Ładne fotki

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
malgorzata55
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata55 » 23 kwie 2006, 00:01

bepi.. dzieki za komplement ale z ciebie to dopiero laska, niezła szarmanderka jestes, podzielam twoje zdanie nie wiem co na tym forum robia te wszystkie piekne kobiety. a przepraszam co z twoim noskiem nie tak??????? :shock:

tak to fotki z Egipty, hotel Hilton, swieta Boże Narodzenie
**29-04 dr £Â±tkowski 300CC okr±g³e ¶redni profil, mia³am B/C wysz³o olbrzymie D + usta korium**

Awatar użytkownika
kocikici
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: kocikici » 23 kwie 2006, 18:14

Eddive, skad bierzesz te boskie fotki, musze je miec u siebie, jest jakis link??

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 23 kwie 2006, 18:50

Kocikici, nie ma. Wyszukuję zdjęcia, autorów...To są głównie amatorskie prace ( ale robione z pasją :) ) albo autorstwa tych, którzy się do profesjonalnego fotografowania sami przygotowują.
Mam tylko dylemat odnośnie tego, czy to, co wyszukam, jest rzeczywiście zachwycające, czy, po prostu, mnie tylko zachwyciło. Być może w tych poszukiwaniach natrafiam na lepsze, które pomijam, bo nie wydają mi się wystarczająco dobre, ale obiektywnie patrząc, SĄ dobre... Narzuciłam Wam tutaj mój gust, ale mogę odstapić. :) Tak, jak wspomniałam wcześniej, jeśli ktoś ma propozycję na inne ujęcia, jakiś pomysł, który możnaby zrealizować, to proszę... Ja chętnie poszukam.
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
kocikici
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: kocikici » 23 kwie 2006, 19:59

Eddive mam w takim razie wielka prosbe, czy moglabys mi wyslac 2 zdjecia na meila. Kobieta na niebieskim tle. Z poprzedniej strony i z tej. Jesli to nie bedzie problem bede wdzieczna i wklejaj, wklejaj sa rewelacyjne. Szacuneczek dla artystow, az ciezko uwierzyc ze to amatorzy ale pasjonaci napewno. Moj e-meil kocikici@wp.pl

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 23 kwie 2006, 23:10

Eddieve pisze: .. Narzuciłam Wam tutaj mój gust, ale mogę odstapić. :)
Eddieve, Broń Boże nie odstępuj 8) te fotki są świetne.

Awatar użytkownika
joann@
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joann@ » 25 kwie 2006, 09:12

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 1900ii.JPG to ja sie tez ucieleśnię.pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”