Nawet nie wiesz jak Cie rozumiem...wygaslo...a my siedzimy przy tych facetach,bo nam sie wydaje,ze jeszcze bedzie jak dawniej...chodzby w malym procencie.Nie ma co sie ludzic...ja stracilam ostanio 9 lat zycia dl azwiazku,w ktorym mi sie ciagle cos wydawalo i ludzilam sie....Nie badz glupia....a TEGO KWIATU JEST POL SWIATU....ja pamietam jak nie spalam nocami,albo budzilam sie zlana potem i pytalam sama siebie co dalej...dlaczego inne kobiety maja kochanych facetow...
Sylwia jak ja to czytam to mi sie sama piesc zaciska....i sorry od ode mnie nie dostalby po mordce z liscia tylko z piesci....tak by sie nogami nakryl po tych slowach!!!!
Nie daj sie przeprosic,bo ten palant nie zasluguje na to....ja rozumiem slowa wypowiedziane w emocjach...bo sama czasem przesadzilam,ale emocje przechodza i przychodzi oslnienie,ze przesadzilismy i trzeb aprzeprosic,ale przeprosic nie po to by byl spokoj i do nastepnego razu,ale przeposic i zastanowic sie razem co do tego doprowadzili i wyciagnac wnioski...
Sylwia ja powiem od siebie....w dzisiejszych czasach kobiety moga sobie wspaniale radzic same...ja sama zaczynam zycie od nowa....i pewnie prawie od zera....ale wole to niz zwiazek do d.... zycie ucieka a ja nie jestem jakas bezwartosciowa osoba,ktora sie czulam przy moim partnerze! ....ale juz sobie woybrazilam jak opluwasz jego laptopa...

....biedny....laptop!
Zostaw to w cholere i jesli masz taka mozliwosc i tata ci cos porponuje to skorzystaj z tego chodz na jakis czas.Dobrze ci zrobi rozstanie chodzby na jakis czas z takim palantem...a facetow jest cale stada wszedzie! Ale mezczyzn....niestety nie...to wymarly gatunek.Popatrz co sie dzieje teraz a co bedzie pozniej??? Jesli teraz nie dostalas od niego tego co powinna kochana kobieta dostac od kochajacego mezczyzny....nigdy tego nie uzyska....pomysl,ze jeszcze nie raz bedziesz tak sie podle czula przy nim...a zycie ucieka i lepiej zamienic taki MODEL na lepszy i patrzacy na ciebie z miloscia!!!!