Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Post autor: ulla10 » 05 lut 2014, 10:17

Od przystojnych ginekologów trzymam się raczej z daleka.
Nie ma nic pięknego i seksualnego w rozkraczonej na fotelu kobiecie z wziernikiem w pochwie :))
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
Livulka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Livulka » 05 lut 2014, 10:24

Każdy ginekolog do jakiego miałam przyjemność trafić był obleśnym(oczywiście w mojej ocenie) podstarzałym panem z wystającym brzuchem,więc to byłoby miła odmiana-czuć się skrepowaną inaczej... (giggle
http://www.facebook.com/portalbeautywpolsce" onclick="window.open(this.href);return false;

JAK WEJŚĆ DO GALERII ZAMKNIĘTEJ
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... =26&t=2799" onclick="window.open(this.href);return false;

SAMOUCZEK DLA UŻYTKOWNIKÓW
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 26&t=11210" onclick="window.open(this.href);return false;

Zajrzycie także na nasz portal, można tam przeczytać interesujące artykuły http://beautywpolsce.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 05 lut 2014, 10:36

ulla10 pisze:Od przystojnych ginekologów trzymam się raczej z daleka.
Nie ma nic pięknego i seksualnego w rozkraczonej na fotelu kobiecie z wziernikiem w pochwie :))
Potwierdzam , tez tak uważam
Raz moi rodzice przyjaźnili sie z ginekologiem który był zdeklarowanym gejem ale wyobraźcie sobie lata 1984 -89 henna lub tusz na rzęsach , na brwiach i farbowanie włosy iten styl bycia
Ale był bardzo kochany przez pacjentki, kilka jego pacjentek zawsze było na rodzinnych imprezach u moich starych (giggle
Teraz moja siostra przyjaźni sie od prawie 20 lat z ginem, był kawalerem jeszcze 6 lat w tył , teraz sie ożenił i bedzie miał myśle 57 latek w tym roku
Od 14 lat jak zaszłam w ciąże chodzę do niego i jest to dla nas Aaaaaaaseksualna historia i prywatnie bardzo sie lubimy a w gabinecie jest profi i już
Choć prywatnie był chyba przed Laty taki moment ale trwał może na przestrzeni 4 miesięcy , ze mieliśmy sie ku sobie , trochę iskrzyło na spotkaniach u siostry ale do niego należał ruch i go nie zrobił ( ja to taka szkoła ze chłop ma za mną latać nie ja (headbang )

Może podświadomie tak wybierasz , Livulka (tmi
Ja zmieniłam gina w Austrii i teraz to jest starszy pan chyba koło 70 - ki ze staruszeczka żona w recepcji , na emeryturze ale atmosfera domowa i kobietki go sobie polecają (yes)
Oba w/ w panowie przystojniaki polskie były (tongueout
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 05 lut 2014, 13:14

Mnie najbardziej rozbawił ten fragment (rofl (rofl

"Przyjazd hiszpańskiego lekarza stał się miejscową sensacją. Kilka dni później lokalne media donosiły już o długich kolejkach kobiet ustawiających się przed gabinetem, w którym atrakcyjny lekarz stawiał swoje pierwsze kroki w ginekologii."

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 06 lut 2014, 21:55

Dziewczyny
Mam dobra nowinę , jak wiecie od kilku lat robię sobie rożne kremy z produktów z mazidlach, bu itd.
Wczoraj byłam padnieta po pracy i tak na szybko na dłoń wsypałem dość dużo kwasu askorbinowego i algi bioferment
Słuchajcie rewelacja , budze sie a buzia wyglada jak napięta po botoksie tzn. Jak sie uśmiecham czy robię miny to mam zmarszczki ale chodzi mi o napięcie skory
W dodatku skóra jakby sie obkurczyla , jakby mi sie owal na dole podciągnął (yes)
Jedynie wada było ze w okolicach oczu troszkę taka jakby posiekana była bo widocznie na te okolice dawka za mocna , dzis dodałam na te okolice żelu hialuronowy
Następna wada to ze miejscowo to takie pierzynki , sorry ale już mi czasem słów polskich brakuje mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi (thinking
Ponieważ jestem w drodze nie ponowilam próby rano bo jak sie poprawiać u kontrahenta
Jak będę mieć lepsze warunki to spróbuje mocna wersje , doczekam z 10 minut i tam gdzie ściągnie za mocno , pojawia sie te pierzynki to dodam hialuron
No i tez nie wiem czy te pierzynki nie pojawia sie po użyciu podkładu potem ???
Ale nie do wiary super naciągnięcia jak mini lifting
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 07 lut 2014, 11:38

ale jak Ty to nakladasz? to są produkty w proszku.

Dla mnie takie wypychajace zmarszczki, podnoszące owal + nawilżenie to.

maska z alg botoxowych

nr 1 kosmetyków
serum hialuronowe z Filorgi -Filorga Hyal-Defence
+ krem na noc który uzywam tez na dzień - Filorga sleep recover

Fajna mają tez maskę mezo +. Własciwie mozna ja uzywac jako kremu bo nakłada się do wchłoniecia.

U mnie jedynie z tej firmy nie sprawdziły się kosmetyki Hydra.

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 07 lut 2014, 20:56

stradapl więcej konkretów proszę (makeup gdzie kupujesz, z czym mieszasz, jak długo trzymasz?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 07 lut 2014, 22:20

Zobaczcie jak ma super zrobiony lift! Zero sztucznosci,wyglada na 45 lat a ma 60!!!
http://koktajl.fakt.pl/christie-brinkle ... 1,1,3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pudelekx.pl/ta-modelka-ma-60-lat ... 14#galeria" onclick="window.open(this.href);return false;
Gin nie w moim typie,ale temu dala bym sie przebadać . Najfajniejsz polski pilkarz (yes) (giggle
http://odjechani.com.pl/Thread-Micha%C5 ... rier%C4%99" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 07 lut 2014, 22:49

Kiedys ogladalam o niej program, super kobietka ale ma za soba trochę operacji i medycyny estetycznej tez sobie nie szczedzi.

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 08 lut 2014, 00:17

tylko pogratulowac chirurga. Rewelacyjna szyja! Ale kobita musi dużo czasu i kasy w siebie inwestować bo i jej sylwetka godna jest pozazdroszczenia (yes)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”