Dziewczyny ,śledze temat "hotel spa" i poprosiłam o polecenie dobrego spa w Nałeczowie. Savanna napisała w trym watku,ze była w bardzo fajnym spa w Nałeczowie ale nie napisała jak on sie nazywa. Spa jest w Nałeczowie dużo, prawie przy każdym hotelu. Dziewczyny czego szukamy. Ma być w centrum, czy na uboczu . Czy cena jest istotna. Czy tak,żeby mozna było się zabawić, czy tylko spokoj i cisza i leżenie w gabinetach, każda tam gdzie lubi. Przecież chodzi o to abysmy razem gdzies sie spotkały przy jakimś wspólnym stole na jakiejs kolacji najlepiej z muzyka a jeszcze lepiej z tańcami. Więc wydaje mi się,że to nie może byc jakaś mała willa z kilkoma gabinetami, bo chodzi o to że my chcemy sie poznać pogadać. Czy dobrze kumam, napiszcie. Jak długi ma byc pobyt, rozumiem,że weckendowy wypad tzn od piatku popołudnia do niedzieli popołudniu czyli dwa dni, ale to za krótko chyba. Ale dziewczyny pracuja, mnie wsio ryba zaakceptuję decyzje większości. Wypowiedzcie się nt temat. Oto co znalazłam o Nałeczowie, wklejam więc, Wybieram się do SPA w Nałęczowie -
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Lola1 Wysłany: Sob Lut 04, 2006 7:22 pm
Wybieram się do SPA w Nałęczowie
czy ktoś mi może polecić jakiś hotel albo pensjonat. czy opłaca się być w hotelu Spa Nałęczów czy może w jakimś pensjonacie i dochodzić na zabiegi? Słyszałam, że tam jest wiele gabinetów SPA.
Lola
valdek Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 1:19 pm
Lolu,
Znam dobrze obiekty SPA Nałęczów
SPA Nałęczów stanowi kompleks obiektów należących do Uzdrowiska Nałęczów S.A.
(Jest to pierwsze i jak na razie jedyne sprywatyzowane uzdrowisko w Polsce - należy do grupy NESTLE WATERS).
Na kompleks SPA Nałeczów składają się obiekty: Termy Pałacowe, Atrium oraz Pawilon Angielski.
Dokładnie możesz je obejrzeć na stronach:
www.uzdrowisko-naleczow.com.pl
Najbardziej prestiżowym obiektem są Termy Pałacowe.
Moim zdaniem nie gorszy standard a dodatkowo bardzo miłą kameralną atmosferę oferuje Pawilon Angielski (z włoską restauracją oraz własna bazą zabiegową). Dodatkowo jest prawie o połowę tańszy niż termy Pałacowe.
Moja rada: korzystaj z obiektów SPA należących do uzdrowiska. Wiele prywatnych pensjonatów prubuje podszywać się pod hasło SPA Nałęczów ale to absolutnie nie to samo.
Pozdrawiam