MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 22 lip 2006, 22:05

Oj macie racje dziewczyny! Starzenie to dla kobiety tragedia (znalazłam dziś jakieś załamania pod okiem i poleciałam po krem przeciwzmarszczkowy, po czym zacząłam rozmyśłać o botoksie :roll: )

A faceci ze zmarszczkami i siwizną (to jest jeszcze ok) czy (
o zgrozo :!: ) najmodniejszym atrybutem nowoczesnego mężczyzny - mięśniem piwnym łażą po świecie i jeszcze bezczelnie oceniają i krytykują kobiety.

Ale są też cudowne przypadki. Faceci, którzy gotowi są zaakceptować nas ze wszystkimi niedoskonałościami i to bardziej niż my same. Tacy, którzy zrozumieją wszystkie nasze szaleństwa. I którzy będą się z nami starzeć - byle tylko szybciej niż my :twisted:

Marzycielka ze mnie, ale może takiego znajdę albo już znalazłam.

paula pisze:
Joostyna pisze: Nie wyobrażam sobie, że nie będę mogła pobiec do autobusu czy umyć sobie sama pleców.
pleców to ja sobie nigdy nie mogłam umyć sama... :lol:
:lol: Ja się musiałam nauczyć, bo sama jestem i nie ma mi kto pleców umyć. Sąsiada nie poproszę przecież, wieć muszę być twardą kobietą i trochę sie pogimnastykować pod prysznicem :lol:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 22 lip 2006, 22:26

i tak trzymac!nie ma jak to niezaleznosc :D .tez sobie dlugi czas sama plecy mylam :)
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 23 lip 2006, 00:26

no więc opowiem Wam ciekawą anegdotę...
dzwoni do mnie koleżanka, wkur..na jak nie wiem co...
laska ładna, zgrabna, tylko troche "grubej kości" ale 57kg na 173cm wzrostu to nie jest chyba gruba, co? 22 lata, blondyna, wielki cyc, zgrabna, od góry do dołu ubrana w laurenta i valentino itd.... bielizna od diora, wysiada ze swojej nowej bmw.... i idzie do sklepu po fajki, zatrzymała się po prostu przy pierwszym monopolowym.... no i stoi w kolejce a tam kilku dresów, brudnych, obleśnych, z bebechami piwnymi, szczerbatych i po prostu patologicznych ją obgadyją ale tak że ona wszystko słyszy :!: :shock:
"gruba."
"co ty mówisz, nie taka gruba"
"dla mnie za gruba".......

faceci nie mają po prostu żadnej krytyki wobec siebie, stoją cymbały i oceniają dziewczyne, której mogą jedynie umyć szyby w aucie na światłach...jak im pozwoli..... :evil: :shock:

to własnie jest świat okrutny dla kobiety
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 23 lip 2006, 00:33

Rany ! ! ! Obrzydlistwo. Dlaczego oni w ogóle uważają, że mają prawo kogoś oceniać. Ja nienawidzę wszelkich komentarzy rzucanych przez obcych i nieproszonych o wypowiadanie się facetów, bo nawet jak ma to być komplement, to najczęściej wychodzi coś obleśnego.

A wyobażacie sobie laski komentujące w taki sposób jakiegoś faceta :lol: Może czas zacząć praktykować. Im wszystko wolno, a nam :evil:

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 23 lip 2006, 12:14

no to sobie teraz wyobrazcie jakie komentarze kierowane sa kiedy otoczenie widzi mloda kobiete ze starszym mezczyzna lub odwrotnie.w polsce ludzie sa jeszcze malo otwarci na takie rzeczy, rowniez na gejow.moj znajomy pochodzi z malej wsi pod wroclawiem.jego narzeczona jest murzynka,jak ja przywiozl do domu,to niektore stare baby na wsi przezegnaly sie na jej widok.to jest dopiero zacofanie.
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 23 lip 2006, 12:23

Nie trzeba sobie nawet wyobrażać, tak to powszechne. Ludzie nie mają co robić tylko się wpieprzać w cudze życie.

Tak trudno im zrozumieć, że 20-latka może mieć gdzieś całą kasę swojego faceta, bo sama na siebie zarabia i że nie prowadza się ze starszym facetem, bo miała poblemy z ojcem :evil: :evil: :evil:
I że inna nie jest z młodszym tylko dla seksu i żebu mu matkować :evil: :evil: :evil:

Na głupotę i ZAZDROŚĆ nie ma lekarstwa czy dobrej broni.
Z czasem boli mniej.

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 01 sie 2006, 00:52

kurde troche zboczyłyśmy z tematu...ale cos mi sie przypomniało odnosnie tego co Gaga napisała...
kawał taki...
siedzi gosciu w barze..chce zapic niepowodzenia w podrywaniu kobiet..nigdy zadnej nie poderwal...
nagle wchodzi przepiekna kobieta...siada obok...usmiecha sie..
facet mysli intensywnie -musze ja zagadac , musze ja zagadac...
ale tak dlugo myslal...ze dziewczyna nagle wstala i poszla na szczescie nie daleko tylko do toalety...facet wpierw sie wystraszyl a potem mysli..musze cos sensownego wymyslec i ja zagadac jak wroci..po kilku minutach pieknosc wraca ...
facet wiec usmiecha sie ona odwzajemnia usmiech
wiec stara sie "inteligentnie" ja zagadnąc po czym wypala..."byłaś się wysrac? "......

tacy są faceci...niestety...
a co do wieku starszych znam niestety przypadki....które właśnie mimo piwnej oponki i innych mankamentów wymagają od "Swoich kobiet" niemalże lolitkowego wyglądu....
ale niestety to wina tychże lolitek...
lecą często na kase..więc taki 'mężczyzna' nie doceni tego co może mieć tylko woli chwilową miłostkę myśląc że to na wielki i pana boga za nogi a jak sie okazuje to diabła za rogi złapał...
dlatego tak często cięzko naprawde uwierzyć w miłość między osobami z dużą różnicą wieku.. :)
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 01 sie 2006, 07:39

angelika pisze:a jak sie okazuje to diabła za rogi złapał...
W moim przypadku, to na pewno diabła :twisted: ale z innych powodów.

Wiem, że trudno uwierzyć. Ale u mnie to prawdziwe :) Takie skrzywienie charakteru :wink:

Poza tym dla mnie prawdziwa miłość, cokolwiek to znaczy, między mieco starszym facetem a młodziutką kobietą jest bardziej prawdopodobna niz miłość do końca życia, a w to jakoś prawie wszyscy wierzą :roll:
Ludzie niestey nie myślą logicznie :(

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 01 sie 2006, 09:01

Joostyna pisze: Ludzie niestey nie myślą logicznie :(
joostynko masz rację tak łatwo wszystkim przychodzi ocenianie nie zagłębiając się w temat...a co gorsze nawet nie starają się zrozumieć...
smutne..
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

alunia6666
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: alunia6666 » 01 sie 2006, 10:42

Oj pocieszyłaś mnie bardzo.
Ja jestem obecnie z facetem który jest młodszy ode mnie o 3 lata,mam dokładnie takie same odczucia.Jest opiekuńczy ,t roskliwy i nie mam tych beznadziejnych przyzyczajeń.Mój poprzedni partner był starszo o 10 lat .
Ciągle narzekał, nawet nie było mowy o zmiane jakichkolwiek przyzyczajeń.
ma³a

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”