czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 28 wrz 2006, 21:23

ghostdog przeczytałam cały watek i muszę powiedzieć, że jesteś bardzo dzielna. Bardzo się ciesze, że układa Ci sie z nowym menem :D
Rozumiem co przezywałaś, bo mnie też spotkał wielki zawód miłosny, z tym że rozwiązanie mojej historii jest nieco inne i chyba jeszcze nie ostateczne, bo nie wiem co będzie dalej... Zyczę Tobie i wszystkim dziewczynom które Cię wspierały wszystkiego dobrego :*

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 28 wrz 2006, 22:28

virriel ten watek to jak krotka powiesc...przyznaj sie ile czasu ci to zajelo :D

ghostdog...miala dobrego pocieszyciela czyli mnie :wink: PDT_004

to byl zart oczywiscie :wink:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 29 wrz 2006, 01:25

DZIEKUJE za Wasze cieple mysli i zyczenia pod moim adresem....
Zaden zart Ela....podarunek z niebios :D :wink: ze Cie spotkalam w odpowiednim momencie....

Mam nowe wiadomosci...no to poczytajcie jakiego smsa dostalam dzis od Ex...az oczom nie wierzylam...
"Hey Moni;-)Ciesze sie bardzo ze juz wracam,tutaj jest okropnie...brak jakiejkolwiekpracy i olbrzymia nuda;-(.Takze ciesze sie z tego ze ciebie zobacze pomimo ze nie jestesmy razem....zastanawialem sie duzo jak to bedzie.Bez twych kluczy w przedpokoju i rzeczy w szafie i przepustki do pracy na stole w kuchni oraz szczoteczki do zebow w lazience...
I wiesz co...nie potrafie sobie tego wyobrazic.Sorki ze tak pisze co mysle....Ide spac,dobranoc i do jutra.Ty tez spij spokojnie,pa."

A ja mu odpisalam ze tyle sie u nas pozmienialo iz zostaje to nam tylko zaakceptowac bo coz innego mozna zrobic....bla bla bla i ze mamy wspolna pzreszlosc i tego nic nie zmieni ....oj takie tam pierdoly mu napisalam
A on na to..."Nikt tego(wspomnien z przeszlosci)nie odbierze nawet za 1000 lat, a to dopiero do mnie dotarlo i dlatego naszlo mnie na takie malancholie...coz jakos bedzie.dobranoc robaczku.."

Wyobrazacie to sobie...i coz wywnioskowac ztych jego smsow....Boze...moze mu sie z tamta odwidzialo????? :roll:
Ja musze sie wyprowadzac bo koles by mi za bardzo w glowie namecil a nowy Men jest za kochany by go stracic na rzecz takiego popapranca...czekam na wasze spostrzezenia Kotki :D
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 29 wrz 2006, 01:54

Ja podsumuję jednym słowem: Amen :D
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 29 wrz 2006, 08:12

Wiedzialam wiedzialam ze tak bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: jak mi przykro, nagle poszedl po rozum do tej swojej putej glowki haha zobaczyl co starcil!! zderzyl sie z brutalna rzeczywistoscia, pewnie jego krolewna mu rożki pokazała hehe albo moze jej sie "odwidziało" jak zobczyla ze juz moze go miec i rowniez stwierdzila "dziekuje postoje" hehe Nie daj sie ghost!!!! wspolna przeszlosc??, ok niech bedzie ale za kazdym razem kiedy w glowie zaswita ci mysl "a moze by tak wybaczyc i sprobowac jeszcze raz" to przypomnij sobie to wszystko co ci zrobil, co powiedział, jak celowo cie krzywdzil, jaka stalas sie dzieki temu wszystkiemu silna i jakiego masz teraz super faceta!!! To jest wlasnie to czego on ci nie moze odebrac nawet za 1000 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Buziaczki :***********

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 29 wrz 2006, 08:40

Przyjedzie i będzie skamlał jak pies. A Ty sobie o niego buty wyczyść :twisted: .
Musisz być teraz mocna i wytrwała w swoich postanowieniach.
On teraz będzie próbował wszelkich sztuczek. Będzie robił podchody, aby Cię znowu odzyskać. Nie wierz mu :!: . Wystarczy, że on troszkę poczuje, że jednak Ci na nim zależy lub okazujesz zainteresowanie - i wterdy historia zacznie sie od nowa.

Przeczytaj ten wątek od początku. On nie jest Ciebie wart :!: .
Chociaż wydaje mi się, że i tak za bardzo łagodnie go potraktowałaś. Ja bym go wyrzuciła wraz z walizami na zbyty p... :!: Nie odpowiadałabym na żadne sms-y. On musi wiedzieć, że on dla Ciebie nie istnieje. A tak jak będziecie wiecznie sobie pisać ... to dla mnie oznacza , że coś tam jeszcze iskrzy.

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 29 wrz 2006, 09:26

powiedz ex zeby sie walił, miał swoja szanse i ja spaprał....
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 29 wrz 2006, 10:40

Wiem , wiem jestem za delikatna...ale Dziewczyny nawet jak trzeba bedzie to 10 razy przeczytam swoje posty bo pamiec ludzka jest wybiorcza...ale moze on(bo umysl ldzki jest pokrecony)pisal tak bym myslala ze u niego az tak dobrze sie nie wiedzie bo nie chce "zabic" mnie swoja radoscia z nowa laska...wiecie o co mi chodzi? Ale jednak wydaje mi sie ze dla niego to zbyt skomplikowane by tak pomyslec i zrobic!!!! :roll: :twisted:
Po pierwsze nowy facet jest...inteligentny,ustawiony(tzn sam mysli o swojej przyszlosci i robi plany a nie ja za niego mysle jak to bylo z ex)nikt w zyciu nie okazywal ze tak za mna szaleje plus MOWIAC TO OTWARCIE :D w lozku nigdy tak super mi nie bylo :D Ex odpada...po co mam go brac spowrotem?Motylkow w brzuchu z nowym Menem nie mam(choc juz juz) bo jestem jak muszelka i powoli mi idzie otwieranie ale przynajmniej..fajerwerki w lozku :twisted: 8)
Ale az sie nie moge doczekac az Ex przyleci i zobaczyc co sie stanie heheheheh.sciskam :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 29 wrz 2006, 10:56

i tego sie trzymaj 8)
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 29 wrz 2006, 12:45

Ghostdog
Nie daj się pdejść, bądź twarda 8)
Ja wiedziałam, że tak będzie
Ja wiedziałam że tak będzie :lol: :lol: :lol:
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”