Praca w klubie striptizerskim

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Julia malec
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Julia malec » 22 lip 2007, 21:00

Malowanka w takim razie moze zdawaj nam relacje z Twojej nauki :-) , poszukam czegos w temacie tanca w necie, moze cos uda sie znalezc...w ogole przydalaby sie taka szkola uwodzenia przynajmniej w kazdym wojewodztwie bo w kazdej Kobiecie jest coś co może rozpalic niejednego faceta a nie kazda jest w stanie to po prostu pokazac.

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 23 lip 2007, 16:20

Dziewczyn - pzegladalam wszystkie plytki Carmen Electry i szczerze polecam zaczac od pierwszej, poniewaz krok po kroku uczy wszystkiego co nam sie przyda do striptizu. W pierwszej plytce jest rozgrzewka i nauka kilku trikow, pozniej stopniowo uczysz sie coraz wiecej i wiecje,w trzeciej plycie jest wlasnie krzeslo a czwarta to jest taniec do muzyki hip-hop (ale bardzo fajny na imprezy R&B)
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
Malowanka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Malowanka » 23 lip 2007, 18:05

Julia malec pisze:Malowanka w takim razie moze zdawaj nam relacje z Twojej nauki :-) , poszukam czegos w temacie tanca w necie, moze cos uda sie znalezc...w ogole przydalaby sie taka szkola uwodzenia przynajmniej w kazdym wojewodztwie bo w kazdej Kobiecie jest coś co może rozpalic niejednego faceta a nie kazda jest w stanie to po prostu pokazac.
He, he, jutro kolejne zajęcia, ma być Lolita, zobaczymy.

Jakby ktoś z Wrocławia sobie ściągnął te filmy Carmen Elektry, dajcie znać, chętnie przegram. Kurs, kursem, ale na kasetach pewno jest więcej.

Toxic czy Ty juz przerobiłaś wszystkie płytki? Nie nadążymy za Tobą :badgrin:

Awatar użytkownika
Nicola
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Nicola » 23 lip 2007, 19:53

Dziewczyny tez chetnie bym pochodzila na takie zajecia bo lubie tanczyc. Znalazlam w necie namiastke tego co pewnie jest na plytach: http://www.youtube.com/watch?v=Iy5yr1-O42w
Fajne sprawa te plytki.
26 marca Dr Wójcicki juz po:)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 23 lip 2007, 20:10

straszna cienizna na tym youtube :roll: jak tak wygladaja te plytki to nie ma najmniejszego sensu. Moja przyjaciolka pracuje w klubie, to co widzialam kilka razy w jej wykonaniu po prostu rozpimkala a nie jakies tam pitu pitu. chyba najlepiej zaprzyjaznic sie ze striptizerką bo szkol to w polsce chyba nie ma. wiem ze jest niesamowity klub w kijowie do nauki tam moj aniol pobieral lekcje :badgrin:
poznalam tez kiedys mistrzynie tanca gogo w polsce - niezla sucz, niezly taniec, zawrot glowy murowany. ;)
no i calkiem ciekawe rzeczy prezentuje swiatowa scena musicali jak crazy horse w paryzu - polecam - zwierzeta nie kobiety :p
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 23 lip 2007, 21:53

GAGA pisze:straszna cienizna na tym youtube :roll: jak tak wygladaja te plytki to nie ma najmniejszego sensu.

calkiem ciekawe rzeczy prezentuje swiatowa scena musicali jak crazy horse w paryzu - polecam - zwierzeta nie kobiety :p
No i bym się nie zdziwiła gdyby Gaga zamknęła temat :badgrin:
Ostre cięcie ;)
......................... szkoda.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Malowanka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Malowanka » 25 lip 2007, 17:57

GAGA pisze: niezla sucz, niezly taniec, zawrot glowy murowany. ;)
no i calkiem ciekawe rzeczy prezentuje swiatowa scena musicali jak crazy horse w paryzu - polecam - zwierzeta nie kobiety :p
hmm, to ja chyba wolę być kobietą niż zwierzęciem i jak już się prezentować to bardziej subtelnie i wdzięcznie a mniej wulgarnie, jakoś tak mi się kojarzy kobiecość :-D

czy to znaczy, że zespołu nie będzie? :cry:

Awatar użytkownika
cathy
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: cathy » 25 lip 2007, 18:25

ja sugeruje dzialalnosc zakonspirowana, jak ja juz sie zrobie na top model i opanujemy uklady to wtedy uderzymy znienacka i szturmem zdobedziemy swiatowe sceny erotyki

a Moulin Rouge bedzie sie o nas prosilo...

Awatar użytkownika
Malowanka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Malowanka » 26 lip 2007, 16:41

niezły pomysł, dopracować wszystko po cichutku a potem nagle z wielką pompą się pojawić na światowych scenach, Idę na to!

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 03 sie 2007, 15:48

Toxic czy Ty juz przerobiłaś wszystkie płytki? Nie nadążymy za Tobą
Nie - caly czas cwicze ta pierwsza, bo jakos mi brakuje tych "kocich ruchow".

Natomiast ten link - tak to jest ta plyta nr 3, ale po minucie ogladanika nie mozna oceniac calego programu. Mi sie tam podoba i duzo sie nauczylam - oczywiscie w praktyce niektorych rzeczy nie stosuje, ale moj facet prawie oszalal po pierwszej probie - a co bylo dalej .... :badgrin:
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”