tutaj straszą...

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 17 sie 2006, 22:51

Samanthii pisze:Jessssu- ja moge isc tylko bez makijazu do kosmetyczki (ostatnio tam nie chodze) albo wyrzucic smieci- i to nie !!! [/size]:P :lol: :wink:
to ja jestem troszkę mniej makijażo-uzależniona :wink: w weekendy, jak nie muszę gnać do pracy i wstaję o 12 nie maluję się nic a nic (no może rzęsy i błyszczyk :wink: ). lubię taka rozmemłana trochę pobyć i ubrań wtedy też czasem nie prasuję :twisted:

a Julka to faktycznie buuu

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 17 sie 2006, 23:19

Te buty to mi wygladaja na nieudany eksperyment Prady z przed 5-6 lat,moze to stare zdjecie albo buty z szafy wygrzebala.Ostatnio wystapila w sukience z konca lat 90-tych.

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 17 sie 2006, 23:28

jak wiemy gwiazdy często lansują trendy
tutaj mamy trend "pastereczka" - niezbędne są smerfowe buciory, sukieneczka w kwiatki, fryzurka przedszkolaka (grzywka +kitka) i niewinna poza

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 17 sie 2006, 23:56

troche nie na temat ale ciekawi mnie, co takiego robicie ze soba ze nie jestescie ,,naturalne" - w sensie niezadbane jak te kolezanki, ktore stawiaja na nature ? Chodzi o tapete czy jak ?

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 sie 2006, 00:03

ja jestem jak najbardziej naturalna - zawsze i wszedzie ! :) :wink:

a co nazywasz tapeta ??? 8)

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 18 sie 2006, 00:16

kazdy wie co oznacza slowo ,,tapeta" - mam na mysli ta na twarzy :D nie chce sie powtarzac ale ciekawi mnie to - czego nie robia kolezanki, ktore stawiaja na nature? myja sie szarym mydlem i tyle ? :?

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 sie 2006, 00:26

Nicole pisze: nie chce sie powtarzac ale ciekawi mnie to - czego nie robia kolezanki, ktore stawiaja na nature? myja sie szarym mydlem i tyle ? :?
no tak to wlasnie wyglada... ...niestety... :?

ale co to jest ta tapeta na twarzy :?: - make up - czy make+puder sypki , czy jedno i drugie...??? :roll: Hmmmmmmmmhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... apanie.gif (a moze kremik koloryzujacy???)
A moze "tapeta" jest fuj - bo wszyscy maja piekna cere, zero podkrazonych oczu, plamek, przebarwien, nie poca sie na twarzy...???
Kazde (nawet panie po 40-sce) maja cere jak u 10-cio letniej dziewczynki...
:roll:
oswiec mnie, prosze -bo ja tylko marna wizazystka jestem... :lol: :wink:
olgam pisze:
to ja jestem troszkę mniej makijażo-uzależniona :wink: w weekendy, jak nie muszę gnać do pracy i wstaję o 12 nie maluję się nic a nic (no może rzęsy i błyszczyk :wink: ). lubię taka rozmemłana trochę pobyć i ubrań wtedy też czasem nie prasuję :twisted:
Olgam to normalne :)

jak jestem przemeczona i nie mam waznych terminow -to tez robie sie leniwa :) :oops: :wink:
Rano z pieskiem ide sobie - bez wytuszowanych rzes i swiecacych usteczek :?
(nawet na lodce -w "Naszych fotkach" zapomnialam o makijazu :oops: ) :wink:

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 18 sie 2006, 01:08

Niestety Nicole rozczaruje Cie szarego mydla nie uzywam.Twarz myje zelem BetaMango dr.Eris, tonik Diora,plyn do demakijazu oczu Diora,krem Life Pearl H.Rubinstain wiem,ze jest dla starszych kobiet ode mnie ale wierze,ze jak bede miala 50 lat to beda juz lepsze kremy.Life Pearl nie uzywam kiedy jest cieplo,wtedy wole Absolu Lancome.Ostatnio odkrylam kosmetyki Galenica z olejkiem Arganowym-dla mnie rewelacja.Kosmetykow kupuje tak duzo,ze jestem na liscie 10 najlepszych klientek Duglasa w swoim miescie.Dbanie o siebie nie jest mi obce,co tydzien pazurki,pedicure max co dwa tygodnie.Rowniez co dwa tyg henna na brwi i rzesy.Chyba dbanie o siebie nie jest rownoznaczne z robieniem codziennie makijazu?Ostatnio bylam na badaniu skory jakims komputerem i wyszlo im, ze mam skore 25 latki.Wiec brak makijazu mi nie zaszkodzil. Nie mam zmarszczek nie liczac tej miedzy brwiami ale te zlikwidowal dr.Simka.Jak wroce z weekendu wrzuce Ci fot mojej kolorowki,bo to ze sie codziennie nie maluje nie znaczy,ze nie robie tego wcale.

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 18 sie 2006, 01:32

wiec maxi skoro kupujesz tony kosmetykow moje pytanie nie dotyczy ciebie :lol: ktos pisal ze kolezanki, ktore nigdy sie w szkole nie malowaly wygladaja teraz jak stare lampucery.. wydaje mi sie, ze bardziej, niz dbanie o siebie maja tu wiecej do powiedzenia po prostu geny (nie liczac op plast) - bo dlaczego taka julia roberts wyglada tak, jak obecnie wyglada (np na zdjeciu na zakupach) - nie chodzi mi o jej troche hmm... niefajny ubior ale o sama twarz - watpie, zeby jej nie bylo stac na kremy pani rubinstein.. za mlodu byla naprawde ladna, teraz totalnie nieciekawa.

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 18 sie 2006, 01:38

chciałam zauważyc , że ona zawsze była byle jaka a już na pewno nigdy nie była ładna - i nie jest to kwestia kremu... :wink:
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”