czy macie jakies bariery w łóżku?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 10 paź 2006, 22:44

A ja sie tylko moge podpisac pod tymi wypowiedziami, gdzie piszecie, ze nic na sile, ze ma to 2 ludziom sprawiac przyjemnosc -reszta to sprawa dowolna, wlasnych fantazji i upodoban. No i wg mnie to kwestia partnera, bliskosci w zwiazku - od tego wiele zalezy, przynajmniej dla mnie, tzn jak daleko sie moge posunac i wyluzowac.

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 10 paź 2006, 23:04

Samanthii pisze: ...ja tez chce wiecej dzieci niz tylko jedno i miejmy nadzieje ,ze po porodzie zaszyja mnie dobrze i bede miala taka sama szparke jak przed - :wink: (jestem pewna ze zrozumialas o co mi chodzi :wink: )
Ale, to wlasnie o to nie chodzi :roll: szparka :gg: , a tamta jest po prostu inna (odczucia tez, dla obu stron) :baaa:

Raz ta, raz tamta, a czasami to i to :lol: :lol:

pozdrawiam Kamila :D
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 10 paź 2006, 23:21

Samanthii pisze:nie wszystkie tez kobiety maja ochote na stosunek "dupkowy" -a zwlaszcza te ktore jeszcze nie rodzily...
...dlaczego zwłaszcza :?: ...nie rozumiem co do stosunku analnego ma to, czy kobieta rodziła czy nie... :roll:

...wracając do tematu, to osobiście nie mam zahamowań co do łykania spermy, kończeniu na twarzy i stosunku analnego...
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
picpi@
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: picpi@ » 11 paź 2006, 00:04

Valentina pisze: ...wracając do tematu, to osobiście nie mam zahamowań co do łykania spermy, kończeniu na twarzy i stosunku analnego...

bbrawa

bbrawa kiss kiss kiss

bbrawa

saluttt saluttt
[rainbow]popieram[/rainbow]

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 11 paź 2006, 09:17

Amen

Val, :wink:
przybij piątkę...

Sam, oczywiście, że możesz pisać co o tym sądzisz i co wiesz tylko co wiesz, jak nigdy tego nie robiliście? Po przeczytaniu twoich postów miałam wrażenie, iż sex analny jest co najmniej dziwny (gdzieś tam pisałas o tym, że krew się leje i, że na pewno boli. krew sie nie leje i nie boli). Jedni lubią to inni tamto. to wszystko. jednym słabo się robi na myśl o analu, innym na mysl o oralu jeszcze inni sex inny niz w celu prokreacji - po ciemku i przez 5 min - uważają za grzech.
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
Karolina044
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Karolina044 » 11 paź 2006, 09:28

Viki, mnie bolało. Krew się nie lała, ale bolało,
także u mnie to odpada
25 maj 2006- piersi A. Zieliñski

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 11 paź 2006, 09:53

viki pisze:

Sam, oczywiście, że możesz pisać co o tym sądzisz i co wiesz tylko co wiesz, jak nigdy tego nie robiliście? Po przeczytaniu twoich postów miałam wrażenie, iż sex analny jest co najmniej dziwny (gdzieś tam pisałas o tym, że krew się leje i, że na pewno boli. krew sie nie leje i nie boli).
Dzieki za pozwolenie ....... :lol: :lol: :wink:
nie no Viki - przegielas troche - bo, skad wiesz, ze nie robilam ????????????????? czy ja cos takiego napisalam ?????????? :x :x :x
Skad Ty wiesz co sie dzieje u mnie w sypalni ?????????????????????????

Valentina- :| ...( zgadnij ... :wink: )

Awatar użytkownika
Karolina044
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Karolina044 » 11 paź 2006, 10:05

Samantho, jeżeli o mnie chodzi, to użyłam słów "krew się nie lała" oczywiście w przenośni
:wink:
25 maj 2006- piersi A. Zieliñski

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 11 paź 2006, 10:11

Karolina044 pisze:Samantho, jeżeli o mnie chodzi, to użyłam słów "krew się nie lała" oczywiście w przenośni
:wink:
ja tez :wink: (napisalam przeciez w cudzyslowie)(chodzilo mi bardziej o odczucia po... )
chcialam ,zeby mi dziewczyny wytulmaczyly -dlaczego anal jest bardziej niebezpieczny od stosunku plciowego -tyle... :wink: (dlaczego partner musi po takim seksie umyc odrazu penisa i zrobic siusiu -... :wink: )a ze jedna szparka rozni sie od drugiej- to tez wiem... :lol:
I zgadzam sie ,ze mozna lubic taki seks - i nic w tym zlego nie widze .... :wink:
...tak samo ,jak nie widze nic zlego w tym ,kiedy niektore dziewczyny nie lubia jak facet im sie spuszcza na twarz badz jak musza polykac ... :wink:

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 11 paź 2006, 11:05

Sam co do twojej sypialni, to wierz, ze nie interesuje mnie co w niej robicie, z twoich wypowiedzi wywnioskowałam, że sex analny jest ci znany z teorii, nie wiem, byc może się myliłam.

Co do hiv i żółtaczki to tamta wypowiedź odczytałam jako stwierdzenie, przytoczenie faktu a nie jako pytanie do dziewczyn, nie zauważyłam tam pytania. żeby zarazic sie hiv nie potrzebna jest krew, wirus jest obecny w wydzielinach, np w spermie i wystarczy skaleczenie ust żeby podczas oralu sie zarazić, tak mi przynajmniej mówiła pielęgniarka w liceum.

a co do pytania opostępowanie po analu to raczej zwykła higiena...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”