Tesciowa i TY ????

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 06 lut 2008, 21:34

Misiaczek,przeczytaj co pisalam wczesniej str.12 tylko szoKu nie doznaj.!TO MALO POWIEDZIANE;ZE MAM PROBLEM Z TESCIOWA JA MAM Z NIA WOJNE! I SAMA SIE PROSILA:kurde ja nie umiem udawac i kogos o tak se lubic.I jak mam pomyslec ze bede jej glupiej gatki sluchac,a gada wkolko toa sama-to normalnie w brzuchu flaki mnie atakuja hehheJa zerwalam z nia kontakt! A SMIESZNE JEST TO ;ZE CALY CZAS MI dupe pbrabia,bo nie moze mnie zniesc-mojego zdania zwlaszcza! BABY SA WOJOWE I JA TEZ! NAUCZYLAM SIE TAKA BYC!

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 06 lut 2008, 21:35

Samanthii, to tak jak z moimi tesciami, nic dodac nic ujac ;) bardzo inteligentni i dobrzy ludzie :-) nie moglam lepiej trafic :-D uwielbiam moich tesciow ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 06 lut 2008, 21:37

NIO uwazaj,mala sprzeczka i moze byc zle.Pozazdroscic tylko Cie ze masz fajowych:BO ja mam debili!

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 06 lut 2008, 22:38

Samanthii pisze: ... pamietam jak przyjechalam do tesciowej na pare dni... ...skonczyl mi sie akurat tusz do rzes :( - nawet nie musialam nic mowic- moja tesciowka zobaczyla i pojechala po nowy... :oops: :badgrin:
...jak mam urodziny ,to zawsze dostaje prezencik od nich- przewaznie jest to koperta :oops: z kwiatkami... :-)
To masz rzeczywiscie szczescie. Takich tesciow tez by kochala(napewno nie jak rodzicow bo rodzice dali mi zycie,wychowali,i matka jest dla mnie najwazniejsza na swiecie).
Moja tesciowa mi nigdy zyczen z okazji zadnej nie zlozyla,pewnie nawet nie zainteresowala sie kiedy mam im. czy urodz. bo i po co nie... :? Lepiej jak o niej sie tylko pamieta. Ale juz nie.A o prezenciku...? :badgrin: nawet bym nie pomyslala,ze moglabym od niej cos dostac. A jak przyjezdzalismy z Uk to zawsze cos od nas dostawala,i to dosc sporo... :|
takze zazdroszcze ci pod tym wzgledem...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 07 lut 2008, 14:06

Moja tesciowa tez nigdy mi zyczen nie zlozyla,tesc z reszta tez.Choc sa rozwiedzeni,to i tak sa potworami.Kiedys kupilsmy mojej tesciowej fajowy sweter,dekoracje do nowej kuchni,i jakis malay komplecik,a w zamian dostalam przeterminowany zel po prysznic z balsamaem i to w reklamowce ! ona wogole nie ma taktu ani wyczucia.Daje takie brzydkie prezenty dla mojego dziecka(a przeziez jest tyle pieknych,slodkich rzeczy);ZE LADUJA W KOSZU DLA BIEDNYCH DZIECI:Mimo ze nie mam z nia kontaktu,to probuje na zlosc robic prezenty mojemu dziecku choc go ponad rok ie widziala,Ai kiedys dodoala ,ze to jejmusi sie podobac nie mi :-D jest tak po pierdolona ze szkoda slow.Jak mi sie przysni tylko to juz mam dzien zj ebany!! Kiedys zeby zamknela ten swoj oblesny ryj,jej ex wpiepszyl jej maslo do geby,szkoda ,ze mnie przy<tym nie bylo hehehheh

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 07 lut 2008, 15:05

diksi pisze:Daje takie brzydkie prezenty dla mojego dziecka(a przeziez jest tyle pieknych,slodkich rzeczy);ZE LADUJA W KOSZU
:Mimo ze nie mam z nia kontaktu,to probuje na zlosc robic prezenty mojemu dziecku choc go ponad rok ie widziala,Ai kiedys dodoala ,ze to jejmusi sie podobac nie mi :-D jest tak po pierdolona ze szkoda slow.Jak mi sie przysni tylko to juz mam dzien zj ebany!! Kiedys zeby zamknela ten swoj oblesny ryj,jej ex wpiepszyl jej maslo do geby,szkoda ,ze mnie przy<tym nie bylo hehehheh
rozumiem twoja flustracje , diksi - jednak powinnas byc madrzejsza od niej - ... :|
:roll:

...sorry ale czytajac twojego posta, mam odczucie , ze reprezentujecie z tesciowa podobny poziom...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... czkiem.gif

..no coz - byc moze musisz sie po prostu wyzalic... :|

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 07 lut 2008, 15:28

diksi pisze:jest tak po pierdolona ze szkoda slow.Jak mi sie przysni tylko to juz mam dzien zj ebany!! Kiedys zeby zamknela ten swoj oblesny ryj,jej ex wpiepszyl jej maslo do geby,szkoda
Prześladują mnie takie słowa...,,Zastanów sie chłopie co piszesz...."...Może ktoś w końcu zakończy tą żenadę... :oops: Powinniśmy chyba trzymać jakieś standardy...Ostatecznie chodzi o kobietę ,ale jednak.... :cry:
jestem ..jaki jestem

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 07 lut 2008, 16:00

nio slownictwo nie jest cacy ! A MADRZEJSZA BYC NIE MAM ZAMIARU;I NIE USTAPIE JEJ! CZY TY NIE ROZUMIESZ ze ja nawet ie mam z nia wspolnych tematow,ze dla niej jet wszystko zle i niezdrowe,ze smierdzi od niej -ale twoim zdanie trzeba ustepowas.nie -heheh,malo nie rozwiadlam sie przez ta larwe!! pojmij to.Mamusia kochajoca susia zrobi wszystko,zeby ciebie nie spotkalao cos podobnego??!!

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 07 lut 2008, 16:03

A I JUGENDAMT I ;PSYCHOLOG W caritas,twierdza ,ze babA ma nie poukladane w glowie!! TYLKO ona same mowi ze NIE. i nie ma prawa dziecka widywac,niech da Ci to do myslenia.bo to powarzny problem!

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 07 lut 2008, 16:04

A I JUGENDAMT I ;PSYCHOLOG W caritas,twierdza ,ze babA ma nie poukladane w glowie!! TYLKO ona same mowi ze NIE. i nie ma prawa dziecka widywac,niech da Ci to do myslenia.bo to powarzny problem!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”