Polityka...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Polityka...

Post autor: Merlinka » 27 mar 2006, 13:56

Chcemy, aby powołanie młodej dziewczyny, by zostać żoną i matką, i powołanie każdego młodego chłopaka, by zostać mężem i ojcem, mogło być realizowane. Droga do przyszłości każdego narodu wiedzie bowiem przez rodzinę". Poseł Andrzej Mańka (LPR) o usuwaniu kobiet z rynku pracy mówi wprost. Dostrzega mianowicie "tendencję, że często kobieta poświęca nawet bardzo dobrą pracę właśnie ze względu na swoje macierzyństwo. Często kobieta wybiera macierzyństwo, a nie pracę zawodową. To jest bardzo dobra tendencja, chcielibyśmy ją utrwalać".

http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34591,3235048.html

:evil: nie wiem czy dobrze robie zakladajac topik o polityce ale... szlag mnie czasem trafia...

artykul jest z wyborczej- zwykle nie czytam tego czegos ale... ten artykul zawiera chyba sporo prawdy... i mam ochore powiedziec tylko jedno LPR PIS -won
cholera :evil: co za kraj, co za popieprzeni szowinisci chcacy uwiazac baby w chacie przy dzieciach, nie wiem jak wy ale nie jest to moim jedynym zyciowym celem :evil:

moze wypowie sie ktos ustosunkowany.. ;) a propos artykulu albo innych kwesti polit.
no chyba ze uznacie ze nie ma sensu szarpac sobie nerwow przez polityke - w takim wypadku chetnie odwiedze kosz ;)

Awatar użytkownika
anetas
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anetas » 27 mar 2006, 14:09

Szlak mnie trafia jak pomyśle w jakim kraju przyszło nam żyć. Po tylku latach walki onormalność :evil: . PiS i LPR trzeba wysłać na macierzyński, już czas najwyższy, narządzili się już debile :evil:. Pewnie majowe wybory nic nie zmnienią, będzie nas to kosztowałotylko sporo pieniędzy, ale może w przyszłości pozwoli to wyeliminować ze sceny politycznej tych niedoróbków :evil:
made by-dr SZCZYT, 650cc

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 27 mar 2006, 16:20

Ja się nie interesuję polityką, ale jak od czasu do czasu wpadnę w tv na obrady sejmu to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Żenada, szopka, absurd. Ciśnienie mi podnoszą idioci.
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja niecierpię PIS'u i LPR'u. Do tego dorzuce jeszcze Samoobronę. Ćmoki jedne. A jak widzę Giertycha to myślę sobie, że powinien sobie dawno zafundować ekstremalną metamorfozę....
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
kira
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kira » 27 mar 2006, 17:14

Od 89 wciaz to samo, te same wstretne zaklamane geby i jak w tym kraju ma byc lepiej? Komunizm nauczyl ich wszytkich robic lewe interesy, weszlo nam w krew , ze zawsze cos sie da skombinowac i nasciemniac, byle dla siebie najwiecej zagarnac (czy sie stoi, czy sie lezy 2000 sie nalezy) :evil: :evil: , powinni im zrobic takie samo pranie mozgu jak tym dzieciom w iraku co wkuwaja 15 godzin dziennie koran, z tym, ze naszym politykom powinni wbijac do lbow co to uczciwosc, sprawiedliwosc i ciezka praca :evil: :evil: :evil:
3.04 nowy nosek, czyli juz po :)

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 27 mar 2006, 17:15

ja w ogole nie wiem skad sie Giertych urwal z tymi swoimi chorymi sredniowiecznymi pogladami- patriarchat, zona sluga meza zdolna jedynie do prowadzenia domu i rodzenia dzieci :evil:

a co do reszty to juz sama nie wiem. przed wyborami myslalam sobie ze dobrze sie dzieje ze prawica dochodzi do wladzy ze konczy sie epoka zlodziei ale teraz slyszac wypowiedzi takie jak wyzej przytoczone to rece mi opadaja

nic tylko wiac stad :?

Awatar użytkownika
kira
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kira » 27 mar 2006, 17:26

Merlinka a widzialas chate tego wiesniaka z samoobrony misztala? co mu hammer nie wystarczyl tylko po maybacha musial do USA smigac? :evil:
Jak chcieli mu w firmie zrobic kontrole to zamknal drzwi, nastepnego dnia przyszli to jakims dziwnym trafem wszyscy jego pracownicy mieli umowy o prace popodpisywane z data dnia wczesniejszego. No i co ? przeceiz pan zdzisiu czy pani wiesia pracuja u mnie od wczoraj taaaa jasne, kretacze cholerni, na czarno robili cale lata, a ten sie dorobil, nie da drugiemu uczciwie zarobic, byle wykorzystac, i takie gowno sie do wladzy pcha, nie mam sily o tym pisac, bo mnie skreca, mam ochote ich wszystkich wyslac do bagdadu w koszulkach z flaga amerykanska :twisted:
3.04 nowy nosek, czyli juz po :)

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 27 mar 2006, 17:38

Kira brak slow... mam czasem wrazenie np patrzac na taka Begerowa albo Leppera ze do sejmu biora nawet lumpa spod budki z piwem. wczoraj pokazali poczatki kariery lidera samoobrony - Lepper razem z reszta wiesniakczkow podpierali wlasnie jakas budke :lol: a pozniej poszedl na solar, nauczyl sie przemawiac i nami rzadzi.. http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... MBDOWN.GIF

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 27 mar 2006, 17:38

A teraz to , co PIS sądzi o Jurku Owsiaku....

http://media.wp.pl/kat,9915,wid,8244417 ... 473842.627

Coś mi chyba nie wyszło więc zapraszam na www.wp.pl "deprawator Owsiak"
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 27 mar 2006, 17:42

Misztala wywalili juz z samoobrony... ale to nic nie zmienia.Facel jest obrzydliwy w swoim postepowaniu. Ja btez dostaje :evil: :evil: :evil: :evil: jak widze PIS LPR i Samoobrone.Nie wiem czy znacie film "pogoda na jutro" tam jest taki oblesny , przyglupawy kandydat na posla i on wyglada jak nasz k..... premier Marcinkiewicz, normalnie skora zdjeta i te miny, pozy.....
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 27 mar 2006, 17:46

ee na mnie Marcinkiewicz robi dobre wrazenie :roll: pracowitego goscia i przynajmniej wg mnie nie jest kretaczem ktory chce kosztem innych sie wzbogacic no ale moge sie mylic zreszta kto to wie jakie przewaly maja miejsce w swiecie polityki...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”