ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Betina75
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Betina75 » 20 sty 2007, 10:19

Jutro chciałam iść na Pachnidło, ale dostalam właśnie ksiązkę od kumpeli która czytała z zapartym tchem. Biorę drugą opcję i przeczytam, zazwyczaj po książce film jest do kitu. Przynajmniej kasy nie stracę a dobrą książkę uwielbiam czytać i myślę że właśnie tak będzie

Awatar użytkownika
agatha_s
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: agatha_s » 21 sty 2007, 23:56

a ja obejrzałam w sobotę DLACZEGO NIE i moja odpowiedź jest ZDECYDOWANIE NIE !!!

Film jest nudny jak flaki z olejem, zupełnie pozbawiony realizmu i w ogóle nie śmieszny (no może chwilami), generalnie wynudziłam się koszmarnie. Zaletą tego filmu są chyba tylko ładne widoczki.

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 22 sty 2007, 00:22

'Pachnidlo' czytalam i podobalo mi sie. co do 'dlaczego nie' to na pewno nie pojde przede wszystkim ze wzgledu na beznadziejna obsade - nieznosze zakoscielnego i ta panna w roli glownej tez mnie specjalnie nie przkonuje no i kozuchowska - co za koszmar. wkurzajaca jest tez wszechobecnosc zwiastunow tego filmu. wsciekli sie czy co ? ciagle trabia o dlaczego nie :| po co tyle szumu kolo kolejnej romantycznej komedyjki :roll:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 22 sty 2007, 04:35

Blood diamond- nie wiem czy grają juz u nas ale super film. troche dramatyczny ale na prawde dobry.
dzis widzialam z willen smithem film, nie pamiatam tytulu cos ze szczesciem- dramat i wyciskacz lez. niezly ale zbyt przytłaczający.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 22 sty 2007, 10:38

Królowa (The Queen) - ogólnie się wynudziałam, ale jak kogoś interesuje rodzina królewska to może się podobać.

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 23 sty 2007, 00:02

Merlinka pisze:dlaczego nie' to na pewno nie pojde przede wszystkim ze wzgledu na beznadziejna obsade
podobnie jak film "Tylko mnie kochaj" w którym Zakościelny też grał i tez był do niczego , jestem ciekawa filmu Lindy " Jasne błękitne okna"
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 23 sty 2007, 14:04

popieram Blood Diamond super film. Dicaprio gra rewelacyjnie, podobnie jak w poprzednim filmie - ,,Infiltracja". A kiedys go nie lubilam :]

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 23 sty 2007, 17:09

Obejrzałam "Krainę traw" (Tideland). Trochę lat to on już ma, ale jest powwaaaalaaający :!:

Można powiedzieć nawet, że ciężki i drastyczny, ale dzieło sztuki samo w sobie. .....lubię takie szokujące cacka.

Jak to mozliwe, że nie trafiłam na niego wcześniej....

Polecam, na pewno nie jest dla zwolenniczek komedii romantycznych 8-)

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 23 sty 2007, 19:58

GAGA pisze:Blood diamond- nie wiem czy grają juz u nas ale super film. troche dramatyczny ale na prawde dobry.
dzis widzialam z willen smithem film, nie pamiatam tytulu cos ze szczesciem- dramat i wyciskacz lez. niezly ale zbyt przytłaczający.
Gaga czy to byl film "The Pursuit of Happyness" Mam ochote sie na niego wybrac.
Czytalam ze jest ciekawy.
Will Smith gra razem ze swoim synkiem -Jaden Smith. Film opowiada prawdziwa historie Chrisa Gardnera

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 23 sty 2007, 20:59

Annetta pisze:
Gaga czy to byl film "The Pursuit of Happyness" Mam ochote sie na niego wybrac.
Czytalam ze jest ciekawy.
Will Smith gra razem ze swoim synkiem -Jaden Smith. Film opowiada prawdziwa historie Chrisa Gardnera
Zwlekalam z tym filmem ale juz jutro bede go widziec :-) - .. ... mysle ,ze nadaje sie w sam raz , na moja depreche... :badgrin:

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”