dzieki, na razie nie mam jeszcze galerii w necie ze zdjeciami z wyprawy ale mysle ze za ok 3 dni juz sie z tym uporam i podam link gdzie mozna zobaczyc zdjecia nie tylko z mojego aparatu ale i innych uczestnikow wyprawy.
kostium kapielowy to calzedonia chyba z ostatnich wakacji moze jeszcze dostepny w outlecie Factory :)
małpiszonek byl cudowny a jaki grzeczny i lekko wystraszony. palce małpka ma takie delikatne jak rączki dzieciątka.
Mara wcale nie schudlam wyjechalam z 52kg a wrocilam z 51 wiec bez roznicy prawie ale byl generalnie taki zapierdol ze nie bylo czasu jeść. bylo dość ciężko czesto spalismy po 4-5 godzin. na trasie LA -Las Vegas- Hawaje prawie nie spalismy wcale przez ponad 2 i pół doby, czasem gdzies w metrze jakas drzemka na tak zwanego "karpia" czyli z otwartym pyskiem
byla jedna noc gdzie nie mielismy hotelu i spalismy czesc w autach a czesc na plazy.....

nie bylo samych urokow bylo na prawde ciezko szczegolnie z tym ze ciagle plecak na plecak i z pelnym obciazeniem. ja i tak wzielam tylko ciuchy stare i zniszczone wiec wyrzucalam po drodze aby zmniejszyc obciążenie.... w Tokio kupilam dodatkowo walizke bo chcialam troche prezentow przyciągnąć za sobą :)
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....