bedzieszSamanthii pisze:misia- ale ja nie wiem ,czy kiedykolwiek bede na to gotowa...
niestety ,sama sobie zdaje z tego sprawe,ale nie zajde w ciaze tylko dlatego ze najwyzszy czasSamanthii pisze: a latka leca !!!
Moderator: Zespół I

bedzieszSamanthii pisze:misia- ale ja nie wiem ,czy kiedykolwiek bede na to gotowa...
niestety ,sama sobie zdaje z tego sprawe,ale nie zajde w ciaze tylko dlatego ze najwyzszy czasSamanthii pisze: a latka leca !!!
a czesto zdarza sie tak, ze instynkt przychodzi jak juz jestesmy w ciazy albo po urodzeniu dzieckaPoli pisze:A ja nie pislam o tym problemie i nie odnosiłam sie do tego problemu Pisalam o obawach związanych z brakiem instynktu.
napewno nie bedzie tak zleSamanthii pisze:tak wiec- nie mam pojecia ,jak to bedzie...................

bardzo madrze .ja mysle tak samonatalya pisze:przed urodzeniem dziecka, chcialabym najpierw skonczyc to, co robie teraz. wszystko w swojej kolejnosci. poza tym nigdy nie zdecyduje sie na dziecko nie majac pozycji zawodowej i stabilnej sytuacji materialnej. musze miec pewnosc, ze gdyby przyszlo co do czego, to jestem w stanie sobie poradzic sama. nie chce byc zalezna od nikogo

ej no bez przesadybianka15 pisze:jak przyjde kiedys do szkoly po swoja pocieche to beda sie pytac;a pani to babcia Zuzi

alez ja chce!ale nie teraz jeszczebianka15 pisze:Ty piszesz ze nie chcesz
to tak jak jabianka15 pisze:egoistka i to cala prawda o mnie