Ewa Sonet

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
dziewczynka1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: dziewczynka1 » 26 gru 2006, 15:51

mi sie strasznie podoba ewy twarz a szczegolnie oczy po prostu ma naturalnie piekne i ma cos w sobie, to nie tylko dobry makijaz. ale... cycki nieeeeeeeeee podobaja mi sie wogole wole swoje c. a z czasem beda jeszcze wieksze, np moja mama w mlodosci miala mniejsze od moich a teraz ma balony prawie jak ewa (no nie moze nie takie hehe ale ma duze). ja na miejscu ewy bym sobie ciut zmniejszyla

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 26 gru 2006, 16:17

naprawde nie moge sie doszukac w tek dziewczynie nic co mogloby mnie nia zainteresowac, a tej jej filmiki sa poprostu kiczowate nie mniej niz ona sama, jej styl i do tego ten kompletny brak sexapilu! totalna zenada.
Love em, my sweet 325CC made my life complete!

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 26 gru 2006, 17:04

Ma ladna buzke, i ma to cos w spojrzeniu 8-) Piersi... ladnie wygladaja w staniku, ale jak go zdejmie to juz gorzej. Poki jest mlodziutka to ma jedrne te bimbaly, ale z wiekiem to niestety ale beda wygladaly nie najlepiej :( Ale z cala pewnoscia jest osoba, ktora moze sie podobac facetom.
Nogi.. ma szczuple i dlugie ale one mi sie nie podobaja.. moze na za chude lydki? :roll:
Od jakiegos czasu patrzac na scene muzyczna, nie wiem czym jest talent. Wiec nie ona pierwsza ani ostatnia hihihi
Wiele razy spotykam sie w roznych miejscach z opiniami, ze ona nie umie sie wyslowic. ehh a co ma dziewczyna powiedziec jak ja tylko pytaja o cycki i o cycki?

Ja osobiscie uwazam ja za osobe mila i spokojna, jaka jest naprawde nie wiem. Nie interesuje mnie tez w jaki sposob zrobila "kariere" bo to jej prywatna sprawa :-)
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
Clouver
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Clouver » 30 gru 2006, 01:13

Hmm... 8-) Mnie się jej rozmiar biustu podoba. Wygląda sexownie zwłaszcza w ubraniu.... Inna sprawa jak Ewa będzie wyglądać za 15 lat po urodzeniu dzieci??? Ale to dotyczy każdą z nas.... :roll:
I am a sexbomb producer!

Awatar użytkownika
sylwik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwik » 30 gru 2006, 11:50

ruta25 pisze:piersi nie z mojej bajki..ale nogi ma boskie, ciekawa jestem ile ma wzrostu??
widziałam ją u Wojewódzkiego i wyglądała na strasznie niską, nie sądzę, żeby miała więcej niż 160 cm... Ale to jest młoda dziewczyna, wszystko przed nią :) jak się za nią w końcu weźmie jakiś chirurg to efekt może być ciekawy, ale na pierwszy rzut oka widać, że o siebie specjalnie nie dba (tłusty brzuszek i boczki ;) ) chociaż ja byłabym bardzo zadowolona mając taką figurę i nogi :badgrin:
470/520 McGhan 410 anatomy 6.03.2006 Dr. TK
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
mona124
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: mona124 » 30 gru 2006, 13:41

Jakoś nic mi się w niej nie podoba :roll: Ani twarz, ani firura, najładniejsze to ma jeszcze nogi, tylko że nie pasują jakoś do całości, przy tak wielkim biuście wyglądają za szczupło, a pupa jakaś mała i niezbyt kształtna, zbyt płaska, wcięcia w tali też zabardzo nie widać, a brzuszek zdeczka wystający i zatłuszczony. Biust ma kolosalnie wielki, jaki to rozmiar?? Mi się wydawało, że ja mam duży 75c-75d, ale jak zobaczyłam jej to mój przy nim wygląda mikroskopijnie :badgrin:

milkover
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: milkover » 30 sty 2007, 23:56

Piersi ma zaejbiste przynajmniej naturalne i pewnie jej zazdroscicie :p a jaka mafajna siostre blondynke hihi ma na imie julia sonnet mmm boska tez.
A jak ktos mowi ze figura sie nie podoba czy cos to klamie i jest zazdrosny hahah odrazu widac. Dla takiej laski warto zginac moglaby mnie udusic udami, albo piersiami :]

Awatar użytkownika
Lunka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Lunka » 31 sty 2007, 00:11

Milkover, no,no :badgrin:
Ale to rzecz gustu,jak dla mnie ma za duze piersi a reszta moze byc :-D
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
28.11.2006r.Skupin 350HP,moje nowe oblicze
------30.03 ---- subcision --------------

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 31 sty 2007, 07:17

Tak, no zajebiste ma piersi, wiesz co? puknij sie w glowe... Wisiory po pepek...takie ci sie podobaja? I zazdroscic tu raczej nie mamy czego. A za pare lat bedzie je podciagac i pomniejszac za razem :(
Naprawde, nie kazdemu sie takie podobaja...chociaz, na niektorych fotkach buzke ma slodka :-)
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 31 sty 2007, 10:00

milkover pisze:Piersi ma zaejbiste przynajmniej naturalne i pewnie jej zazdroscicie :p a jaka mafajna siostre blondynke hihi ma na imie julia sonnet mmm boska tez.
A jak ktos mowi ze figura sie nie podoba czy cos to klamie i jest zazdrosny hahah odrazu widac. Dla takiej laski warto zginac moglaby mnie udusic udami, albo piersiami :]
Milkover- naprawde daruj... To, że wypowiadamy się o niej niepochlebnie nie znaczy, że jej czegokolwiek zazdrościmy ! ! ! Po prostu mamy inne poczucie estetyki w tym względzie- wy faceci to interesujecie się tylko rozmiarem przeważnie. A że piersi są duże to nie jest równoznaczne z tym, że są ładne... Wami kierują jakieś jaskiniowe instynkty- widzicie wielkie doje i już od razu robi sie wam gorąco :p Oczywiście są wyjątki na szczęście, które mają bardziej wysublimowane poczucie estetyki :-)
Generalnie strasznie mnie wkurza jak jakiś facet mówi, słysząc krytykę jakieś kobiety w ustach innej kobiety, że ona pewnie jej zazdrości. Sory, ale to jest takie płytkie. Ja uważam, że nie mam jej czego zazdrościć i w życiu bym nie zamieniła moich może narazie małych bimbałków na te doje. Bleeeee

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”