Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 20 lis 2007, 18:00

agma27, dzieki, rowniez zycze Ci Wesolych Swiat. Teraz mam szal na kupowanie prezentow. Nie mam wogole opcji co kupic mamie, mam dla niej jakies dobre kremy i pelno kosmetykow, ale nie wiem co jeszcze. chcialabym cos wyjatkowego :roll:
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 20 lis 2007, 22:35

toxic, super ze sie wkoncu dogadaliscie w sprawie swiat :-D a twoj mezczyzna z toba leci ?
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 20 lis 2007, 22:50

misialeczek24, nie zostaje w Londynie. Ma tutaj mame, przyjedzie jego siostra z dzieciaczkiem... Ja sie tak ciesze ze jade, ze tak mi juz kazdy dzien sie dluzy, a to jeszcze miesiac :o :? :-D

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 20 lis 2007, 23:15

oj szybko zleci ;) mi sie tez marzyly swieta w PL z rodzinka...ale nie w tym roku ...dobrze ze mam ze soba meza bo sama to bym chyba zaplakala sie na smierc :|
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 21 lis 2007, 22:11

Ja mam nadzieję, że w tym roku uda mi się spędzić święta razem z Mamą :(
Fajnie by było chociaż raz na 3 lata :doubt:

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 21 lis 2007, 22:41

virriel pisze:Ja mam nadzieję, że w tym roku uda mi się spędzić święta razem z Mamą :(
Fajnie by było chociaż raz na 3 lata :doubt:

:( zycze Ci tego zebys cos wykabinowala....

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 21 lis 2007, 23:52

virriel pisze:Ja mam nadzieję, że w tym roku uda mi się spędzić święta razem z Mamą :(
zycze ci tego bardzo mocno PDT_Love_01 mi sie niestety to znow nie uda w tym roku :cry:
virriel pisze:Fajnie by było chociaż raz na 3 lata :doubt:
dokladnie ....ja co roku powtarzam za rok na bank!i nici z tego :?
(angel

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 22 lis 2007, 08:35

misialeczek24 pisze:
zycze ci tego bardzo mocno PDT_Love_01 mi sie niestety to znow nie uda w tym roku :cry:
virriel pisze:Fajnie by było chociaż raz na 3 lata :doubt:
dokladnie ....ja co roku powtarzam za rok na bank!i nici z tego :?
Dziewcyny tak czytam te wypowiedzi i się dziwię -DLACZEGO :?:
Piszecie że strasznie chcecie, więc co staje na przeszkodzie że nie możecie tych świątecznych dni spędzić z rodziną?
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Michalinka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Michalinka » 22 lis 2007, 14:44

Dziewczyny czytam to co piszecie i sie za glowe lapie !!! Jesli jestescie malzenstwem to przeciez kasa jest wspolna, przynajmniej u mnie tak jest. Oboje malzonkowie powinni miec prawo decydowania na co wydadza pieniadze w rownym stopniu. Chcesz kurs jezykowy to go robisz, twoj maz chce kupic nowy rower to kupuje. Nie rozumiem w czym problem. Oczywiscie powinno sie wspolnie omowic pewne wydatki ale to nie moze byc tak, ze on mowi NIE i wy sie na to zgadzacie.
Toxic dzisiaj jestes mloda i piekna, swiat lezy u Twoich stop. Ciekawe czy Twoj facet zostawi Ci mieszkanie jesli rozstaniecie sie np za 1o lat. Nie sadze. Nie masz tego na pismie. Pewnego dnia moze sie okazac, ze nie masz pieniedzy, rodziny, mlodosci, znajjomych . . .
Dziewczyny nie pozwolcie waszym facetom, mezom czy komukolwiek zarzadzac wami jak wlasnoscia, decydowac co macie myslec, gdzie jechac, co jesc itp. To autodestrukcja pozwolic na cos takiego. Kochamy kogos za to kim jest, a nie za to jaki powinien byc. To, ze jest sie kobieta nie oznacza iz trzeba byc poddanym mezczyzny, jego sluga. Wy robicie dla nich wszystko a oni nawet palcem nie kiwna.
Gdyby moj maz powiedzial mi, ze moge odejsc jesli chce to byloby dla mnie oczywistym, iz nie zalezy mu na mnie. Odeszlabym zanim dokonczyl by to zdanie . . .

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 22 lis 2007, 16:28

strasznehttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20sie.gif -ale od paru miesiecy jestem "utrzymanka "meza http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20sie.gif- - i wcale mi to nie przeszkadza !
malo tego: podoba mi sie ta opca ... 8-)

(mam co robic , bo jak jest kasa ,to zawsze sie cos znajdzie :-D - (nie siedze w domu) -
a najlepsze jest to, ze moge sobie sama wszystko organizowac -
( mam czas na moje hobby, na ploty z kolezankami , na sport , wyjazdy i salony urody... :p - po prostu idealnie !!!)

pieniazki sa wspolne (chociaz ja nimi rzadze :badgrin: ) - obowiazkami dzielimy sie takze ... :badgrin:
(moj maz gotuje baaardzo rzadko - ale z obiadkami nie ma tez zadnego problemu)

- nie mowie, ze nie pojde juz nigdy do pracy - ja nie pojde na pewno do byle jakiej pracy !!! 8-)
jak mi sie zachce to bede pracowac -dla kogos... :doubt:
- tak jak ostatnio np. ale tylko i wylacznie z nudow i ciekawosci...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hii/24.gif

jesli nie bede musiala- nie bede pracowac...
..i szczerze mowiac nie widze w tym nic zlego... :p

pozdrawiamhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... tey_e0.gif

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”