tutaj straszą...

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 18 sie 2006, 01:50

oj papatka... ja moge powiedziec, ze 90% hollywood jest nieciekawe i byle jakie, no ale dopinguja sie jak moga. Gdyby nagle wszyscy chirurdzy plastyczni swiata wymarli, gazetowe i ekranowe pieknosci mialyby powazne problemy :D Julia nie mogla byc byle jaka, bo kims naprawde byle jakim nikt by sie nie zachwycal. Z jej figura, gestymi wlosami, niebrzydkimi oczami i pieknym usmiechem byle jaka byc nie mogla i tyle, a ze tobie sie nie podoba :wink:

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 18 sie 2006, 01:54

Geny pewnie tez ale nigdy nie palilam,alkohol sporadycznie,staram sie wsypiac.No i bez przerwy jestem zakochana.Ale zdarza mi sie miec opuchniete oczy jak nie wezme Zyrtecu albo miec zmeczona cere po imprezce.

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 18 sie 2006, 08:21

maxi ciebie pewnie nie pobije...bo naprawde mnie zaskoczylas i pocieszylas ..., ze po 30 tez mozna miec piekna cere... :gg:
ja mam 30 lat ..tak jak maxi nie pale , nie pije , spie raczej duzo..nie zarywam nocy, dobrze sie odzywiam..a jesyny krem jakiego uzywam to nivea na noc i w ciagu dnia choc nie zawsze ..bo teraz w upaly nie ..krem z soraya brazujacy..to wszystko, tonik i malczko z tutejszej apteki,
makijaz to rzesy, w jesien i zime podklad, i blyszczyk ...czasem brazowy cien na powieke :lover: ...to wszystko :oops:
ale cere mam jak maxi..zero zmarszczek, zero przesuszen, przebarwien,
wynik na badaniu skory twarzy...rowniez 25 lat.. :D ...no ale maxi jak juz mowilam nie przebije...
a co do genow cos w tym chyba jest bo moja babcie ma 75 lat ..a nikt jej nie daje wiecej niz 60...ona mam tak malo zmarszczek.. ;-P

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 sie 2006, 09:55

Nicol, skarbie :) - to moje kolezanki wygladaja teraz prawie wszystkie jak gosposie domowe :lover: - bo nie dbaja o siebie... ...mimo tych 24, 25 lat... :lol: :wink:

Cale zycie wmawiano im, ze piekno naturalne wystarczy kobiecie - ze bez pomalowanych oczek czy powiekszonych ust -wygladaja tak samo pieknie i seksi -a przy okazji taaak swiezo :shock: :roll:

(oczyszczanie twarzy, depilowanie wasika , maseczki nawilzajace, robienie odrostow na glowie - to jest chyba jak najbardziej dla kobiet... ...tymczasem one juz o tym dawno zapomnialy :wink: :lol: )
Niestety, kobieta po 20-sce ,nie ma idealnej cery ! :?
Dziewczynki do 12 roku zycia- tak... :) :wink:

Poza tym -Maxi-po co Ci mleczko do demakijazu ,skoro sie nie malujesz ???

drazni mnie, jak niektore laski krzycza w nieboglosy ,jakie to one sa naturalnie piekne - (jeszcze zadnej takiej nie widzialam :? )
(delikatny make up co dla niektorych ,to juz - fuj ! To tapeta...)
(odsysanie sie , korekty nosa, dembrazacja, depilacja , makijaz p.- :lol: :lol: - sama natura !!!)

Awatar użytkownika
joann@
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joann@ » 18 sie 2006, 09:58

Sami tapeta to tapeta, taka skorupa ze az kapie!!!widziałam laske jak przyswieciło słonce podparła sie ręką w kafejce i zlazł jej podkład cały, koszmar to jest tapeta!
Nie makeupy delikatne, napewno nie.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 sie 2006, 10:03

uffffffffff Joanna :) -alez mi ulzylo 8) :lol: :lol: :wink: A juz myslalam- ze nienaturalna jestem z tym make-upem na buzce ... :lol: :lol: :wink:

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 18 sie 2006, 10:17

Samanthii pisze:
olgam pisze: Olgam to normalne :) jak jestem przemeczona i nie mam waznych terminow -to tez robie sie leniwa :) :oops: :wink:
Rano z pieskiem ide sobie - bez wytuszowanych rzes i swiecacych usteczek :?
to nie tylko ja leniuch jestem czasami :wink: ale na deskę rzęsy maluję 8)

a tak w ogóle odnosząc się do dalszej dyskusji to uważam, że fajny make-up nikomu nie zaszkodzi. nie mówię tu o tapetowaniu się godzinami, ale chyba niewiele z nas wygląda saute super. zawsze można sobie cos troszkę poprawić :wink: jak do make-upu dochodzi codzienna, przemyślana pielęgnacja to myślę że efekty jakieś są, a jedno drugiemu nie szkodzi

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 sie 2006, 10:19

zuch dzieczyna :D

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 18 sie 2006, 10:33

malgorzata pisze:"Pretty Woman" nigdy mi się nie podobała i nawet makijaż jej nie pomoże. Nie rozumiem zachwytów nad nią. Brzydka i koślawa.
Ja jak ją widze to mam odruchy wymiotne.

Awatar użytkownika
joann@
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joann@ » 18 sie 2006, 10:46

ja tez jestem za make upem!!!niech zyje!!!nie wszystkim pasuje jak syfki wystają, czy jak widac cienie pod oczkami, moim zdaniem niema ideałów zeby mogły sie obyc bez zadnych kosmetyków.

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”