Sunrise 2006 i inne eventy muzyczne

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 26 lip 2006, 21:52

To chyba finasowo jest dla nich bardziej ekonomiczny sport niż kupowanie alkocholu :wink: szkoda tylko że tylu z nich póżniej kończy na Ojom'ie
Fajne było to, że w piątek nie było widać za dużo takich osób za to sobota w ilości karków i ćpunów pobiła wszystko. W gruncie rzeczy taka impreza kojarzy się tylko i wyłącznie z tą całą otoczką a jak ja zaczynałam chodzić na techno to ludzie byli fajnie poprzebierani, otwarci i nastawieni bardzo pozytywnie do siebie i najważniejsze, że nie było tego całego gówniarstwa.
Ze znajomymi śmiejemy się, że powinno otworzyć się kluby dla trzydziestolatków bo wiekszość miejsc okupowanych jest przez małolatów a tak wstęp tylko od 76 rocznika :D

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 27 lip 2006, 00:22

Raczej każda impreza techniczna kojarzy się z ćpunami, małolatami i alkoholem. Mnie tylko śmieszą białe rękawiczki na dłoniach - wiocha na maksa :lol: :lol: :lol: Rozumiem, że fajnie to wygląda w ultrafiolecie, ale bez przesady :roll: :roll:
Sensation White i Black odbywa się corocznie w Amsterdamie(najpierw White a tydzień po nim Black). Cała hala - setki tysięcy osób ubranych na biało od stóp do głów - świetny efekt. Na White jest muzyka od house'u przez trance, do ostrzejszego techna. Na Black - nawet nie znam nazw, ale przez Rave po taką łupankę, że po minucie się odechciewa :wink: Sensation to niesamowite świetlne show połączone z muzyką, tańcem i postaciami z różnych epok. Byłam niedawno na Arminie Van Buurenie we wrocławskiej hali i muszę przyznać, że przez godzinę stałam z rozdziawioną buźką - cała hala wyglądała rewelacyjnie!!! Światła i scena po prostu hipnotyzowały. Mnie już po dwóch godzinach znudziła muzyka(spać mi się już chciało :wink: )ale świetlne show nie pozwalało zasnąć :wink:
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 27 lip 2006, 13:32

Ale mnie nakręciłaś, chyba zoorganizuję wypad na Sensation White do Wrocławia :D

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 28 lip 2006, 16:09

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 01 sie 2006, 22:43

Właśnie na FTB wkleili fotki z Sunrise
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... iseftb.JPG

A to link to strony ze zdjęciami, tak się złozyło że jestem z kumpelka na pierszej stronie :D
http://www.ftb.pl/galeria2.asp?id=164

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 02 sie 2006, 12:14

Magia tam z tylu to Misiek sie chyba przyczail...Czy mi sie zdaje...

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 02 sie 2006, 20:39

Oj tak, a jaki był zły, że tak słabo go widać :lol:

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 04 sie 2006, 00:23

20.000 ludzi a Ty na pierwszej stronie.Ty szczesciaro :) Magia zacznij grac w lotto...

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 04 sie 2006, 16:41

a'propos tematu:
Już 11 i 12 sierpnia na największej i łatwo dostępnej plaży w centrum Gdyni odbędzie się trzecia edycja scenicznego Mega Show ze znakomitą muzyką światowej sławy d-j'ów, wokalistów i tancerzy – Beach Party Gdynia 2006.
Atmosferę imprezy tworzyć będzie 100 profesjonalnych tancerek i tancerzy rozgrzewających uczestników zabawy, gigantyczne nagłośnienie oraz najpiękniejsza oprawa świetlna.
W tym roku obok niepowtarzalnej scenerii Zatoki Gdańskiej można będzie podziwiać ciekawą aranżację sceny z wykorzystaniem najnowszych zdobyczy techniki estradowej, a połączenie scenografii, gry świateł i dźwięku o mocy 240 tys. Wat, który przepłynie przez roztańczone ciała uczestników uczyni z tej imprezy niezapomniany LIVE spektakl.
Na gigantycznych telebimach i plazmach przez cały czas trwania imprezy wyświetlane będą niesamowite wizualizacje tworzone przez najlepszych mistrzów VJ-skich!
Start o godz. 17.00 !
W programie:
Piątek 11.08.2006 :
Scena zagraniczna-Blank & Jones ( Niemcy) , Lucca (Republika Czeska), Dave Mc Cullen (Belgia), Andy Moor (Wielka Brytania), Hypno (Wielka Brytania), East Deep House, Damuz Feat. Alisha & R.Chyła Funk House, Simon S. & Hywel Electro House, Leon & Peres Progressive House, Kalwi & Remi Trance

Scena Polska -East – deep house, Damuz feat. Alisha & R.Chyła, Simon S. & Hywel, Leon & Peres, Kalwi & Remi - trance

Sobota -12.08.2006.:

Scena Zagraniczna -Westbam (Niemcy), Rank 1, Jonas Steur aka Esteura (Belgia), Olav Basoski, Benassi bros. Feat.Sandy, G reg Vickers

Scena Polska -Easy Deep Mouse, Seb Skalski Aka Jamajski Spekulant, Glasse & Novika
Fresh & Grom & Alec Sun Drae

Oryginalne bilety w cenie 60 zł oraz 250 zł VIP będą do nabycia wyłącznie w autoryzowanych punktach sprzedaży: w VIVA CLUB SOPOT, w dniu imprezy w kasach Silver Screen w Gdyni ul. Waszyngtona 21 oraz w kasach Beach Party przy al. Topolowej w Gdyni.

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 05 sie 2006, 14:17

Gosia29 żeby plenerowa imprea się udała musi byc pogoda, mam nadzieję że do tego czasu przestanie padać!

Dziewczyny znalazłam stronę z krótkimi filmami z eventów, przesyłam Wam link. Film z Amsterdamu z Sensation White powalił mnie na kolana do teraz jeszcze mam dreszcze!!
Łącząc się musicie przestawić tylko na odtwarzanie ciągłe (po prawej stronie)

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 7134075043

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”