A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 27 sie 2006, 11:50

o takie trzecie zdjatko z klipu Dody to tak- bardzo ladnie :P

Natomiast ,trzy pozostale... ...hmmmhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... maruda.gif

_Pysia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _Pysia_ » 27 sie 2006, 11:51

nikt jej nie krytykuje za operacje. Ale za wygląd po operacjach;) jak dla mnie niefajny ma biust, nos mi nie przeszkadza bo ja nie widze róznicy ;). Ogólnie jak dla mnie ani odrobinkę nie jest seksowna - jest wulgarna , dziwkowata i pozbawiona gustu. ale taki jest jej styl i podaba się dużej liczbie jej fanów, o co jej chodziło. I jak chce wygladać jak dziwka to nikt jej tego nie może zabronić ;)
...nie mów nic, nie chce wiedzieæ co naprawdê dzieje siê doko³a nas...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 27 sie 2006, 13:31

nie da się ukryć, że Doda potrafi ładnie wyglądać :!:
ale co to Ska?? czyżby ona nosiła złote buty?? ciekawe po co jej...... :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 27 sie 2006, 13:55

...tu rewelacja 8) ...moim zdaniem nos ma ok, jej cycki mi się trochę nie widzą, nogi ma bardzo w porządku, a czarna mini, czarna bluzeczka i złote buciki to jeden z moich ulubionych zestawów... :) :wink:
GAGA pisze:ale co to Ska?? czyżby ona nosiła złote buty?? ciekawe po co jej...... :lol:
...kurcze... :? o co chodzi z tymi złotymi butami, bo ostatnio nie mam za dużo czasu na czytanie forum i nie jestem w temacie, a co wątek, czytam coś o złotych butach... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Irvine Welsh
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Irvine Welsh » 27 sie 2006, 16:51

Wydaje mi sie, ze negatywne oceny wygladu Dody wynikaja z jej kontrowersyjnego zachowania. Spojrzcie na Beate Kozidrak, ktora ostatnio 'robi sie' na Dode. Porownajcie sobie ich zdjecia, wydaje mi sie,ze wtedy teoria,ze z kazdej kobiety da sie zrobic bostwo upadnie. No chyba,ze ktos zrobi Agate Buzek, to uwierze we wszystko......

Awatar użytkownika
joann@
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joann@ » 27 sie 2006, 17:02

no z Agaty to raczej trudno cokolwiek zrobic, nawet Paris Hilton z niej niewyjdzie....

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 27 sie 2006, 19:30

też nie kumam motywu złotych butów na forum, ale wiem,że są zajeb... i bardzo modne,
zwłaszcza takie sandałki z kilkoma paseczkami,płaskie lub szpilki- TOP!

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 27 sie 2006, 20:39

Hehehehe uwazam ze z Agaty Buzek nie da sie juz nic zrobic

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”