Viola wszyscy jesteśmy z Tobą..

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 07 maja 2007, 20:13

Violu, skladam ci najszczersze wyrazy wspołczucia, wiem doskonale jak sie czujesz, wiem jak to jest kiedy odchodzi ktos kogo sie tak bardzo kochalo, to boli tak starsznie jakby sie bylo pozbawionym skory, kazde dotkniecie swiata zewnetrznego sprawia niemalze fizyczny bol...wiem tez ze w tym momencie nikt i nic, zadne slowa nie sa w stanie cie pocieszyc, powiem ci tylko ze ze masz w niebie swojego specjalnego, wyjatkowego anioła, ktory ZAWSZE bedzie obecny w twoim zyciu, cokolwiek bys nie robila, gdziekolwiek bys nie byla,nie bedziesz go widziec, ale uwierz mi on z toba bedzie, tak samo jak ze mna jest **K**, pewnego dnia znowu sie zobczycie i juz zawsze bedziecie razem. Przytulam cie mocno!!!

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 08 maja 2007, 07:37

Oliwka dokladnie ,najchetniej bym zamknela sie w domu ,przy spuszczonych roletach i nie wychodzila wcale ....wole bardzo wczesne poranki i pozne wieczory kiedy jest ciemno i nie widac ludzi .....wogule niewiele widac ...bo wtedy prawie nikt i nic nie przypomina o bolu....tak jakos polubilam ciemnosc...w domu tez wole siedziec przy zgaszonym swietle ...tylko swieczka przy JEGO zdjeciu plonie caly czas... ide sie jeszcze polozyc ,moze troszke zasne....ciezka noc....moze w sumie z 3 godz.snu ....pokonczyly sie tabletki nasenne i uspokajajace .....myslalam ze bedzie w miare ale niestety..snu nie bylo....tylko mysli...dzis wizyta u lekarza...jeszcze nie pora na zycie bez prochow.... Kamelia PDT_Love_04

jolaaaaa_promyk
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: jolaaaaa_promyk » 08 maja 2007, 08:56

Violu .... składam CI naiszczersze wyrazy współczucia , wiem co przechodzisz sama tego doznałam ,straciłam meza 18 miesiecy temu i dalej nad tym ubolewam on miał 31 lat zginął w wypadku. całego postu nie przeczytałam bo nie daje rady czytac... łzy mi płyną . Do tej pory mam take dni kiedy sobie siedze i płacze to chyba sie nigdy nie skączy . pozdrawiam i pamietaj wszyscy jestesmy z Tobą !
27.06.2014 korekta powiek górnych - M. Brzuchański

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 08 maja 2007, 11:10

to takie niesprawiedliwe kiedy tak mlodzi ludzie od nas odchodza ......:( :(

Awatar użytkownika
Edyta76
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Edyta76 » 08 maja 2007, 11:14

Violu jest mi strasznie przykro i bardzo smutno :cry: :cry: To jest niesprawiedliwe :cry: :cry: :cry:
made by - dr SZCZYT, 450 cc

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 08 maja 2007, 11:46

Świat jest niesprawiedliwy i to wiadomo od zawsze. Trudno jest pogodzić się ze śmiercią starszej osoby, a co dopiero młodej w sile wieku --ja tego nigdy nie zrozumiem, dlaczego jedni żyją długo, a inni duzo krócej, czym sobie na to zasługujemy :cry:
Ludzie dobrzy którzy powinni stąpać po naszej ziemi odchodzą dużo wczesniej niż złe osoby :?
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 08 maja 2007, 18:17

Michitka ,te zle tez czesto odchodza w mlodym wieku .....ale moze ich smierc dla bliskich nie jest taka tragedia ...a raczej ulga....nik ich tak bardzo nie wspomina......i ich odejscie nie boli tak bardzo ...ze az sie chce KRZYCZEC calemu swiatu DLACZEGO odejscie tak wesolego czlowieka jak Moje Kochanie , boli wielu ..bo razem z nim odeszla radosc i szczescie ktore im dawal ....bezinteresownie...zreszta na pogrzebie bylo tylu ludzi ...ze pewna pani pytala jakiego waznego czlowieka chowaja ...Jego ciocia odpowiedziala "Dobrego Czlowieka"

Awatar użytkownika
Fofifek
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Fofifek » 08 maja 2007, 20:45

Viola co wchode w twoj watek mam lzy w oczach
Jeszcze ten twoj nowy avantarek...tak wiele mowiacy
piekny i bardzo smutny.
Twoje kochanie na pewno byl dobrym czlowiekiem ale ty tez pewnie jestes wspaniala
dziewczyna, ze bylas do konca przy nim....i tak go nadal kochasz....
Sciskam cie ....pa
Ślicznie tutaj !!!

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 08 maja 2007, 21:01

ZAWSZE bede GO kochala ..bo to bl TEN jedyny,od pierwszej chwili poznania ,to poczulam ,nie wiedzac jaki jest ....a kiedy sie dowiedzialam swiat mi przeslonil ......a kiedy zniknal swiat przestal istniec.....

Awatar użytkownika
abela1
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: abela1 » 08 maja 2007, 21:25

łączę się z Tobą w bólu :cry: :cry: :cry: - trzymaj się Violka
02.04.2007 dr. M.Brzuchañski - 350 cc
z dnia na dzieñ coraz ³adniejsze !

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”