Wybory Miss Świata

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Edyta76
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Edyta76 » 04 paź 2006, 09:33

Nie chce nikomu zrobic na zlosc ale jak zaczelam to ogladac to odrazu ja i moi znajomi zauwazylismy tak naprawde tylko czeszke. Wiec nie sadze zeby byla przecietna. Daleko je do przecietnosci. Takie jest moje zdanie

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 04 paź 2006, 10:15

Uwazam, ze dziewczyna jest ladna, troche zdeformowali jej makijaz ... poza tym blyszczala na tle dziewczat z ciemnymi wlosami (byla jedna z nielicznych, jak nie jedyna ladniejsza blondynka na tych wyborach) ... wiec w czolowce zostala jedyna blondynka z biala sukienka, to moglo i robilo wrazenie :!: :wink:

Jeden zaproponowal, aby byla kategoria "Miss bez makijazu" :wink: mysle, ze wtedy Czeszka zeszlaby na dalszy plan (tyczy sie to wiekszosci blondynek), bylaby zamazana na tle pieknych czarnych oczu itp, itd

pozdrawiam wszystkie Miss Beauty w Polsce :D
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 04 paź 2006, 10:22

Mi się czeszka podobała bardzo. Gusta są różne. Koledzy z pracy, gdy przejrzeli kandydatki, od razu stwierdzili, że zostanie miss. Także przeciętna na pewno nie jest.
Ale o gustach się nie dyskutuje.
Ja tez pozdrawiam wszystkie formułowe, nie przeciętne miss świata :twisted:

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 04 paź 2006, 10:35

martka007 pisze:Mi się czeszka podobała bardzo. Gusta są różne. Koledzy z pracy, gdy przejrzeli kandydatki, od razu stwierdzili, że zostanie miss. Także przeciętna na pewno nie jest.
Ale o gustach się nie dyskutuje.
Ja tez pozdrawiam wszystkie formułowe, nie przeciętne miss świata :twisted:
martka, po co ta zlosc :wink:

Poza tym my kobiety jestemy zupelnie inne (dla jednej pyzza, dla innej miss), a gusta mezczyzn, no coz :roll: jak wiecie roznie to z nimi bywa, oni raczej nie dostrzegaja zadnych niedoskonalosci :lol: :lol:
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 04 paź 2006, 10:40

Kamilko złości nie było, były tylko pozdrowienia :)

Mężczyźni widzą całokształt, a nie tak jak kobiety: nos za duży, usta za małe, wystająca dwójka czy coś innego. Poza tym kobiety zaraz myślą: "pewnie ma cycki zrobione", "usta jakieś większe" itd. A facet patrzy i widzi: "ładnie", "brzydko". "nie wiadomo jak" ;)

Wracając do tematu. Myślałam, że Venezuela znajdzie się w finale a tu bach. Chyba nawet w półfinale się nie znalazła. A ładna była...

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 04 paź 2006, 10:53

martka007 pisze:Wracając do tematu. Myślałam, że Venezuela znajdzie się w finale a tu bach. Chyba nawet w półfinale się nie znalazła. A ładna była...
najwyrazniej nie dla jury :roll:

Tak to wlasnie jest, pozdrawiam 8)

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 04 paź 2006, 11:07

Kamila pisze:...
Jeden zaproponowal, aby byla kategoria "Miss bez makijazu" :wink: mysle, ze wtedy Czeszka zeszlaby na dalszy plan (tyczy sie to wiekszosci blondynek), bylaby zamazana na tle pieknych czarnych oczu itp, itd
A ja jestem naturalna jasna blondynka z czarnymi oczami - to gdzie moje miejsce ? :lol:

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 04 paź 2006, 11:09

na tronie ;)

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 04 paź 2006, 11:14

martka007 pisze:na tronie ;)
dokladnie :D bbrawa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”