Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 04 kwie 2007, 13:54

Malowanka i jakie masz wrazenia po wizycie u wrozki ? Ja juz w swoim zyciu nachodzilam sie do kilku- wszystkie z Wrocka i mam niemiłe wrazenia:( Zero konkretow, tylko takie gadanie w sumie o niczym... :( Juz bardziej srawdzaja mi sie moje sny, w ktorych przewaznie szukam odpowiedzi. Powinnysmy bardziej ufacc intuicji i nie dawac sie wciagac w jakies wrozenie, bo mozna sobie niezle namieszac. Ja juz posluchalam rad wrozki jak bylam na studiach i przez to zawalilam rok. Jak juz pojsc, to do jasnowidza z prawdziwego zdarzenia, ale takich jak na lekarstwo :((
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
Malowanka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Malowanka » 04 kwie 2007, 17:56

Sarenka powiem Ci, że w sumie o dziwo powiedziała to co poprzednia u której byłam, tylko bardziej konkretnie, wiec czekam aż się spełni. Podobało mi się u niej,bo nie zadaje pytań, tylko sama mówi i to mówi trafnie. Nawet sama nie chce żeby jej coś o sobie mówić. Lekko wspomniała o przeszłości, sama mi też powiedziała z czym do niej przyszłam i w obu kwestiach miała rację, bo chodziło mi o jeden problem głównie. Dała też ostrzeżenia na przyszłość, co też jest dobre i parę rad, z jednej już skorzystałam.
Więc teraz żyję nadzieją na spełnienie wróżby:) Mam nadzieję,że też mi się wszystko sprawdzi dokładnie, tak jak koleżance co u niej była. No i samo to, że w pokrywa się w większości z tym co mówiła poprzednia wróżka, też jakoś na mnie działa.
Po to się idzie do wróżki, by mieć nadzieję.
Fajna babka i konkretnie mówi.

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 04 kwie 2007, 22:15

Malowanka widocznie mialas szczescie do wrozek, ktore "nie leją wody". Ja zastanawiam sie tylko na ile z tego jest faktycznego wrozenia, a na ile znajomosci psychologii człowieka, odczytywania sygnałow niewerbalnych i intuicji, czyli rzeczy ktorych mozna sie nauczyc.
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
Malowanka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Malowanka » 05 kwie 2007, 21:53

wiesz, też o tym myślałam nie raz, ale jak poszłam teraz do tej wróżki i kazała mi siedzieć cicho i o nic nie pytała, tylko mówiła, a do tego dużo z tego co mówiła, pokryło się z tym co słyszałam od wczesniejszej wróżki i to raczej rzeczy konkretne, których już psychologicznie nie wyczujesz, to powiem Ci, że jakoś mnie przekonała. Oczywiście, dużo można zauważyć i na tej podstawie snuć wróżby, ale tu za dużo konkretów było, własciwie same. No nic zobaczymy. Wiesz, nie poszłabym do niej gdyby ktoś jej wczesniej nie spawdził i to parorotnie.
Czas pokaże :-D

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 29 kwie 2007, 17:15

Czy ktoś był u wrózki Gabi http://www.gabi.altmedia.net.pl/ z warszawy? Może macie jakieś opinie?

Awatar użytkownika
lynn25
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: lynn25 » 05 maja 2007, 22:53

Mam trudną sytuację osobistą :( zwracam się o pomoc, czy macie namiary na jakąś sprawdzoną i dobrą wróżkę w rejonie Śląska lub Zagłębia (gł. Katowice,Sosnowiec itp).
Będę wdzięczna za pomoc.................... :(

Awatar użytkownika
anulka 12345
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anulka 12345 » 06 maja 2007, 10:55

ja nigdy nie bylam i raczej nie poojde,ale moj facet byl i powiedziala mu cos czego nie moze nikomu powiedziec bo wtedy moze sie spelnic wr.....

Awatar użytkownika
margo706
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: margo706 » 06 maja 2007, 12:58

Malowanka,jesli mozesz to podaj mi namiary na ta wrozke z Wrocka co u niej bylas,bo mam ochote sie wybrac do jakiejs sprawdzonej z Wroclawia.

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 08 maja 2007, 11:06

anulka 12345 pisze:ja nigdy nie bylam i raczej nie poojde,ale moj facet byl i powiedziala mu cos czego nie moze nikomu powiedziec bo wtedy moze sie spelnic wr.....
A czy możesz podac u kogo był konkretnie?

Awatar użytkownika
lynn25
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: lynn25 » 08 maja 2007, 17:03

Zauważyłam,że na allegro ogłasza się wiele osób i wróżek,które za stosunkowo niewielką kase,oferują pomoc i wysyłają wróżbę...Część z nich nawet prosi o wynagrodzenie po przesłaniu wróżby.
Czy któraś z Was korzystała z takiej pomocy?
Jestem ciekawa Waszych opini... :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”