Blondynki Blondyneczki cz.2.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 24 paź 2006, 22:01

ojej mara to ty chyba sie unioslas i przejelas, nie ja. Ja napisalam ze ona wyglada groteskowo - bo wyglada - i nie chodzi o sama wielkosc piersi ale to jak te piersi wygladaja przy jej konkretnej figurze. Co do uwazania na slowa - nie atakuje nikogo bezposrednio, to jest tylko komentarz nt jenny, a idac takimi wskazowkami jakie dalas nie daloby sie wyrazac swoich opinii jesli tylko nie bylyby pozytywne na jakis temat. Poza tym, kto jak kto ale marunia o takcie pouczac mnie nie bedzie :P (mam na mysli ze tobie tez zdarzyla sie surowa opinia... i to prosto w strone forumowiczki :P)

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 24 paź 2006, 22:12

Nicole pisze:jesli te dwie napompowane pilki do gry w koszykowke to super cycki wielkosciowo :roll: to ja sie chyba nie znam :? :wink: :wink: to sa cycki ala ewa sonnet tyle, ze tamte sa naturalne i bez stanika leca po kolana. Poza tym przy tak chudej figurze jenny od razu widac, ze sa to silikony i wyglada to cholernie groteskowo :P

pisze za samą siebie

ja chciałam miec duze piersi i takie mam, jak pisałam 80F, czy to znaczy ze moje piersi wygladaja groteskowo dlatego tylko ze tobie sie nie podobają?....
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
picpi@
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: picpi@ » 24 paź 2006, 22:33

papatka pisze:pysk ma straszny - tu się zgodzę , wyglada powoli jak ta babka co chce upodobnić się do kota ( zapomniałam kurka jak się zowie :roll: )
ale brzuch piękny!
no, nie ludzie :lol: albo ja mam coś z oczami albo wy macie inne spojrzenie na piękno, dla mnie ta buzia nie zalicza się pod żadnym względem do strachów,i nie ma pyska , co więcej uwazam, że jej twarz jest idealna, chodźby dlatego, że ma śliczne regularne rysy twarzy, ładny kształ oczu, wielkość , kolor, ultrakobiecy nosek, a nie kufaje, usta też 1 klasa, a o cyckach i figurze już nie wspomne, ja gybym byla facetem to marzyłabym właśnie o takiej JEnnie PDT_Love_12 PDT_Love_05

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 24 paź 2006, 22:54

Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 24 paź 2006, 23:02

nie dyskutuje o gustach - każda z nas ma inne spojrzenie na piękno ,
ja - mimo tego , że zrobiłam sobie biust bo był to mój największy kompleks - jestem zwolenniczką naturalnej urody i daleko mi do podziwiania panny , której z naturalności zostały chyba tylko pojedyńcze włoski na brwiach ( o ile...) ,
taki efekt też uzyskasz po tylu zabiegach liftingi , aquamidy,botoxy surgidermy, wszczepy i przeszczepy :wink:

nie neguję tego , że może się podobać , wg, mnie ma świetny brzuch...
i tyle - chciałabym zobaczyć jak będzie wyglądać za 20 lat...
zresztą Pamela to nie mój przelot i ten typ urody mi nie pasi - wolę brunetki (o ile mogę tak napisać) :wink:
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 24 paź 2006, 23:16

viki pisze:
Nicole pisze:jesli te dwie napompowane pilki do gry w koszykowke to super cycki wielkosciowo :roll: to ja sie chyba nie znam :? :wink: :wink: to sa cycki ala ewa sonnet tyle, ze tamte sa naturalne i bez stanika leca po kolana. Poza tym przy tak chudej figurze jenny od razu widac, ze sa to silikony i wyglada to cholernie groteskowo :P

pisze za samą siebie

ja chciałam miec duze piersi i takie mam, jak pisałam 80F, czy to znaczy ze moje piersi wygladaja groteskowo dlatego tylko ze tobie sie nie podobają?....
Viki, masz taką szczupłą figurę jak Jenny? Taką talię? Bo Nicole pisze o groteskowym efekcie jaki dają jej duże piersi w zestawieniu z bardzo szczupłą ( wręcz chudą ) sylwetką, nie o dużych piersiach w ogóle, które z racji samej wielkości są groteskowe.

Czy ja dobre odnoszę wrażenie, czy szuka się tu dziury w całym, punktu zaczepienia do wysuwania zarzutów?

Pewnie się mylę. Na pewno...
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 24 paź 2006, 23:27

Ed chodzilo mi dokladnie o to, o czym piszesz, zreszta sama sprostowalam ze chodzi mi o jej cycki w polaczeniu z jej figura a nie sama wielkosc tych piersi. Zreszta u roznych ludzi takie piersi wygladalyby roznie. Akurat dla mnie kobieta o posturze patyczka od lizaka z piersiami wielkosci dorodnego arbuza wyglada jak napisalam i chyba napisac mialam prawo :roll: viki co do twojego pytania to nie wiem, zdjec twoich nie widzialam ale nawet jesli twoje nowe piersi nie przypadlyby mi do gustu to na pewno bym tego nie powiedziala - natomiast co mysle o takich jennach czy innych devonach moge pisac prosto z mostu.

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 24 paź 2006, 23:37

moze sie jeszcze wypowiem na temat buzi jenny (o ile moge, moze powinnam najpierw sie zapytac bo komentarz iscie wielbiacy nie bedzie :twisted: ) - no wlasnie, niby ladna kobieta i ladna twarz - ale co mi sie w jej ladnej twarzy nie podoba to to, ze widac, ze przeszla przez operacje plastyczne. Jest ladna ale widac, ze jest totalnym ,,plastic fantastic". to tyle na temat jenny, przepraszam ze mialam smialosc sie wypowiedziec :wink:

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 24 paź 2006, 23:49

Nicole pisze:moze sie jeszcze wypowiem na temat buzi jenny (o ile moge, moze powinnam najpierw sie zapytac bo komentarz iscie wielbiacy nie bedzie :twisted: ) - no wlasnie, niby ladna kobieta i ladna twarz - ale co mi sie w jej ladnej twarzy nie podoba to to, ze widac, ze przeszla przez operacje plastyczne. Jest ladna ale widac, ze jest totalnym ,,plastic fantastic". to tyle na temat jenny, przepraszam ze mialam smialosc sie wypowiedziec :wink:
Popieram Nicole, popieram.............. :wink:
Sztuczność czai się w każdym fragmencie jej ciała :?
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 25 paź 2006, 00:16

Musicie mi wybaczyc, akurat w Jennie nie widze nic tak naprawde fajnego, nawet zrobiona jest pozbawiona "tego czegos", jest taka na maksa zwykla kobieta, ale tez i na maksa bogata i chyba tylko to mi sie podoba hihi

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... -staat.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... meson3.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ameson.jpg

to ostatnie to chyba jenna w pracy :) :)

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”