Moderator: Zespół I

He, he, jutro kolejne zajęcia, ma być Lolita, zobaczymy.Julia malec pisze:Malowanka w takim razie moze zdawaj nam relacje z Twojej nauki, poszukam czegos w temacie tanca w necie, moze cos uda sie znalezc...w ogole przydalaby sie taka szkola uwodzenia przynajmniej w kazdym wojewodztwie bo w kazdej Kobiecie jest coś co może rozpalic niejednego faceta a nie kazda jest w stanie to po prostu pokazac.

No i bym się nie zdziwiła gdyby Gaga zamknęła tematGAGA pisze:straszna cienizna na tym youtubejak tak wygladaja te plytki to nie ma najmniejszego sensu.
calkiem ciekawe rzeczy prezentuje swiatowa scena musicali jak crazy horse w paryzu - polecam - zwierzeta nie kobiety
hmm, to ja chyba wolę być kobietą niż zwierzęciem i jak już się prezentować to bardziej subtelnie i wdzięcznie a mniej wulgarnie, jakoś tak mi się kojarzy kobiecośćGAGA pisze: niezla sucz, niezly taniec, zawrot glowy murowany.![]()
no i calkiem ciekawe rzeczy prezentuje swiatowa scena musicali jak crazy horse w paryzu - polecam - zwierzeta nie kobiety
Nie - caly czas cwicze ta pierwsza, bo jakos mi brakuje tych "kocich ruchow".Toxic czy Ty juz przerobiłaś wszystkie płytki? Nie nadążymy za Tobą