czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 16 mar 2008, 05:20

Dokladnie Aniu...ten facet to nie przyszlosc dla ciebie...nie wspolna...i jeseli podniosl raz reke na Ciebie to znaczy ze za grosz na Ciebie nie zasluguje.....
A co do Twojego pozostania w Hollandii...to nie masz w okolicy jakiegos sklepu gdzie polacy zostawiaja ogloszenia ze potrzebny wspollokator...lub jakiejs strony internetowej??? Ale to tylko w ostatecznosci jezeli chcesz tam zostac bo jak nie to zawijaj do Polski i niech dran sam sobie sciele :evil:
Nawet jednej lzy nie jest wart :!: :evil:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 16 mar 2008, 10:42

słuchaj rozglądnij sie za pracą, za mieszkaniem

i jak znajdziesz to kopnij go w ..... :evil:

nie bedzie wiedzial co sie dzieje, bo zostanie sam
nawet jesli ma kogos innego to i tak dasz mu do zruzuienia ze nie byl ci niezbedny, ze wcale go nie potzrebowalas

moze sie uda
a to ze bedziesz musisal wrocic do Polski nie oznacza ze bedzie gorzej, moze wlasnie tutaj czeka na ciebie milosc :-) i sie nie moze doczekac kiedy stamtad wrocisz ;)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 16 mar 2008, 11:54

ANNjeny jak mi przykro :| ale tak jak dziewczyny juz tu napisaly nie jeste ciebie wart i nawet nie placz z jego powodu!mowisz ze nie stac cie na wynajem mieszkania to na poczatek moze poszukaj jakiegos pokoju bedzie taniej!3 maj sie kochana!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 16 mar 2008, 12:30

Dokladnie jak dziewczyny radza! Poszukaj tez w internecie co sie dzieje w twojej okolicy,Polakow a jak znasz jezyk to co ja bym mogla zaproponowac....moze daj ogloszenie,ze znasz jezyk i szukasz osob ktorym mozesz pomagac za mozliwosc zamieszkania....mozliwosci jest troszke....a co najwazniejsze nie daj po sobie poznac ze jest to dla ciebie zyciowa tragedia....NIECH TEN dXXXk NIE MA SATYSFAKCJI....poczekaj jak sie tylko ktos przy Tobie zacznie krecic....zazdrosc go zezre!

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 16 mar 2008, 23:52

hey,dalismy sobie troche czasu,zeby przemyslec itp...jade do polski na swieta :-D :-D :-D ....ale sie ciesze,w koncu po kilku miesiacach zobacze moich rodzicow...a co do tego zwiazku to juz mam mieszane uczucia...ale to chyba normalne.....wlasnie znalazlam kilka pokoi,i bede jutro patrzec,ale sie zdziwil jak mu powiedzialam ze szukam czegos ;) ....... ok,nie bede was zameczac moimi problemami ...dzieki,ze jestescie i mnie pocieszalisci PDT_Love_10

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 16 mar 2008, 23:55

anne21, nie zameczasz pisz skarbie!caly czas o tobie myslalam!dobrze ze napisalas!3maj sie Anulku!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 17 mar 2008, 10:40

A widzisz mowilam ci ,ze faceci sa tepi...nagle pokazujesz im ze stajesz sie niezalezna od nich ...a ten zdziwienie....i dobrze tak trzymaj....

Moja Babciula zawsze mi powtarzala ze w zwiazku nie pokazuje sie ...no nazwijmy calej siebie do konca mezczyznie! To naprawde dziala....facet ma byc zawsze ciebie niepewnym nawet jesli zwiazek trwa 20lat...moja babcia to facetami manipulowala...powiem Wam,ze ....nawet jak zmarla....w kaplicy kiedy siedzialam przy jej trumnie....jacys starsi panowie miedzy soba...."nasza Helenka piekna jak za dawnych lat....szkoda,ze tak wczesnie odeszla....(77LAT...chodz wygladala na 15mniej)...bo bym jeszcze probowal sie umowic...a drugi no co ty...ja mialbym wieksze szanse..."...Faceci maja nature zdobywcow....u nich musi byc to poczucie,ze zwasze zdobywaja,utrzymywac ich trzeba wlasnie w tym poczuciu,ze jeszcze nie dokonca nas zdobyli....by sie starali.Ale namieszalam,ale mma nadzieje,ze zrozumiale.Ja tez jade na swieta do Polski....sama,wsiadam w autko i jade....powiedzialam,ze wypoczac musze od mojego zwiazku z nim....szaleje...z zazdrosci...dobrze mu to zrobi :-D

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 17 mar 2008, 12:13

jej dawno mnie tu nie było,bo tez troche mi sie pokręciło w życiu. Jej przykro mi bardzo :( tez uwazam ze nie ma co marnowac czasu na kogos kto Ci powiedzial ze Cie nie Kocha. Wiem,ze bedzie Ci mega cięzkio i to co pomgaga to wyjscia ze znajomymi do pubu,z kolezankami do kawiarni. Jest naprawde lżej oh(s1
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 18 mar 2008, 18:10

kurcze anne21 ktos powiedzial mi kiedys madre slowa,,,tyle samo czasu i energii poswiecasz na to zebys byla szczesliwa i kochana w swoim zwiazku i tyle samo czasu , energii poświęcasz zwiazkowi w ktorym nie jesteś szcześliwa,,, wiedz olej kogos takiego i znajdz faceta przy ktorym, czas ktory jejmu poswiecasz wyjdzie ci tylko na dobre.
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 23 mar 2008, 01:53

A może jakiś facet mi wyjaśni pewną rzecz:
dziewczyna chce być dla chłopaka prawie idealna, dba o siebie, dobrze się ubiera, gotuje obiadki, ogólnie nic jej nie brakuje --a on od tak wyskok do znajomem --od może coś będzie zupełnie przeciwieństwo dziewczyny, zupełnie zwykła nawet bardzo przeciętna dziewczyna --na czym to polega??
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”