gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
Ăśmieszek
- Bywalec Beauty

Moja córka też mnie zaskakuje - zwłaszcza, że zazwyczaj jestem święcie przekonana, że wogóle nie słyszy co do niej mówię, a tu BACH i po jakimś czasie cały cytaty moich słów.
BTW - raz nawet przy okazji wizyty u laryngologa, poprosiłam, żeby zbadał jej słuch, bo mam wrażenie, że mnie nie słyszy, to myślałam, że lekarz ze śmiechu spadnie z krzesełka..... no ale słuch jej zbadał i ma PERFEKCYJNY ...... tyle, że wybiórczy

17 grudzieĂĆÂą 2007 - zmiana noska - dr. ĂâÂŁĂâÂątkowski
-
katrinn
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
Moja córka też mnie zaskakuje - zwłaszcza, że zazwyczaj jestem święcie przekonana, że wogóle nie słyszy co do niej mówię, a tu BACH i po jakimś czasie cały cytaty moich słów.
BTW - raz nawet przy okazji wizyty u laryngologa, poprosiłam, żeby zbadał jej słuch, bo mam wrażenie, że mnie nie słyszy, to myślałam, że lekarz ze śmiechu spadnie z krzesełka..... no ale słuch jej zbadał i ma PERFEKCYJNY ...... tyle, że wybiórczy

Słyszy to co chce, natomiast pamięć ma idealną, czasami wyciąga tak zakorzenione wspomnienia że czasami sama muszę pogłówkować
Dziś już obyło się bez

po wejściu do sali zaczął się bawić

16.05.07- plastyka brzucha juĂâÂż po
![Happy [smilie=happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
-
Jennys
- Rozmowna Beauty

katrinn, super! To chyba już z górki
Mój Michaś ma kilka ulubionych tekstów, którymi mnie zwalna z nóg:
1) Nie mam ochoty
2) Nie zmuszaj mnie
3) Trochę lubię, trochę nie lubię.
W ogóle powinnyśmy załozyć wątek o śmiesznych tekstach naszych dzieci. Ja nie zapisuję, a tak byłoby archiwum

Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)
-
nesia
- Przyjaciel Beauty

Dzisiejszy tekst niuśki (stoi w koszu zakupowym i chce podawac mi siatki, ja na to żeby nie dzwigala, nie szarpała sie z tym a ona) - mamo korzystaj

szok, jeszcze z tkim przeciagnietym głosem i lekkim usmieszkiem

23.02.07 -
Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova
-
katrinn
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
16.05.07- plastyka brzucha juĂâÂż po
![Happy [smilie=happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
-
Ăśmieszek
- Bywalec Beauty

Przyłączam się do pomysłu - dzieci są przezabawne

17 grudzieĂĆÂą 2007 - zmiana noska - dr. ĂâÂŁĂâÂątkowski
-
Jennys
- Rozmowna Beauty

Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)
-
nesia
- Przyjaciel Beauty

Bedę tam częstym gościem

23.02.07 -
Giacomo Casanova
-
Jennys
- Rozmowna Beauty

No, ja chyba też
Chociaż dziś nie do śmiechu mi wcale. Miś płakał bardzo za mną, a poza tym ma katar (już w fazie ropnego - więc jeszcze z tydzień się pomęczymy

). Stresuję się dodatkowo, bo niedługo dzieciaki jadą na wycieczkę, więc musimy zmobilizować się do walki z wirusami

-
nesia
- Przyjaciel Beauty

Jennys pisze:niedługo dzieciaki jadą na wycieczkę,)
Juz z przedszkola wyjezdzją?
Pamietam jak w tamtym roku w żłobku - mała miała 2 latka i jechali na wycieczke. Byłam w szoku jej takie maluchy. Teraz jak ogladam dvd z tej wyprawy to sie nie moge powstrzymac od smiechu - takie maluchy w autokarze, autokar jedzie 20km/h, co drugi fotel siedzi pani nauczycielka, i tak jadą z 15km. A na miejscu - kazdy z jednakowa hustą, kosze piknikowe - rewela

23.02.07 -
Giacomo Casanova