Typ figury - jaki podoba się facetom ???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
shakeyaass
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: shakeyaass » 03 mar 2008, 20:51

Rina pisze:"Jak wygląda, zachowuje się i gdzie pracuje prawdziwy mężczyzna? TNS OBOP zapytał o to ponad tysiąc losowo wybranych Polaków. Wyniki badań, opisywane przez "Dziennik", zaskakują. Większość kobiet i mężczyzn uznała, że takim typem jest macho. No, może nieco zmiękczony.

Dla kobiet idealny mężczyzna powinien być: zadbany, ogolony, ładny, proporcjonalnie zbudowany, z owłosionym torsem, modnie ubrany, opalony, umięśniony. Powinien też być dojrzały, wyrozumiały, ciepły, dbający o siebie, honorowy, zabawny, niezależny, twardy, ryzykancki, zdeterminowany.

Prawdziwy mężczyzna, to według tego badania komandos, pilot samolotu, strażak, bokser, kierowca TiR-a, mechanik samochodowy, piłkarz, hydraulik. Najniżej notowani są fryzjerzy i...projektanci mody.

A jak widzą idealną kobietę mężczyźni? - Ich zdaniem powinna być: delikatna, dobra, ciepła, inteligentna, słuchająca, kochająca, szczera, godna zaufania, opiekuńcza - kochająca dzieci. A wygląd? - szukamy średniego wzrostu brunetki lub blondynki, charakteryzującej się płynnością ruchów, delikatnością, zmysłowością, naturalnością i wysportowanym, jędrnym, gibkim ciałem.."

o2.pl
z owłosionym torsem ?! A FUUUJ ;/ ;p
stwierdzenia ze super prawdziwym mezszyzna jest bokser albo KIEROWCA TIRA mnie rozwaliły :D hahaha... Może jeszcze fajnie, żeby był łysy, co ? ;] Ja mam zupełnie na odwrot - fryzjer czy projektant to dla mnie ideal... ale wiem, to ja jestem dziwna. Patzac na niektore dziewczyny widze ze ich idealem jest dres majacy nowy model BMW :D

co do 10 najladniejszych kobiet... Jessica Alba i Adriana Lima są boskie, ale moim zdaniem taka Scarlett Johansson jest brzydka i przede wszystkim... GRUBA !! Czytalam ostatnio ze ma rozmiar 42... Ekhm...

Ja jednak wolę szczuplejsze dziewczynki : )
moze nie anorektyczki, wymiary 85-90/60-65/90 sa jak dla mnie idelne ;p

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 03 mar 2008, 22:27

Ja tez zawsze zuwazalam Scarlett Johansson za obiektywnie conajwyzej przecietna,albo brzydka. Ma moze seksowne ksztalty(choc rzeczywiscie w za duzych rozmiarach) ale z twarzy nie ma nic! jest duzo wieciej aktorek duzo od niej ladniejszych a stojacych nizej w rankingu. Lima czy Alba to juz uroda z wyzszej polki,trudno nie docenic ich urody.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 04 mar 2008, 15:05

mi sie scarlett tez nie podoba, ma krzywe krotkie nogi i wogule :badgrin:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 04 mar 2008, 19:21

macie racje :-) - ona nie jest zbytnio urodziwa-
ale ma cos w sobie i jest swietna aktorka - i dlatego lubie ogladac z nia filmy ...
(faceci chyba tez) ;)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 mar 2008, 22:02

Nie widzialam akurat z nia zadnego filmu,tylko teledysk i w czasopismach. Nie wiem wiec czy ma cos w sobie ;) ale z twarzy bynajmniej na nie...moze to te ksztalty tak przyciagaja... :o
a tak na boku Samanthii,to mialabym do Ciebie mala sprawe w zwiazku z noskiem bo jestem w kropce.\czy mozna na priv?
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Amfitryta
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Amfitryta » 05 mar 2008, 01:01

shakeyaass pisze: (...)ale moim zdaniem taka Scarlett Johansson jest brzydka i przede wszystkim... GRUBA !! Czytalam ostatnio ze ma rozmiar 42... Ekhm...
Oglądałam fotki Scarlett na googlach ale nie widzę żeby była ona gruba :o może ma bardziej "kobiece" kształty ale na pewno nie jest gruba :roll:

A rozmiar, to rozmiar...ja noszę 36 ale mam też ciuchy rozmiaru 34 albo 38...różnie bywa :badgrin:

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 05 mar 2008, 14:38

Scarlett przypomina mi taką przaśną wiejską dziewuchę. Wszystkiego po po trochu w nadmiarze. Gdyby nie sztab ludzi dbających o jej aparycję to mielibyśmy do czynienia z najzwyklejszą dziewczyną która jesli nie trzymalaby diety mialaby problemy z nadwagą... pozwoliłam sobie na taki komentarz gdyż te wszystkie ochy i achy że niby symbol seksu i najpiękniejsza na swiecie sa wg mnie grubo przesadzone. Ale wkońcu za coś spece od public relations biorą kasę ;)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 05 mar 2008, 15:28

dokladnie. wiekszosc kobiet na swiecie pod sztabami specjalistow moglaby grac takie skrzypce jak ona. Tylko,ze to ona ten sztab ma :badgrin: i w tym tkwi szkopul

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 05 mar 2008, 15:31

GoniaL pisze:Scarlett przypomina mi taką przaśną wiejską dziewuchę. Wszystkiego po po trochu w nadmiarze.

Scarlet takze kojarzy mi sie ze zdrowa dziewucha ze wsi :badgrin: . A to ,ze wielu uznaje ja za symbol seksu to chyba dzieki jej dosc sporym piersiom. Takze zauwazylam, ze czesto stylisci kreują ja na Marlin , blond wloski , czerwona szminka i sukienki o krojach typowo z tamtych lat.

Dla mnie jej twarz jest jaks niesymetryczna, wyglada jakby miala ze wszystkim przedobrzone :roll:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 05 mar 2008, 20:02

GoniaL pisze:Gdyby nie sztab ludzi dbających o jej aparycję to mielibyśmy do czynienia z najzwyklejszą dziewczyną która jesli nie trzymalaby diety mialaby problemy z nadwagą...
pozwoliłam sobie na taki komentarz gdyż te wszystkie ochy i achy że niby symbol seksu i najpiękniejsza na swiecie sa wg mnie grubo przesadzone. Ale wkońcu za coś spece od public relations biorą kasę ;)
no jasne 8-)
...ale tak jest niestety z wiekszoscia slawnych i bogatych ... ;)

(...dlatego naprawde rzadko zachwycam sie tymi wszystkimi sexbombami :-) ;)
owszem, lubie ogladac je wszystkie w TV. w pieknych ciuszkach :p i w swietnym makijazu :p -a juz najbardziej na fotkach, albo w klipach ... :badgrin:
- ale nie mam idealu (bo nikt nim nie jest ;) ) i raczej nie imponuje mi zadna z nich.. ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”