Viola wszyscy jesteśmy z Tobą..

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 01 maja 2007, 23:38

Violu...zadne słowa nie ukoja Twojego cierpienia...jest mi ogromnie przykro.....

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 02 maja 2007, 10:28

Kilkanasie razy zabieralam sie za napisanie czegos madrego, co mogloby Ci w jakis sposob pomoc .....i kasowalam ......

...Ale to co Ciebie spotkalo jest tak straszne, ze nie ma slow ktore moglyby tu w jakis sposob pomoc i wyrazic zal i smutek

Nie ma tu na tym forum ani jednej osoby, ktora nie przejelaby sie Twojim losem i nie uronila lzy.....ale nie jest w stanie po przeczytaniu co Ciebie spotkalo napisac co kolwiek, mimo iz sercem i myslami jest z Toba

Zycie zapewne juz nigdy nie bedzie takie jak kiedys, ale bedzie.
Z czasem nauczysz sie cieszyc z zycia (wiem ze teraz sa to dla Ciebie puste slowa)
Ale pamietaj przezylas siedem cudownych lat ktorych nikt nie moze ci odebrac

Trzymaj sie dzielnie! Pamietaj musisz byc silna a czas choc w pewnym stopniu ukoi Twoj bol mimo iz teraz wydaje Ci sie to niemozliwe
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 02 maja 2007, 13:56

Violu, najszczersze wyrazy współczucia...brak słów :(

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 02 maja 2007, 14:48

Violu!Bardzo rzadko zagladam do "Emocje...",dzis zajzalam,przeczytalam Twoj watek i wyje od rana.Akurat kiedy czytalam, Misiek bral prysznic i postanowilam,ze juz nie bede marudzic,ze cala lazienka jest zalana.Niech zaleje nawet sasiadow z dolu,tylko niech bedzie caly i zdrowy.Wystraszylam sie,ze moze go nie byc,ze takie straszne rzeczy dzieja sie naprawde,ze tez moze nas to spotkac.A najbardziej tego,ze z TO jest nieodwracalne,ze nic nie bede mogla zrobic.Gdyby mnie opuscil walczylabym o niego z najpiekniejsza kobieta swiata,nie poddalabym sie ale z Miss Wykidajlo nie mam szans.Violu!Chcialabym Cie pocieszyc ale nie jestem w stanie bo teraz nikt i nic tego zrobic nie moze.Mysle o Tobie i cierpie razem z Toba.Teraz jest czas zaloby ale przyjdzie dla Ciebie jeszcze czas radosci.

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 02 maja 2007, 16:34

mara pisze: twoj ukochany czeka tam na ciebie. nie boj sie,
.
tak bardzo bym tego chciala,ale czy jest gdzies ten drugi swiat :?: maxi ,tak trzeba sie cieszyc ta druga osoba ,bo zycie jest okrutne.napewno niejedna z was miala czasem sen ,ze tej najwazniejszej osobie dzieje sie cos zlego lub umiera ,ja tez mialam takie sny i zawsze budzilam sie przerazona ,spocona i dlugo trzymal ten strach ...teraz budze sie ale moj straszny sen nie znika ...trwa i bedzie trwal juz zawsze....teraz snie o tym jak nam bylo dobrze razem ,ze ON zyje,rozmawiamy i jest tak jak jeszcze 2 miesiace temu i nie chcialabym sie obudzic ...ale budze sie i moj koszmar wraca i trwa.... dziekuje wam wszystkim za wszystko ,nie wiem co z soba poczac i pozostalo mi czytanie waszych slow i to pomaga...

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 02 maja 2007, 16:50

wiesz Violka, pisalas ze ON bardzo cierpial. pomysl ze teraz ma juz spokoj, nic go nie boli, nie meczy sie... pomysl o tym a moze bedzie ci lzej.

juz pisalam ze moj Dziadek umarl tego samego dnia co twoj ukochany. jest mi tez bardzo ciezko, placze i mysle o nim ale z drugiej strony on tez bardzo cierpial. nie tylko fizycznie ale i psychicznie bo nie umial juz sam nic zrobic. kiedy bylam u niego oststnio w szpitalu to strasznie sie zdenerwiwal ze nie umie sam utrzymac kubka. ogolilam go, umylam ale widzialam jakie to dla niego ciezkie, ze ja jego wnuczka patrze jak on nie daje sobie z tym wszystkim rady.

pomysl o tym i wierz mocno ze istnieje ten "drugi, lepszy" swiat... swiat w ktorym nie ma bolu, cierpienia...

Awatar użytkownika
violka123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violka123 » 02 maja 2007, 17:53

kamelia wiem co masz na mysli.....Moje Kochanie ...ON tez byl taki ...zawsze gotow wszystkim pomagac ...sam nigdy nie prosil o pomoc...widzialam jak ciezko mu bylo ,kiedy widzial ze nie moze byc samodzielny ....kiedy pomagalam mu brac prysznic ...plakal i mowil "nie patrz na mnie ..to nie ja ....to nie moje zycie"....mam tylko cichutka nadzieje ze potrafilam mu przekazac....ze uwierzyl mi ze kocham go bez wzgledu na wszystko ...ze to ze sie moge Nim opiekowac ...to nie ciezar ...zaden...zaden....

Awatar użytkownika
Lunka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Lunka » 02 maja 2007, 18:06

Violu na pewno kochal cie nad zycie, wierz w to bo tak bylo, wiedzial ze moze liczyc na ciebie i ze do konca bylas przy nim. To dodawalo pewnie mu otuchy,to ze bylas....
Moj tesc umarl na raka, cierpial strasznie dlugo,poltora roku na morfinie, szpitale,wycie z bolu i pragnienie szybkiej smierci bo tak strasznie cierpial, widzialam to, to straszne....... Poszedl do lepszego swiata tylko czemu tak dlugo trwalo jego cierpienie.
Gdy wchodze do twojego watku placze za kazdym razem, nie pisze tylko czytam...... nie ma slow ktore podnioslyby cie na duchu,wiem, przezywasz pieklo i nikt nie moze ci pomoc.
Ale wierz w lepszy drugi swiat bo na pewno istnieje i twoje kochanie czeka tam na ciebie i jedną gwiazdką na niebie zawsze bedzie swiecil specjalnie tylko dla ciebie.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
28.11.2006r.Skupin 350HP,moje nowe oblicze
------30.03 ---- subcision --------------

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 02 maja 2007, 18:08

witaj violka.wszystko praktycznie zostalo juz powiedziane slowa sa zbyt pospolite aby wyrazic zal,smutek,rozpacz lub pocieszyc kogos po takiej stracie.jeszcze nie wiem co czujesz teraz ale jestem coraz blizej poznania tego uczucia.bardzo sie boje.odchodzi ktos mi bardzo bliski i wiem ze juz nic sie nie da zrobic.sama nie lubie byc pocieszana kazdy smutek przezywam w sobie dlatego omijalam ten temat ale skoro piszesz ze nasze slowa ciebi podtrzymuja na duchu postanowilam cos napisac do ciebie.jestem obca ci osoba ale uwierz chcialabym przytulic cie w tej chwili i zaplakac razem z toba.

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 02 maja 2007, 18:08

viola liczy sie to ze bylas przy nim przez 7 lat i na koniec w najgorszym okresie jego zycia, ze czul sie kochany, przez ukochana kobiete
Tam dokad poszedl nie ma cierpienia i bolu, musisz wierzyc ze jest ten drugi swiat w ktorym kiedys sie spotkacie
Ten swiat musi byc, inaczej nasze zycie nie mialoby sensu
Niech wiara ciebie nie opuszcza, bo tylko to wyleczy Ciebie z bolu jaki teraz masz w sercu
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”