Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
u mnie knajpa zarezerwowana, mogę gości prosić . Jeszcze mi tylko zostoało milion innych spraw do załątwienia, ale co tam mam przecież jeszcze dwa miesiące
...nie mĂĆÂłw nic, nie chce wiedzieĂĆÂŚ co naprawdĂĆÂŞ dzieje siĂĆÂŞ dokoĂâÂła nas...
Jutro jade do salonu Cymbeline na wielkie mierzenie, nie wiecie moze czy bez problemu mozna robic zdjecia w przymierzalni??
Troszke mnie juz wzielo :D z tym calym slubem :D Zdjecia postanowilismy zrobic w skansenie aby wszytko trzymalo sie "kupy" i bylo w stylu "sielsko-wiejskim"
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta
Mozna robic normalnie zdjecia,ja robilam normalnie na sklepie nie w przymierzalni stawalam na taki podest i w kazdej sukni mam zdjecie.Jak mnie pani ubierala w przymiezalni to moja mamuska i tesciowa robily se zdjecia w kapeluszach(tak dla jaj)bialych slubnych. :lol: