Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
toxic: kolory sa piekne na tych fotkach (zwlaszcza na pierwszej )
(niby wszystko idealne ; nos , oczy ,usta... ...a cos mi sie nie widzi... ...pierwsza twarz wydaje sie zbyt szeroka , druga ma troche meskie rysy - chociaz ladniejsza od tej pierwszej (jak dla mnie) ...)
-
a zapadniete oczy ,to gleboko osadzone oczy , jakby ktos sie nie domyslil o co mi chodzilo z britney...
Samanthii pisze:a zapadniete oczy ,to gleboko osadzone oczy , jakby ktos sie nie domyslil o co mi chodzilo z britney...
oj czepialska jestes
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
Samanthii, masz racje ona jest sliczniutka!!!!!!!!!!!!