nowy wygląd= nowe życie?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

nowy wygląd= nowe życie?

Post autor: mara » 10 lip 2005, 14:20

jako iz po operacji zrobilam sie bardzo refleksyjna (mam nadzieje,ze mi przejdzie) placze mi sie taka kwestia po glowie...
czy operacja zmienila wam cos wiecej niz wyglad?
ja postanowila, ze jak obudze sie z narkozy to zaczynam zyc inaczej. bede wieksza egoistka, bede czerpac z zycia garsciami i zrealizuje wszystko to, czego pragne. stwierdzilam, ze taka sytuacja to doskonala okazja do zmian, nie tylko wygladu- takze zycia. i prosze, czesciej mysle o sobie, postanowilam sie w tym roku wybrac na kurs prawa jazdy i mam zamiar wyjechac na tydzien za granice- bez faceta (tylko jeszcze nie wiem z kim... propozycje ze zdjeciem i cv prosze kierowac na priv ;) )...
czy u was tez cos sie zmienilo? czy patrzycie na swiat nieco inaczej? czy moze pozostalo bez zmian?
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Olka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: nowy wygląd= nowe życie?

Post autor: Olka » 10 lip 2005, 16:02

Ja jestem po korekcie uszu - wcale sie nie zmienilam (charakter), ale napewno czuje sie bardziej "pewna siebie" :roll: .
Kiedyś szlak mnie trafial gdy np. wial silny wiatr... wiem że to glupie ale prawdziwe...

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 10 lip 2005, 18:30

Mara,

ja na pewno wyślę swoje CV :lol: w moim życiu operacja zmieni bardzo dużo..i też chciałabym zacząć myśleć o sobie..a nie ciągle o "kimś"
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=530" onclick="window.open(this.href);return false;

1 dzień po - dr Kasprzyk, 06.06.2013 anatomiczne Silmed Natural - 410XH
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;

7 miesięcy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 72#p809172" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 10 lip 2005, 18:37

U mnie operacja zmienie wszystko, mam przynajmniej taką nadzieję :wink:
Większa pewność siebie, ogromna ulga, satysfakcja z dużej zmiany i do tego jeszcze przeprowadzka do własnego mieszkania :D hulaj dusza piekła nie ma 8)
10 kwietnia 2006 - zmniejszenie piersi

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 10 lip 2005, 23:00

Mara to ty zmieniasz życie a nie fakt żę go zmniełaś operacją... to juz krok na przód i to jaki egoistyczny :)
Zuch dziewczyna i bierz życie garściami :!:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 11 lip 2005, 09:02

Mam nadzieje ze zmieni sie po operacji obsesyjnie przygladanie sie biustom... Jak widze kobiete to analizuje, czy naturalne czy zrobione, albo skad wziela takie duze naturalne! :? :?

Zaraz Mara posle Ci CV :lol: widzialas mnie juz, wiec fotke sobie daruje! :P
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Gosc3
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Gosc3 » 11 lip 2005, 09:45

"Mam nadzieje ze zmieni sie po operacji obsesyjnie przygladanie sie biustom... " Monisia- dopiero się zacznie baczne przyglądanie piersiom innych kobiet :roll:
Sama się na tym złapałam,że myślę o piersiach częściej- niż przed operacją :shock: :(
Żebym jeszcze była zadowolona :( :roll:

Gosc3
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Gosc3 » 11 lip 2005, 09:50

Nowy wygląd - Nowe życie :?:
Zmiana nastąpiła w wyglądzie - bo oprócz zabiegu powiększania piersi -zafundowałam sobie kilkumiesięczne zabiegi dentystyczne (wybielanie, licówki, implanty )
Uśmiecham się od ucha do ucha, piersi wypinam do przodu.
Czuję się nieco lepiej- choć nie do końca fantastycznie.

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 11 lip 2005, 09:53

monia, ja po jeszcze bardziej sie na cycki gapie...
podania o wakacje przyjete. dzisiaj ide pogadac gdzie moge wyjechac to wam propozycje przedstawie :)
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 11 lip 2005, 10:08

rozumiem że podania będą oceniane wg rozmiaru biustu bądz ilości przeprowadzonych operacji :lol: :lol: :lol: :?:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”