czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 18 sie 2006, 18:43

cholera...z tego sie robi fajny scenariusz na film... [smilie=yellowcolorz4_pdt_15.gif] ..halo...czy jest tu jakis rezyser??? director

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 18 sie 2006, 18:59

i wez mu ghostdog od czasu do czasu do tego mieska mielonego,z ktorego robi te kotlety doloz to miesko z puszki,ktorym waszego psine nakarmil ostatnio,az sie biedaczysko rozchorowalo.

jak czytam twoje posty to mnie skreca ze smiechu.ja jestem zlosnica i troche bym mu dokuczyla....do tej oliwki light dolalabym tlustego oleju...dosypala czegos do zupki...palce by mnie swedzialy...zeby mu dokuczyc :twisted:

bo normalnie nie wiem jak ty to znosisz :roll:

a te jego teksty....rozwalaja mnie na lopatki...moze on cos jara??
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 20 sie 2006, 10:25

Jeeesus....oczu nie moge otworzyc a za godzine wychodze do pracy...ale warto bylo :D poszalec.....ale zadnych ciach nie bylo :evil:
Za to wrocilam do domu po 3 ej podwieziona przez kumpla z ktorym pracuje Ex....no i Ex nawet na mnie spojrzec nie mogl :shock: :roll: :?
Ten czlowiek-jak sie odstroje i wychodze na impreze nie moze sie na mnie patrzec, jak gadamy o normalnych sprawach to owszem....ale tak....ha ha ha ...moze wygladam tak olsniewajaco ze az go razi...hmm :wink: :lol:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 20 sie 2006, 19:33

:lol: :lol: :lol: haha tak wlasnie jest kochana, to czysta zazdrosc hahaha

bedziesz wygladac tylko piekniej i piekiniej, a on niech patrzy, torturuj go dalej :D

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 20 sie 2006, 20:42

własnie niech on tylko patrzy!!! :wink:

Awatar użytkownika
kabar
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kabar » 20 sie 2006, 22:17

Ghostdog extra!!!!!!
tak to jest z facetami,nie szanuja tego co maja,tylko budza sie po czasie!!jak kazdy facet mysli po czasie!!

brawo Kochana tak tzrymac!! :) :)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 21 sie 2006, 20:46

Lo boziu dziewczynki alez sie dzisiaj nawyklinalam....robilam kawe i wymyslalam Jemu w myslach i po cichu za te jego skurczysynstwo i bylam meeega zla....oczywiscie jak juz On wstal to gadalam z nim ale jakis chlod wkradl sie do mojego postepowania i nawet mi z tym dobrze i sie kontroluje aby nie byc az tak mila jak kiedys....jestem kumpelka i jestem cool 8) i tyle....ale... hi hi hi nie ma jak to wbic igielke...odebralam fotki od fotografa... a tam cudo mini sesyjka tylko w samych dzinach przyklejona do wierzby z lekko zaslonietymi cycuchami..ha ha ha ...i On biorac rachunek za zakupy wyciagnal zdjecia z mojej torebki(to wszystko zaplanowalam) i pyta sie czy moze ogladnac...a ja na to ze to sa tylko moje zdjecia...ale jak chce to niech pooglada....a one taaakie przecudowne ze chodze i mrucze zadowolona a On...ha ha nie zkomentowal nic a nic...ale gwozdz, chyba palily go w rece....a ja tez wcale nie pytalam sie czy mu sie podobaja....ha ha :twisted: :twisted:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 21 sie 2006, 21:29

A wiecie coś w tym jest, że jak zaczyna się nie układać w związku lub jest się po, i facet widzi, że zaczyna się o siebie bardziej dbać (lub przesadnie) to zaczyna być zazdrosny lub nieprzyjemny i dogryzać.
No w końcu skoro on nie może mieć mnie, a inny...
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 21 sie 2006, 22:10

Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 21 sie 2006, 22:16

SEXI SEXI SEXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8)

pewnie go w rece paliły te zdjecia, teraz beda mu sie snily hehehe :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”