Jaki najpiekniejszy komplement uslyszalas ??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 30 cze 2006, 11:52

Savana lubie słowo gorgeous :!: jest takie majestatyczne :wink:

i lubie jak facet wita mnie o poranku po hiszpańsku, ewentualnie francusku.... i nie chodzi mi tu o sex :oops: :wink:
brzmienie tych języków jest po prostu jak miód na moje"mysie uszka"- t też niebanalny komplement :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 30 cze 2006, 11:58

No mi sie to slowo to wogole kojarzy-jakos tak ze "jestes ucielesnieniem Boga".Bo samo boska to nic takiego.Ale "zrobiona z najlepszego materialu boskiego" jest superoskie.Gagus napisalam do Ciebie o regresji w hipnozie....
ps.A biorac pod uwage ze uwielbiasz Petre -to porownanie do Czeszki tez bylo bardzo mile.(tu tez kiedys slyszalam od goscia "Boze jakie Czeszki sa piekne")
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 30 cze 2006, 12:32

Savana z niektórymi z Was to jak z koleżanką na kawie....... wiecie nawet co lubie a czego nie....
przypomniała mi sie śmieszna sytuacja... moja koleżanka psze sms - zamyślona ktoś coś mówi na jakiś tamat i pada pytanie - czego "gaga" nie lubi???
na to koleżanka wyrwana jak filip z konopii odpowiada - "jak to czego ? szczypiorku :!: "
oczywiście do sytuacji pasowało jak ni przypiął ni wypiął :lol: :lol: :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 30 cze 2006, 13:11

Gaga ja pamietam to bylo dokladnie "A szczypiorku nie lubie tylko na kanapkach.." :)
Ale to chyba dobrze bo swiadczy ze pamietasz i z uwaga sluchales/sluchalas wypowiedzi ,no i ze lubisz ta osobe.A ja Cie Gaga lubie bo pod wieloma wzgledami przypominasz mi mnie. :) A przeciez wiesz ze ja jestem narcyz jak to ktos kiedys juz mi na forum powiedzial :wink: :lol: :lol: :lol:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 30 cze 2006, 14:18

kik@ pisze:Paulaaaa ;)

no też :D
no to ja również :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 30 cze 2006, 14:23

mara pisze:co to za sztuka powiedziec mi "pieknie wygladasz, jestes wspaniala, sliczna etc." kiedy ja przed lustrem spedzilam 3 godziny?
to może troszkę nie na temat, ale po przeczytaniu jw.przypomniało mi się jak dawno, dawno temu , przed spotkaniem z KIMŚ, spędziłam na układaniu ''nieładu artystycznego''na głowie właśnie ze 3 godziny,a ten KTOŚ przyszedł i pyta:

-''to co ,wychodzimy?..chyba jesteś gotowa?uczesz się tylko szybciutko i już...'' http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 30 cze 2006, 16:11

Bella pisze:no to ja również :lol: :lol: :lol:
no i ja :lol:
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 04 lip 2006, 12:07

Bylam ostatnio na dyskotece..Pierwszy raz w tym miejscu,na polnocy Dublina -Dublinczykom zdradze ze w Clontarf..BAlety przeogromniaste.Masa ludzi,ogromny parkiet 50-60 metrowy bar :shock: :shock:
Oczywiscie musialam odtanczyc kilak tancow bo nie bylabym soba i zdazylo sie zebrac wokol mnie kilkunastu gapiow..Najpiekniejszy komplement uslyszalam tym razem od kobiety po zakonczeniu tanca."Your absolutely gorgeous,U 'are"-powtorzony 3 razy i objela kolezensko ramieniem.Zadnych podtesktow czysto seksualnych.Irlandki
sa takie otwarte,mile i prawia komplementy jak mezczyzna.Polki rzadko to robia-chyba ze maja ukryty interes :twisted:

Awatar użytkownika
agatek34
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: agatek34 » 06 lip 2006, 23:46

A ja kiedys jak mialam 24 lata uslyszalam komplement, ktory wprawil mnie w silna zadume. Tanczylam na dyskotece z chlopakiem, ktory wtedy mial 19 lat. Zapytal ile mam lat, ja na to, ze 24.... a on na to: "nie przejmuj sie, lubie starsze babki, i super by bylo jakby wszystkie starzaly sie tak jak Ty". :? No comment.

agatac
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agatac » 07 lip 2006, 07:50

a mi przyjemnosc sprawiaja komplementy swiadczace o tym ze mlodo wygladam (mam 24 lata). ide sobie z dzieckiem i slysze za soba ludzi: "o Boze, taka mloda i juz matka..."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”