Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 24 wrz 2007, 21:36

virriel, to byśmy się co do tego nie dogadały :-) Bo liczby zespolone nie mają przede mną tajemnic :p
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 24 wrz 2007, 22:19

Jaka tam egzotyka :-) --- nie ma to jak uczyć się kilkaset ułożeń do rtg
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 25 wrz 2007, 10:39

A co to liczby zespolone ;) :badgrin: Są równie tajemnicze jak ulożenia do rtg ;) ;)
Boszszsz, jak dobrze, że ja na studiach uczyłam sie prostych spraw :badgrin:
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

j.bella
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: j.bella » 25 wrz 2007, 11:17

uniwerek, zarzadzanie, studia stacjonarne magisterskie,od przyszlego tygodnia to bedzie juz V rok... ach jak ten czas szybko leci a magisterki mam dopiero 8 stron...
od drugiego roku studiow pracuje na pol etatu, jakos dawalam rade mimo ze studia dziennie. w pracy zajmuje sie rachunkowoscia

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 25 wrz 2007, 17:54

Ja też nie wiem co to liczby zespolone i chyba nie chce wiedzieć :badgrin: :badgrin: :badgrin: Mam wrażenie, że to przekracza moje możliwości intelektualne ;) :badgrin:
Moja mama skończyła politechnikę, wydział elektryczny i kiedyś przeglądałam sobie jej stare książki ze studiów- KOSMOS !!! :roll: :badgrin:
Ale ona tak samo mówi jak ogląda moje podręczniki ;)

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 26 wrz 2007, 08:27

tak tak, jak kiedyś mama chciała porozmawiać ze mną, o czym się akurat uczę, zrezygnowała po wysłuchaniu pierwszych dwóch zdań ;)
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 26 wrz 2007, 09:42

virriel, jakie szpilki na zaliczeniach :?: :-)

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 26 wrz 2007, 09:59

To taka forma zaliczenia z anatomii- na stołach porozkładane są preparaty, czyli zwłoki lub ich kawałki i w różne struktury anatomiczne powbijane są szpilki z numerami. Student musi podpisać te numerki na swojej karcie. Czasami trzeba podpisać wszystkie, czasem tylko wybrane numery. My podpisujemy po łacinie, fizjoterapia chyba po polsku.
Generalnie bardzo sympatyczna sprawa :p :p :p

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 26 wrz 2007, 13:07

bleeee ;)
Boszsz, jak pomyślę, że chciałam pójść na fakultet z kryminalistyki, żeby pooglądać sobie sekcję zwłok ;) :badgrin:

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 26 wrz 2007, 15:30

kryminalistyka to moja specjalizacja i seminarium magisterskie. prace pisze na temat powiazany z chirurgia plastyczna- o identyfikacji kryminalistycznej i innych takich bzdetach w odniesieniu do chirurgii. niestety, materialow jak na lekarstwo. dlatego apeluje do wszystkich zyczliwych- potrzebuje zdjec przed i po, opisow co bylo robione i tak dalej. chce wykazac jak daleko mozna sie posunac w zmianie wygladu i jaki ma to wplyw na kryminalistyke.
co do sekcji- wszystkim ode mnie sie na wymioty zbieralo a ja zamiast mdlosci mialam dziwne wrazenie, ze ta pani miala strasznie otluszczone ramiona... po czym poszlam na obiad.
co bede robic po studiach? nie wiem. najchetniej doktorat, ewentualnie praca w policji. na pewno nie prokuratura, nie w tym kraju.
Próżność to mój ulubiony grzech...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”