Blondynki Blondyneczki cz.2.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 24 paź 2006, 15:53

jesli te dwie napompowane pilki do gry w koszykowke to super cycki wielkosciowo :roll: to ja sie chyba nie znam :? :wink: :wink: to sa cycki ala ewa sonnet tyle, ze tamte sa naturalne i bez stanika leca po kolana. Poza tym przy tak chudej figurze jenny od razu widac, ze sa to silikony i wyglada to cholernie groteskowo :P

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 24 paź 2006, 16:35

maxi pisze:E tam,Simce sni sie Wicherek.Idealna pacjentka.Na wlasne oczy widzialam jak z usmiechem i w podskokach wchodzila na zabieg.
Ha i niedługo znowu wskoczy na stół :D
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 24 paź 2006, 17:44

Nicole pisze:jesli te dwie napompowane pilki do gry w koszykowke to super cycki wielkosciowo :roll: to ja sie chyba nie znam :? :wink: :wink: to sa cycki ala ewa sonnet tyle, ze tamte sa naturalne i bez stanika leca po kolana. Poza tym przy tak chudej figurze jenny od razu widac, ze sa to silikony i wyglada to cholernie groteskowo :P
po 1- nicole, na twoim miejscu staranniej dobieralabym slowa, bo mozesz urazic niektore forumowiczki... jak wiesz lub nie sa tu dziewczyny, ktore zrobily sobie naprawde duze biusty i twoje slowa moga je urazic.
2- byc moze sie nie znasz
3- jenna ma DD a ewa sonnet ma znacznie wieksze, wiec albo widzimy rozne zdjecia albo komus przydadza sie okulary...
4- po wielu dziewczynach bardzo szczuplych mozna sie domyslic, ze maja silikony ale to nie powod by uzywac wobec nich sformulowania "groteskowe"
5- podobno o gustach sie nie dyskutuje ale chyba probujesz narzucic niektorym, ze skoro ty uwazasz, ze takie cycki sa ble to takie musza byc. otoz wcale nie musza moja droga.

pozdrawiam i licze na rozwage

groteskowa mara.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 24 paź 2006, 18:11

Joostyna pisze::lol: Mnie też woła, jak mu się koszmary w nocy śnią, że go gonię z tym tłuszczem, a on nie może go wykryć tą swoją maszyną z czasów prehistorycznych
:lol:
[smilie=to funny.gif] Joostyna teraz to mnie powalilas :lol: :lol: :lol: (ja mam nadzije ze tym razem Simka ta swoja dziadowska maszynka znajdzie u mnie tluszcz w schabach :lol:
Ale tak serio to brzusio laska ma ladniutki :P

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 24 paź 2006, 18:58

Marunia a ile ta Jeanna ma w pasie i pod biustem???Ona musi być malutka i "wąziutka", bo jeśli jej piersi to DD to moje C/D przy jej cyckach wygląda jak AA :D

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 24 paź 2006, 19:59

ma 165cm wzrostu, wymiary: 34DD , pas 26, biodra 35 a oznacza to: pas 66, biodra 89 a z tymi cyckami to 34DD pasuje na osobe majaca pod biustem 71-75cm a roznica w obwodzie w a pod wynosi 25cm, wiec w musialaby miec pomiedzy 96 a 100- oznacza to na polskie jakies 70-75 E.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 24 paź 2006, 20:14

kurde , to ona wcale taka cieniutka w pasie nie jest... :roll:
a wydaje się jakby miała 56...figurkę ma miodzio - pomarzyć
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 24 paź 2006, 21:39

no to ja jestem gorsza niz Jenna, mam 80F...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 24 paź 2006, 21:44

Faktycznie aż taka chudziutka nie jest, jak myślałam :) Na fotkach wydaje się węższa - zwłaszcza w talii :)

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 24 paź 2006, 21:51

po tych oststnich akcjach z photoshopem wszystkie zdjęcia gwiazd i gwiazdek podejrzewam o retusz. I nie wydaje mi się abym sie myliła, choć Jenna, jak ją obejrzec w filmie, to niezła laska, trzeba przyznać.
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”