzieje, ze z toba nie rozmawia z bliska ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 03 maja 2008, 21:13

A mnie najbardziej obrzydził (ale to chyba nie jest odpowiednie słowo- bardziej poruszył, wstrząsnął) fragment pewnej książki, która sama w sobie jest bardzo ciężka w odbiorze pod względem emocjonalnym (musiałam czytać ją na raty, niemniej polecam)- "Byłem asystentem doktora Mengele" Miklósa Nyiszli. Autor był lekarzem i na zlecenie Josepha Mengele wykonywał sekcje zwłok w jednym z krematoriów w Auschwitz- Birkenau. Pewnego dnia Mengele z selekcji przyprowadził mu ojca i syna, obaj mieli tę samą wadę wrodzoną. Mengele szukał "dowodów" na degenerację rasy żydowskiej i dlatego kolekcjonował "eksponaty" do wystawy antropologicznej której to miał być temat przewodni.
Zadaniem Nyiszliego było wypreparowanie ich szkieletów :roll: Zostali zamordowani w gmachu krematorium, a że Mengelemu zależało na czasie, Nyiszli musiał wybrać najszybsza metodę- czyli wygotowanie zwłok i ręczne oddzielenie tego co zostanie od kości. Ustawił więc wielki kocioł na dziedzińcu krematorium i tam te zwłoki zostawił by się wygotowały. W między czasie przyprowadzono tam polskich więźniów którzy mieli załatać jakąś dziurę w murze. Oni nie wiedzieli co było w tym kotle... Poczuli tylko zapach gotowanego mięsa, a że wiadomo jakie racje żywnościowe dostawali w obozie, po prostu to mięso zaczęli jeść...
Do dziś mi się to śni- może to świadomość tego, że to zdarzyło się naprawdę tak na mnie działa...

Albo inna książka, którą czytałam dawno temu więc nie pamiętam tytułu, ale też literatura obozowa, nie żadna tam fikcja tylko prawdziwe wspomnienia- bohaterka- nastolatka wraz z rodziną została zesłana do jednego z gułagów. Zmarzniętym ludziom z transportu podano ciepłą, treściwą zupę. Wszyscy się zajadali łapczywie, ale ona jako jedyna jeść nie chciała. Matka wmusiła w nią parę łyżek zupy- ale więcej zjeść nie chciała, bo w tej zupie znalazła coś co wyglądało jej jak kawałek ludzkiego ucha, ale pewności nie miała. Potem okazało się, że to faktycznie była zupa z ludzkich zwłok i większość tych co ją zjedli zapłaciła za to życiem albo bardzo ciężkim zatruciem...

bianka15
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: bianka15 » 03 maja 2008, 22:11

Virriel wiem czytalam to swego czasu pochlanialam wszystkie ksiazki o tematyce obozowej!!!pamietam ze potem caly czas myslalam o tym i jak zamykalam oczy ukazywal mi sie widok tych wychudzonych ludzi zajadajacych sie zwlokami innych fujjjjj!!!! :x
By the way dzis w anglii na terenie Yorkshire (tu gdzie ja mieszkam) zlapali kolesia geja ktory zamordowal i chcial zjesc swojego chlopaka, podobno zjadl tylko noge bleeeeee!co za bestie zyja wsrod ludzi :!: :!: :!: :oops:
11.01.2010 - nos chrzestny dr. Łątkowski....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 03 maja 2008, 22:25

:shock: :shock: :shock:

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 03 maja 2008, 22:30

Ja uwielbiam literaturę obozową, ale czasem bywa naprawdę ciężka...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”