A gdzie robiła Doda? cz.I

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 05 lip 2006, 18:10

no właśnie - o Madonnie na początku jej kariery też mówiono że taka głupitka karierowiczka, a potem okazało sie że ma 160 IQ i jej wizerunek głupiej, łatwej i tandetnie ładnej jest starannie przemyślany, jak zresztą i kolejne...
może więc z Dodą jest podobnie, nie śledzę jej kariery :wink: ale obiło mi się o uszy że dziewczyna jest dużo inteligentniejsza niż to na co pozuje...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 05 lip 2006, 19:37

ojej, no przecież jasne,że show musi być show -u Wiśniewskiego też było zawsze wieeelkie show - :lol: ...i nic poza tym :x

mnie się podoba ,jak jest wszystko - show i super głosik - jak mam oglądać tylko cycki na koncertach,albo słuchać głupiego śmiechu, to wole podziekować ... :?
Mam swoich paru ulubieńców i uwielbiam ich ,bo mają świetne utwory , piękny głos , swój styl- nie potrzebuje ogladać ich w roli aktorów na scenie...(dla mnie i tak będą the best !) 8)

Kaśka Kowalska nie jest fenomelem, to fakt- słyszałam ją bez muzyki na żywca i w ogóle mi się nie podobało, jak śpiewała -ale na płytce lubie od czasu do czasu posłuchać... ...tak jak i innch polskich wykonawców... :wink: ..a co do utworów ,to kwestia gustu ... ...jak mam handre to słucham piosenki Chylińskiej a jak mam dobry humorek ,to włacze sobie B. Spears na przyklad... :wink:

Irvine Welsh
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Irvine Welsh » 05 lip 2006, 21:10

Naomi Campbeljest glupia jak but, nie ma za grosz klasy, ale nikt nie zaprzeczy,ze ma niesamowite cialo i urodę. Doda się do niej nie umywa, ale uwazam, ze wyglada bardzo dobrze, ma swietnie umiesnione i zadbane cialo i jest swietnie zrobiona, co daje niezly efekt. Nie komentuje jej inteligencji, czy zachowania. Zreszta byloby to hipokryzja skoro wypowiadam sie na forum dotyczacym OPERACJI PLASTYCZNYCH, w koncu wszystkie bierzemy udzial w tym targowisku proznosci...

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 05 lip 2006, 21:54

dla mnie bardziej Naomi ma klase niz Doda. Dody moge posluchac ale jak dla mnie jest kiczowata a nie daj Boze posluchac jej glupawych idiotycznych wypowiedzi i wnerwiajacego prostackiego smiechu. w ogole cala jest prostacka. a co do wygladu to tak jak chyba Gaga kiedys napisala - dziewczyna porzecietnej urody. widzialam i brzydsze i ladniesjze.

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 06 lip 2006, 07:26

Irvine Welsh pisze:Naomi Campbeljest glupia jak but, nie ma za grosz klasy, ale nikt nie zaprzeczy,ze ma niesamowite cialo i urodę. .
Ja zaprzecze :wink: mi sie on anie podoba , straszna jeste :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:
23.03.07 Kubasik 400cc HP

malwinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malwinka » 06 lip 2006, 09:22

A mnie się wydaje, że Dodę można jeszcze porównać do B. Spears. Britney też była ładną, zgrabną (pojęcie względne) dziewczyną a teraz co? Porażka. Podejrzewam, że z Dodą będzie to samo po dzieciach. Uważam, że każda figura się zmienia po ciąży lub ciążach, u jednych na kożyść, u innych niestety nie.
Madonna, owszem, zaczynała od różnych skandali itd. ale po dwójce dzieci wygląda super. No i jest ikoną od lat, a o Dodzie pewnie niedługo wszyscy zapomną. Będzie to szybka "kariera", tak jak Ich Troje.

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 06 lip 2006, 14:42

o rany!!! ja nie rozumiem jednego, dlaczego ktos taki jak britney musi martwic sie o wyglad do konca zycia? moze ona poprostu tak woli, moze ma dosyc bycia lalka i akceptuje siebie jaka jest teraz. to jak wygladamy po dzieciach zalezy od nas samych a nie od tego czy jestesmy po dzieciach czy przed. jesli ktos o siebie nie dba przed tez moze utyc. ja cenie britney za to ze na pierwszym miejscu stawia dziecko a nie swoj wyglad, napewno gdyby chciala moglaby wygladac jak kiedys, stac ja na to zeby zajelo sie nia grono stylistow, diabetykow i trenerow, a ona ma gdzies i wystarcza jej dzidus na rekach.

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 06 lip 2006, 15:04

ewelina pisze:ja cenie britney za to ze na pierwszym miejscu stawia dziecko a nie swoj wyglad, napewno gdyby chciala moglaby wygladac jak kiedys, stac ja na to zeby zajelo sie nia grono stylistow, diabetykow i trenerow, a ona ma gdzies i wystarcza jej dzidus na rekach.
No nie wiem czy ona faktycznie tak dba o swoje dziecko. Gdzieś ostatnio mówili, że Britney została okrzyknięta najgorszą mamuśką show - buisnessu - chodzi o wpadki typu - trzymanie dziecka na kolanach i prowadzenie samochodu, palenie przy nim papierochów itd itp.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 06 lip 2006, 15:48

czepianie sie!! nie daja tej dziewczynie spokoju!!! kazde potkniecie sie uwazaja za bycie zla matka, ile to razy moje dziecko mialo rozne wypadki, raz spadl mi z lawki, poparzyl raczke bo w pore nie zakrecilam butelki i sciagnal na siebi za uchwyt( na szczescie nie ma blizny) bo bylo tam troszke juz w miare przestygnietej wody, dziewczyna sie stara jak moze. ja jestem jedna z niewielu ktorzy jej bronia, chociaz w stanach coraz przychylniej o nie mowia. za to mezus niech go szlak!

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 06 lip 2006, 19:47

ewelina no jest chyba jednak różnica miedzy wypadkiem a umyślnym trzymaniem półrocznego dziecka jedna ręką na kolanach a podczas gdy drugą prowadzi się 2 tonowe auto...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”