Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Post autor: Kwiatuszek* » 04 lip 2009, 14:28

Dzieki Derek za informacje, mamy już teraz wiedzę co można a czego nie można zaraz po lifcie. To znaczy wypelnienia tak, mezo i inne nie.

Ja mialam lift w pazdzierniku a jeszcze tez mam policzki przy uszach takie inne. Czasem mnie swędzi a to oznacza,ze tak jeszcze cos sie dzieje, ale pewnikiem nerwy sie regenerują.

Derek masz dylemat z tymi oczkami, jest jednak jakies niebezpieczeństwo. ja bym powiedziała,że zdrowie jest wazniejsze jak uroda.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 lip 2009, 16:22

derek123 pisze:Sabrina, te wylewy to może nie u każdego. Niektóre dziewczyny rewelacyjnie przechodziły dolne powieki. Ja mówiłam o sobie, bo wiem, co było po lifcie. Zresztą wczoraj przy fałdach nosowych też mi w kilku punktach krew poleciała, są dziś siniaczki.
Ha ha kochana chyba nikt na swiecie nie przeszedł liftu gorzej niz ja. Sam lekarz powiedział,ze z takim krwawieniem to jeszcze sie nie spotkał. i tak fotka nie oddała tego jak strasznie wygladałam.Mam inne ale na starym kompie i nie chce mi sie przenosić.

upload/1255877499_Zdj_26_23281_3Bcie12_ ... 0Kopia.jpg

upload/1255877515_kopia1_20_28WinCE_29_ ... asakra.JPG
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 04 lip 2009, 16:24

Masz rację Kwiatuszku, nie ma co szaleć. Przeciez na 20tki się nie zrobimy. I tak po lifcie jest bardzo duża zmiana. Resztę załatwią wypełniacze. Chodzi o to, by nie straszyć swoim wyglądem i w miarę byc zadowoloną, gdy się patrzy w lusterko. Tylko, że po lifcie jest taki okres chęci poprawiania tego i owego, jak to już dziewczyny pisały na tym forum. Ja po wczorajszym wypełnieniu jestem w zasadzie zadowolona. Piszę "w zasadzie" bo nie wiem czy za parę dni nie polecę dostrzyknąć jeszcze odrobinę. Wczoraj, gdy była lekka opuchlizna było pięknie, ale dziś tak jakby troszkę mniej. No, zobaczę.

Piszę o straszeniu wyglądem, bo wczoraj w poczekalni u Kasprzyka zobaczyłam dziewczynę, stała tyłem, rozmawiała przez komórkę, szczupła, zgrabna,burza blond włosów do połowy pleców, szałowe klapki na 10cm chyba obcasie,obcisłe czarne spodnie z satyny zapinane pod kolanem na guzik. Ale laska, pomyślałam i zaraz doktor mnie poprosił. Gdy wyszłam już w poczekalni było kilka osób, ale ona podleciała do mnie "co pani robiła?", ale nie zdążyłam odpowiedzieć, bo ją doktor poprosił.W każdym razie zauważyłam twarz. Masakra. Zmarszczka na zmarszce i zmarszczką pogania . Moja 78letnia teściowa, która żadnych kremów nie stosuje, lepiej wygląda.To nie była dziewczyna jak myślałam, tylko stara baba.Mąż mi potem mówił ( bo rozmawiał z nią, gdy czekał na mnie), że to bardzo kulturalna i inteligentna osoba, wyglądała mu na jakąś panią profesor z uniwersytetu.
I tak sobie pomyślałam, jak taka inteligentna osoba, niby dbająca o wygląd (o czym świadczył ten modny strój) mogła tak zaniedbać twarz?

Sabrina, no rzeczywiście biedna byłaś. Ja tez miałam wylewy, ale nie aż takie.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 lip 2009, 17:11

I to jest własnie ból,ze nad figórą mozna jakos zapanować,ale nad opadająca skóra nie za bardzo. czasem opalanie tak rujnuje twarz,czasem geny...okropność.

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 04 lip 2009, 18:32

Jej, Sabrina, kto Cie tak poharatal?
Moglabys przyjac role zombie w kazdym dowolnym filmie i wzieli by Cie z mety, bo taka przekonujaca. A ile na charakteryzacji by zaoszczedzili...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 lip 2009, 18:56

majamajamaja pisze:Jej, Sabrina, kto Cie tak poharatal?
Moglabys przyjac role zombie w kazdym dowolnym filmie i wzieli by Cie z mety, bo taka przekonujaca. A ile na charakteryzacji by zaoszczedzili...
Ha ha ha masz racje. Role dostała bym z miejsca.
8-) Najlepiej jak by to był dramat pt "Bo zupa była za słona"

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 04 lip 2009, 22:33

Derek, zawsze tak jest,ze zaraz po wypełnieniu jest cudownie a potem na drugi trzeci dzien tak jak piszesz opuchlizna schodzi i okazuje sie,że trzeba dostrzyknac.
Dzis byłam na imieninach u mojej mamy i siostra mi powiedziala,ze moim mankamentem sa teraz zmarszczki palacza na ustami. No sa tam takie dwie kreski niestety. Wiec wal jak w dym na dostrzykniecie, co bedziesz sobie żałowac kochana.
Ja tez chyba sobie te zmarszczki poprawię, bo najgorzej jak ktos wytknie czlowiekowi mankament, to potem sie o tym mysli.

Sabrina, siniaki, siniakami, były ale zeszły w końcu a teraz jestes piekna.

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 04 lip 2009, 23:08

No, te zmarszczki palacza to są najpaskudniejsze. Jak się już pojawią to trzeba ich bez przerwy pilnować, bo wypełnienie tu najszybciej puszcza. Kwiatek, gdy teraz będziesz je robić to poproś o odrobinę botoxu.To tak jakby trochę pomaga, przynajmniej przez pierwsze miesiące.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 04 lip 2009, 23:43

Tak myslisz Derek. Mi kiedyśinna lekarka ta co mi robila lwia powiedział,że botox tylko okolicze czola i kurze łapki, nizej juz nie. Ale oczywiscie zapytam bo ten lekarz co teraz ostatnio chodze do niego to jest lepszy fachowiec.

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 04 lip 2009, 23:58

Kwiatuszku, gdy robiłam w połowie maja zmarszczki nad wargą i wargi, to pani doktor mnie przekonała, ze "dobrze wstrzyknąć najpierw trochę botoksiku" (cytuję) . Potem dała surgiderm naokoło warg i w kąciki. Ja nie chciałam ruszać dolnych, ale przekonała mnie, że trzeba. I miała rację. Ten botox to jednak trochę trzyma te zmarszczki w ryzach.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”