Moderator: Zespół I
Nicole pisze:jesli te dwie napompowane pilki do gry w koszykowke to super cycki wielkosciowoto ja sie chyba nie znam :?
![]()
to sa cycki ala ewa sonnet tyle, ze tamte sa naturalne i bez stanika leca po kolana. Poza tym przy tak chudej figurze jenny od razu widac, ze sa to silikony i wyglada to cholernie groteskowo :P
no, nie ludzie :lol: albo ja mam coś z oczami albo wy macie inne spojrzenie na piękno, dla mnie ta buzia nie zalicza się pod żadnym względem do strachów,i nie ma pyska , co więcej uwazam, że jej twarz jest idealna, chodźby dlatego, że ma śliczne regularne rysy twarzy, ładny kształ oczu, wielkość , kolor, ultrakobiecy nosek, a nie kufaje, usta też 1 klasa, a o cyckach i figurze już nie wspomne, ja gybym byla facetem to marzyłabym właśnie o takiej JEnniepapatka pisze:pysk ma straszny - tu się zgodzę , wyglada powoli jak ta babka co chce upodobnić się do kota ( zapomniałam kurka jak się zowie)
ale brzuch piękny!

Viki, masz taką szczupłą figurę jak Jenny? Taką talię? Bo Nicole pisze o groteskowym efekcie jaki dają jej duże piersi w zestawieniu z bardzo szczupłą ( wręcz chudą ) sylwetką, nie o dużych piersiach w ogóle, które z racji samej wielkości są groteskowe.viki pisze:Nicole pisze:jesli te dwie napompowane pilki do gry w koszykowke to super cycki wielkosciowoto ja sie chyba nie znam :?
![]()
to sa cycki ala ewa sonnet tyle, ze tamte sa naturalne i bez stanika leca po kolana. Poza tym przy tak chudej figurze jenny od razu widac, ze sa to silikony i wyglada to cholernie groteskowo :P
pisze za samą siebie
ja chciałam miec duze piersi i takie mam, jak pisałam 80F, czy to znaczy ze moje piersi wygladaja groteskowo dlatego tylko ze tobie sie nie podobają?....
Popieram Nicole, popieram..............Nicole pisze:moze sie jeszcze wypowiem na temat buzi jenny (o ile moge, moze powinnam najpierw sie zapytac bo komentarz iscie wielbiacy nie bedzie :twisted: ) - no wlasnie, niby ladna kobieta i ladna twarz - ale co mi sie w jej ladnej twarzy nie podoba to to, ze widac, ze przeszla przez operacje plastyczne. Jest ladna ale widac, ze jest totalnym ,,plastic fantastic". to tyle na temat jenny, przepraszam ze mialam smialosc sie wypowiedziec