cnotka nie jestem-seks tez lubie- ale takie teksty (nawet kobiety dojrzalej) to mnie z deka obrzydzaja - sorry..............maxi pisze:Gosiu mialam sperme w roznych miejscach i bylo fajnie.Raz Janek niechcacy trafil w oko.Krucze jak to piecze!
Moderator: Zespół I

Może to rzeczywiście bez różnicy...A ja głupia cały czas myślałam, że seks to sfera intymna ponieważ...intymność ma znaczenie...I że człowiek tym, między innymi, różni się od zwierzęcia, że na trawniku przed blokiem na oczach sąsiadów to raczej by "tego" nie robił, bo odczuwa potrzebę zatrzymania pewnych rzeczy dla siebie, i dla drugiego człowieka, z którym się "tym" dzieli. A to bez różnicy jest...Większość kobiet bez makijażu nie wyszłaby wynieść śmieci...no bo jeszcze ktoś ją taką zobaczy...ale seks przed kamerami to już nie problem, niech patrzy ile wlezie...i wylezie ( chyba, że nie ma makijażu ).gosia29 pisze:...Cały szkopuł w tym że to że panna robi przed kamerą to co każdy dorosły mężczyzna i kobieta w domu uważane jest za skandal. Pytam dlaczego??? Czy seks jest dobry tylko wtedy gdy dzieje sie przy zgaszonym swietle bez udziwnień???